Gość: piotrek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.04, 14:59 witam. mam pytanko czy jest mozliwosc by jeden z sasiadow zamontowal sobie internet przez kablowke, a drugi podlaczyl sie do niego w siec i tak mozna by rozlozyc koszty?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mikrus Re: internet przez kablowke IP: *.fe.up.pt 19.05.04, 17:13 Sprawdz na www.promax.media.pl, z tego co pamietam to nie mozna ale moze cos zmienili w regulaminie? Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bohumil Re: internet przez kablowke IP: *.retsat1.com.pl 19.05.04, 18:45 jasne, że można (z technicznego punktu widzenia) tylko nie wiadomo czy kablówka (właściciel łącza) na to pozwala... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oleander Re: internet przez kablowke IP: *.promax.media.pl 24.05.04, 18:22 przeciez tu wlasnie chodzi o to by kablowka nic o tym nie wiedziala... korzysta niby jeden a placa we dwoch....ja tez jestem ciekaw czy da sie podlaczyc wlasnie w taki kabel z sasiadem.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bohumil Re: internet przez kablowke IP: *.retsat1.com.pl 24.05.04, 21:51 Przecież mówie że sie da... tylko kablówce cicho sza :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: internet przez kablowke IP: 193.243.146.* 24.05.04, 23:35 Ja z sąsiadem takn zrobiłem i jak dot ąd od 9 miesięcy nikt się nie przyczepia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brad Re: internet przez kablowke IP: 193.151.96.* 03.10.04, 23:50 Widze, że wszyscy sie tutaj nieźle orientują... Po co kombinować, kiedy można to zrobić legalnie - podlączyć dwa kompy do jednego modemu: jeden przez USB a drugi przez kabel sieciowy, do abonamentu doplaca się 5 zl. i wszystko gra! Tylko nie można podlączać innych komputerów, chyba, że się zglosi zmianę sprzętu (jak Win XP OEM hihi) Odpowiedz Link Zgłoś