Dodaj do ulubionych

internet przez kablowke

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.04, 14:59
witam.
mam pytanko czy jest mozliwosc by jeden z sasiadow zamontowal sobie
internet przez kablowke, a drugi podlaczyl sie do niego w siec i tak
mozna by rozlozyc koszty??
Obserwuj wątek
    • Gość: mikrus Re: internet przez kablowke IP: *.fe.up.pt 19.05.04, 17:13
      Sprawdz na www.promax.media.pl, z tego co pamietam to nie mozna ale moze cos
      zmienili w regulaminie? Pozdrawiam!
    • Gość: bohumil Re: internet przez kablowke IP: *.retsat1.com.pl 19.05.04, 18:45
      jasne, że można (z technicznego punktu widzenia) tylko nie wiadomo czy kablówka (właściciel łącza) na to pozwala...
      • Gość: oleander Re: internet przez kablowke IP: *.promax.media.pl 24.05.04, 18:22

przeciez tu wlasnie chodzi o to by kablowka nic o tym nie wiedziala...
        korzysta niby jeden a placa we dwoch....ja tez jestem ciekaw czy da sie
        podlaczyc wlasnie w taki kabel z sasiadem....
        • Gość: bohumil Re: internet przez kablowke IP: *.retsat1.com.pl 24.05.04, 21:51
          Przecież mówie że sie da... tylko kablówce cicho sza :-)
          • Gość: . Re: internet przez kablowke IP: 193.243.146.* 24.05.04, 23:35
            Ja z sąsiadem takn zrobiłem i jak dot ąd od 9 miesięcy nikt się nie przyczepia.
            • Gość: brad Re: internet przez kablowke IP: 193.151.96.* 03.10.04, 23:50
              Widze, że wszyscy sie tutaj nieźle orientują... Po co kombinować, kiedy można
              to zrobić legalnie - podlączyć dwa kompy do jednego modemu: jeden przez USB a
              drugi przez kabel sieciowy, do abonamentu doplaca się 5 zl. i wszystko gra!
              Tylko nie można podlączać innych komputerów, chyba, że się zglosi zmianę
              sprzętu (jak Win XP OEM hihi)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka