Gość: zakochany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.05, 22:23 Witam, czy ktoś z was zna jakies sale, zespoły muzyczne oraz kucharzy godnych polecenia na wesele. z gory dzieki za wszelkie wypowiedzi. MP Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mq Re: Wesele Ostrów wlkp. IP: *.promax.media.pl 04.01.05, 22:32 Polecam Borowianke . Tam jest poprostu super . Jeśli chodzi o zespół polecam Nocne marki P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fafik Re: Wesele Ostrów wlkp. IP: 193.151.96.* 07.01.05, 17:46 ty musisz być naprawdę zakochany, że wesele chcesz wyprawiać:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joks Wesele wyprawią rodzice. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.05, 17:59 I rodzice też robiąc bokami beda spłacać latami długi za ta imprezę. Ale jak sie wychowa - tak się ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: Wesele Ostrów wlkp. IP: *.kalisz.sdi.tpnet.pl 10.02.05, 10:29 Ja też polecam Borowiankę. Miałam tam swoje wesele . jest rewelacyjnie. Piekny wystrój. Mozna wyjść na powietrze. Jest super. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Wesele Ostrów wlkp. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.05, 14:58 Polecam salę GSS Społem w Topoli. Tanio i smacznie. Płaciłem 2600zł z jedzeniem. Zespół Orkiestra Ochotniczej Straży Pożarnej za 400zł to też nieźle. Tylko toalet nie ma, ale są 2 toy-toy na dworze, można przeżyć. Panie z GS bardzo ładnie urządzają salę bolonikami, wstążkami i sztucznymi kwiatami. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
krzychna123 Re: Wesele Ostrów wlkp. 18.07.14, 20:59 www.djkrzychna.pl/ Wodzirej ma twoim weselu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grych1977 Re: Wesele Ostrów wlkp. IP: 212.160.143.* 14.02.05, 15:37 Wesele moje miałem w Tłokini Kościelnej w pałacyku (jest to za Kaliszem w stronę Opatówka) Może i daleko, ale w porównaniu z tym co znalazłem na miejscu to jest tak jakbys kupił powiedzmy mercedesa i poloneza. Miła i szybka obsługa, ceny niżesze od ostrowskich (zalezy to m.in. od menu, jakie wybierzesz) wszystko na miescu, apartament gratis dla młodej pary, dla gości pokoje do wyboru z łazienkami lub bez po przystępnej cenie; okolica pałacynku ładna, jeżeli masz w rodzienie kogoś kto intereuje się fotografią to mozna tam świetne zdjęcia zrobić; jeżeli chodzi o zespół - grał u mnie zespół Averis - muzyka świetna - zagrali to chciałem i naprawdę bardzo fajnie (jeżeli jakies namiary to pisz: grych1977@gazeta.pl) poza tym, mogę też polecić gościa który kameruje; Odpowiedz Link Zgłoś
nelka-12343 Re: Wesele Ostrów wlkp. 13.05.14, 13:46 Czesc mam pytanie :) jak z jedzeniem W tłokini ponieważ chce zrobić tam wesele a opinie są różne Odpowiedz Link Zgłoś
krzychna123 Re: Wesele Ostrów wlkp. 18.07.14, 21:01 witam serdecznie zapraszam na moją stronkę www.djkrzychna.pl/ tel. 661849616 Pozdrawiam Dj Krzychna ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
zespol-na-wesele-senso Re: Wesele Ostrów wlkp. 14.04.15, 14:11 Jeśli szukaja Państwo złotego środka między dj a nie tanią 6 osobowa kapelą zapraszam na naszą stronę senso.net.pl. Odpowiedz Link Zgłoś
senior12391 Re: Wesele Ostrów wlkp. 07.06.15, 14:59 Czy ktoś miał wesele w Ośrodku Pascha w Przedborowie koło Mikstatu? Polecacie? ;) www.facebook.com/paschacaritas Odpowiedz Link Zgłoś
margartm Re: Wesele Ostrów wlkp. 28.09.18, 12:02 Spokojnie mogę ci polecić ten lokal palacwitaszyce.com.pl. Byłam tam na weselu i było fantastycznie. Wszystko dopracowane i przygotowane. Sala duża i gustownie udekorowana. Jedzenie serwują przepyszne. No i obsługa się sprawdziła. Przez cała imprezę pilnowała porządku i uzupełniała stoły. Okolica tez bardzo klimatyczna także można się tam wspaniale bawić Odpowiedz Link Zgłoś
alliicce Re: Wesele Ostrów wlkp. 29.05.19, 18:45 Bardzo podobało mi się wesele w tym miejscu www.zamekgutow.pl/. Przygotowali pierwszorzędna imprezę. Już na samym początku wygląd samego zamku i otaczającego go parku zapierał dech w piersiach. Sala bankietowa przepięknie udekorowana. Jedzenie w odpowiednich ilościach, smaczne i ładnie podane. Obsługa na medal. Spokojnie można ich polecić Odpowiedz Link Zgłoś
anitkakow Re: Wesele Ostrów wlkp. 27.09.19, 09:18 Zamek Gutów jest fajnym miejscem na wesele. Byłam tam na weselu koleżanki i było super. Piękny lokal otoczony przepięknym parkiem. Wspaniała obsługa i pyszne jedzenie. Jednym słowem pełen profesjonalizm. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś