Dodaj do ulubionych

PRACA W PKO S.A.OSTRÓW WLKP.OPINIE

28.04.05, 14:20
Czy jest ktoś, kto pracował w tym banku na stanowisku kasjera walutowego?
chciałabym dowiedzieć się jakie warunki tam panują, czy dobrze sie zarabia i
czy nie wykorzystują zanadto pracowników, bo słyszałam negatywne opinie na
ten temat
Obserwuj wątek
    • arnick_a Re: PRACA W PKO S.A.OSTRÓW WLKP.OPINIE 29.04.05, 13:50
      Jakie masz inne propozycje do rozważenia?
      Arni
      • bratek555 Re: PRACA W PKO S.A.OSTRÓW WLKP.OPINIE 29.04.05, 19:21
        CHODZI O TO, ŻE JA MAM PRACĘ I JEŻELI MIAŁABYM ZMIENIĆ TO TYLKO NA LEPSZĄ WIĘC
        PROSZĘ O INFORMACJE
        • Gość: michu Re: PRACA W PKO S.A.OSTRÓW WLKP.OPINIE IP: *.adsl.inetia.pl 30.04.05, 04:47
          A co bys chciala zarabiac leniac sie??? Nie ma nic za free.Duzo zarabiac,malo
          robic. Jak kazdy bedzie mial takie podejscie to "daleko nie zajedziemy" Zobacz
          ile godzin dziennie pracuja osoby prowadzace wlasna dzialalnosc gospodarcza
        • Gość: michu Re: PRACA W PKO S.A.OSTRÓW WLKP.OPINIE IP: *.adsl.inetia.pl 30.04.05, 04:56
          Hmm a twoje posty jak widze sa o roznych porach dnia, z pracy chyba tego nie
          wysylasz? Zaloz dzialanosc gospodarcza,radze Ci . Bedziesz wstawala do pracy o
          4-5 a konczyla o o 18 jak dobrze pojdzie. Mowie Ci jako osoba doswiadczona pod
          tym wzgledem. Odechce Ci sie wszelkich insynuacji czy warto czy nie. Poprostu
          jak sie pracuje, a nie wymiguje to nie ma sie takich problemow jak Ty masz
          • bratek555 Re: PRACA W PKO S.A.OSTRÓW WLKP.OPINIE 01.05.05, 21:14
            A CO TY MOŻESZ NA TEN TEMAT POWIEDZIEĆ ? NIE WIESZ JAKĄ MAM PRACĘ I NIE WIESZ
            JAKIEJ SZUKAM BO JESTES ZBYT PŁYTKI, ZEBYM MIAŁA CI O TYM MÓWIĆ. PROWADŻ SOBIE
            TĄ SWOJĄ DZIAŁALNOŚC GOSP. JAK cI SIĘ NIE CHCIAŁO UCZYĆ. JA SKOŃCZYŁAM
            RENOMOWANE STUDIA I BĘDĘ UPARCIE DĄŻYĆ DO ZREALIZOWANIA SWOICH MARZEŃ O PRACY ,
            JAKA BY MNIE SATYSFAKCJONOWAŁA I JETEM PEWNA, ŻE MI SIĘ UDA
            • kow3l Re: PRACA W PKO S.A.OSTRÓW WLKP.OPINIE 03.05.05, 01:27
              Bratek nie unos sie bo michu ma troche racji. Po pierwsze w Polsce bardziej
              oplaca sie byc pracodawca a nie pracownikiem.Dzialnosc gospodarcza przewaznie
              prowadza osoby zaradne,przedsiebiorcze i dobrze wyksztalcone (choc to ostatnie
              to nie jest norma). Swoja droga jakby nie patrzec michu jest wyzej w hierarchii
              od Ciebie ;P Po drugie nawet tytul profesora nie gwarantuje dobrej pracy. Po
              trzecie rynek ostrowski jest jak jest. Po czwarte zadnej renomowanej szkoly nie
              skonczylas, bo ciezko uznac studia zaoczne na Uniwerku we Wroclawiu za jakies
              renomowane. Zaoczne, to tylko zaoczne-nikt tam sie tyle nie uczy co na
              dziennych (wiadomo zaoczni z reguly pracuja) Przypuszczam,ze jest duzo osob
              bezrobotnych w Ostrowie, ktore pokonczyly dzienne studia,maja wyzsze
              kwalifikacje ale mimo to nie maja dobrej pracy albo wogole jej nie maja.Sam
              znam kilka takich osob.Pracodawca w miare dobrej firmie zawsze predzej przyjmie
              osobe po dziennych niz osobe po zaocznych. Co oczywiscie nie oznacza,ze nie
              zycze Ci powodzenia. Powodzenia :)
              • bratek555 Re: PRACA W PKO S.A.OSTRÓW WLKP.OPINIE 04.05.05, 05:41
                wIESZ TO NIEPRAWDA ,ŻE STUDIA ZAOCZNE SĄ GORSZE, DYPLOM TO DYPLOM I JUŻ, ZNAM
                OSOBY PO DZIENNYCH, KTÓRE NIE MAJĄ PRACY I ZNAM RÓWNIEŻ OSOBY PO ZAOCZNYM
                PRAWIE, KTÓRE ZROBIŁY APLIKACJĘ I SĄ DZISIAJ MECENASAMI , TAKŻE MASZ MYLNE
                WYOBRAŻENIA A JA I TAK UPARCIE TWIERDZĘ,ŻE SKOŃCZYĆ UNIWERSYTET WROCŁAWSKI NA
                WYDZ.PRAWA DZIENNIE, CZY ZAOCZNIE TO NIE BYLE CO_ UWIERZ MI

A TO ,ŻE DĄŻY SIĘ DO LEPSZEGO JUTRA TO NIC ZŁEGO
              • bratek555 Re: PRACA W PKO S.A.OSTRÓW WLKP.OPINIE 04.05.05, 05:43
                A JESZCZE COŚ, JA NIE MAM AMBICJI PROWADZIĆ DZIAŁALNOŚCI GOSPODARCZEJ , TO MI
                NIE ODPOWIADA

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka