Dodaj do ulubionych

Zespół muzyczny AWAY

14.01.13, 01:42
Witam, czy ktoś ma namiary na zespół muzyczny z Ostrowa Wlkp. - AWAY ? Jaki jest skład tego zespołu i jaką macie opinię na ich temat...czy mają oni swoją stronę internetową, gdzie można posłuchać ich wykonań ?
Obserwuj wątek
    • piotrex34 Re: Zespół muzyczny AWAY 05.02.13, 23:57
      Away czy Ałaj? "Grali" na studniówce mojej dziewczyny - były 4 osoby i 10 dyskietek centralnie na klawiszach, wokale równeż pozostawiają wiele do życzenia. Osobiście mogę polecić zespoł Fizz - świetny wokalista i fajny repertuar, grali w niedzielę na Targach ślubnych w kaliszu.
      • 2stefan007 Re: Zespół muzyczny AWAY 16.03.13, 15:19
        W zeszłym roku Awaye grali u nas na weselu i było super. Zgłosiliśmy się do nich, bo parę lat temu słyszeliśmy ich na weselu u rodziny, nadal trzymają równie wysoki poziom. Mają 4 wokale, do tego dogrywającą gitarkę, a przy tym ładnie poprowadzili nam imprezę dobierając repertuar zgodnie z naszymi sugestiami. Posiłkują się aranżami jak wszystkie mniej liczne zespoły (także wspomniany wyżej Fizz), ale jak się chce zespół, który naprawdę gra to trzeba wyłożyć ponad 4,5 koła - znam też kilka takich.
        • czarnyy27 Re: Zespół muzyczny AWAY 09.04.13, 13:53
          Z całym szacunkiem Stefan, ale Fizz grał u mnie na weselu i faktycznie grali, gitarzystę przynajmniej było słychać i nie udawał, że gra. Nie wypowiadaj się o innych, skoro nie byłeś na ich imprezie, bo przypuszczam, że właśnie jesteś z zespołu Away... Osobiście byłem na weselu jakieś 2 lata temu gdzie grał Away i leciały gotowce, a ich gitarzysta wozi 2 gitary chyba po to, żeby zająć miejsce na scenie, bo nie słyszałem, żeby oprócz kilku akordów pojawiłaby się jakaś solówka. Sam jestem po szkole muzycznej i zależało mi na dobrej muzyce na moim weselu, dlatego zdecydowaliśmy się z żoną na Fizz i jesteśmy bardzo zadowoleni. Wesele było super, repertuar na poziomie tak jak chcieliśmy. Wiadomo, jak masz zespół bez perkusji i basu to te instrumenty są w podkładzie, to oczywiste. Nie chcę nikogo krytykować, a o gustach się przecież nie dyskutuje. Nie mówię, że Away jest zły. My jesteśmy z wyboru zadowoleni i Fizz szczerze polecamy, Away nam akurat nie przypadł do gustu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka