behind77 26.01.07, 07:30 Może się ktoś orientuje czy w Swarzędzu można sobie rekreacyjnie pograć w siatkówkę gdzieś na sali, czy są może jakieś możliwości? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
makaj.pl Re: SIATKÓWKA ? 30.01.07, 17:30 O co dokładnie pytasz? W Swarzędzu jest kilka sal sportowych, więc na pewno istnieje możliwość wynajęcia... jeśli tylko są wolne terminy ;) Z tym różnie bywa, ale akurat w naszym mieście nie powinno być problemów... Musisz tylko zorganizować drużynę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
behind77 Re: SIATKÓWKA ? 31.01.07, 04:04 Witam, Domyślam się że są sale gimnastyczne i jest możliwość wynajęcia :). Bardziej mi chodzi o to, czy jest już może jakaś drużyna do której możnaby się dołączyć aby rekreacyjnie pograć w jakieś dni tygodnia. W miarę możliwośći po pracy. Dziękuję za odpowiedź :) Odpowiedz Link Zgłoś
kikamama Re: SIATKÓWKA ? 31.01.07, 13:51 he, no właśnie ja też liczę na gotwą drużynę która potzrebuje zawodników;)Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
kikamama Re: SIATKÓWKA ? 05.03.07, 23:24 raczej dwoje i troje bo jestem kobitką:) Nieźle nam idzie, może wkróce stworzymy drużynę- kto jeszcze się dołączy??Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś