Dodaj do ulubionych

Wybory ad2006

27.11.06, 15:54
Serdeczne gratulacje dla Pani Ani Tomnickiej !!!
Obserwuj wątek
    • mila39 Re: Wybory ad2006 27.11.06, 20:33
      dziękuje. :)
      Ania Tomicka
      ps. nie słyszałeś o jakies sensownej robocie dla mnie?
      • guziel Re: Wybory ad2006 27.11.06, 20:52
        ale jestem złośliwy z tymi życzeniami, nie? :D

p.s. Obawiam się że nie kręcę się w kręgach takowych.
        Nie masz już szkoleń?
        • biboy7 Re: Wybory ad2006 27.11.06, 22:02
          Wściekły buldog Paweł P. , który tym razem nic nie zgarnął dla siebie.
          Zapewne przygotował już Pani Tomickiej pracę np. na myjni samochodowej pod jego
          oknami, lub przy podawaniu piłek na kortach innego kandydata H.
          Chociaż ta Pani trochę zerwała mu się z łańcucha więc może popadnie w niełaskę i
          zmuszona będzie sprzedawać gwoździe w GSach.
          • githyanki Re: Wybory ad2006 28.11.06, 15:50
            Hmmm, zapędy hegemonistyczne niektórych osób rzeczywiście zostały trochę
            utemperowane;)
            • radekj0 Re: Wybory ad2006 28.11.06, 16:55
              Ciekawe co będzie dalej. Wczorajsza sesja była bardzo zabawna ;)
              • matswaj Re: Wybory ad2006 29.11.06, 00:01
                Jest jakaś stronka w internecie, gdzie można zobaczyć, co się działo na sesji?
                • radekj0 Re: Wybory ad2006 29.11.06, 08:28
                  Nie wydaje mi się.
                  Zdaje się, że w TV coś pokazują, ale nie jestem pewny, bo nie mam.
              • biboy7 Re: Wybory ad2006 29.11.06, 09:34
                A na czym polegały te niezłe jaja na pierwszej sesji. Skoro już nie możemy ich
                zobaczyć. Chyba,że powtóre w TV swarzędzkiej.
                • radekj0 Re: Wybory ad2006 29.11.06, 10:32
                  Za dużo nie zobaczysz :)
                  Na inauguracyjnej sesji było mnóstwo gości (widzów). Różni oficjele...
                  Usłyszeli, że mogą się rozejść, bo przewodniczący senior z komitetu
                  p.Szydłowskiej zawiesił sesję na prawie 2 tygodnie. Pozostałe komitety były
                  przeciw, ale ich zdanie zostało zlekceważone.
                  Przyczyna takiego stanu rzeczy, to niechęć p.Szydłowskiej do radnego Lisa jako
                  kandydata na przewodniczącego rady. Okazało się, że p.Lis ma poparcie większości
                  radnych, więc pozostało zawiesić obrady i teraz nastąpią próby przeciągania radnych.
                  To tak, a konto gładkiej współpracy z "koalicjantem". Na swoich materiałach
                  wyborczych p.Szydłowska pokazywała, że stoi za nią 13 radnych, którzy zresztą
                  byli pokazani jako jedna całość. No, ale wybory się skończyły pozytywnie i można
                  sobie odpuścić odpuścić czarowanie wyborców ;) podobnie jak współpracę z
                  "koalicjantem".
                  • githyanki Re: Wybory ad2006 29.11.06, 23:29
                    Przyszli nowi, zostało stare. Zakulisowe gierki politykierskie to w Swarzędzu
                    codzienność niestety. Całe szczęście, że naszemu miastu nic nie może
                    zaszkodzić. Jeśli chodzi o kulturę polityczną - jesteśmy na samym dnie.
                    • radekj0 Re: Wybory ad2006 30.11.06, 08:13
                      Mimo wszystko szkoda.
                      Wolałbym się odbić od dna. Może nic nam nie zaszkodzi, ale inne zachowanie
                      mogłoby pomóc.
                      • biboy7 Re: Wybory ad2006 01.12.06, 14:09
                        Może damy im chwilę na rozkręcenie się!
                        Jest wiele osób nowych i zachowania z pierwszych stron gazet może są im obce.
                        Proponuję chwile poczekać.
                        I żeby była jasność nie jestem,za żadną z parti/komitetów/osób.
                        Kude dajmy im szanse.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka