Dodaj do ulubionych

klub haven nowy

IP: 80.51.186.* 14.08.05, 20:16
ktoś był? jak tam jest? może mają stronę www?????????????????????? czekam na
info
Obserwuj wątek
    • Gość: nkj Kolejny kur...dołek w Ostrowie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.05, 22:23
    • Gość: lala Re: klub haven nowy IP: *.eu.org 15.08.05, 11:36
      Wiem, ze ma 2 parkiety i jest dosc duzym klubem. Zajrzyj to zobaczysz :>
      • kow3l Re: klub haven nowy 17.08.05, 00:29
        To pierwotnie mialo byc klubem. Bynajmniej nie jest. Wyszla z tego dyska,
        Protector w mniejszym wydaniu. Nie dla ludzi lubiacyh kluby, bo tego w Ostrowie
        brakuje. Jest No1,ale to marny klub porownujacym z tym co jest we Wrocku czy
        Poznaniu. Osobiscie uwielbiam kluby i pewnie dzieki temu duzo wolnych weekendow
        spedzam we wrocku.
    • Gość: czytelnik Dyskoteka udręki - ZIEMIA KALISKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.05, 10:56
      Dyskoteka udręki - ZIEMIA KALISKA
      18-08 08:47 Ostrów Wlkp. | Życie społeczne

Ostrowianie mieszkający w okolicach dawnego Domu Handlowego „Helios’’ od dwóch
      tygodni nie mogą spać po nocach. A to z powodu nowo otwartej dysketeki „Heaven„.
      Budynek, w którym znajduje się dysketeka należy do PSS „Społem„. Jej prezes
      Ryszard Tyrpa potwierdza, że wydzierżawił piwniczne pomieszczenia, które
      wcześniej stały puste i nie przynosiły żadnego dochodu.

- Jestem rozliczany przez członków spółdzielni i jeśli znalazł się chętny na
      ich wydzierżawienie, to dlaczego miałbym odmówić - twier-dzi prezes Tyrpa. -
      Dla nas to kolejne źródło dochodu.

Zrozpaczeni mieszkańcy

Mieszkańcy kamienic znajdujących się w sąsiedztwie dyskoteki, mają już dosyć
      nocnych hałasów. Boją się zostawiać samochody na ulicy, bo część z nich już
      została uszkodzona..

- Nie dość, że uszy bola od głośnej muzyki, to jeszcze mamy zabrudzone
      okoliczne bramy i podwórka - mówi Tomasz Schwarz, mieszkaniec jednej z
      kamienic. - Młodzież bawiąca się tutaj, załatwia swoje potrzeby fizjologiczne w
      bramach. Bardziej podpici uprawiają seks na koszach do śmieci. Niestety,
      właściciele dyskoteki nawet z nami nie próbowali rozmawiać, jak zapatrujemy się
      na tego typu działalność. Podczas zabawy drżą szyby w oknach i drewniane stropy.
      Nikt o otwarciu dyskoteki nie rozmawiał również z Radą Osiedla. Jej
      przewodniczący Władysław Bieganek twierdzi, że o nowym lokalu dowiedział się z
      plakatów na mieście.

- Nikt nie starał się o opinię Rady Osiedla - mówi Władysław Bieganek. - A
      wiadomo, że z sąsiedztwa takiego przybytku trudno być zadowolonym. Jak twierdzą
      mieszkańcy, zabawa w dyskotece trwa od czwartku do niedzieli. Nikt nie
      przejmuje się, że ludzie muszą wcześnie rano wstać do pracy. Nikt się nie
      martwi, kto codziennie ma sprzątać okoliczne bramy.

- To żadna przyjemność wyrzucać rano zużyte prezerwatywy - mówi jedna z
      mieszkanek, prosząca o zachowanie anonimowości.

Policyjna kontrola>

Tomasz Schwarz już kilka razy informował ostrowską policję o nocnych burdach
      przy Wrocławskiej. Nieba-wem zostanie prostest mieszkańców do prezydenta
      Ostrowa, komendanta policji i nadzoru budowlanego.

- Już zbieramy podpisy mie, by nikt nie zarzucił, iż dyskoteka przeszkadza
      jedynie kilku osobom - mówi Schwarz. - W niektórych podwórkach znajdują się
      sklepy, a ich klienci narzekają na smród. Wylewamy środki dezynfekujące, ale to
      niewiele daje.
      W ubiegłym tygodniu dyskotekę kontrolowali miejscowi policjanci. Jak twierdzi
      inspektor Paweł Maleszka, komendant Powiatowy Policji w Ostrowie, właściciele
      otwierając ten lokal otrzymali zgodę na działalność reatauracyjną, a nie
      dykotekową.

- W pomieszczeniach tych nie może przebywać więcej niż 300 osób, bo inaczej
      mamy do czynienia z imprezą masową, na która należy otrzymać stosowne
      zezwolenia - mówi Maleszka. - A mamy sygnały, że bawi się tam jednocześnie
      blisko 500 osób. Być może wystąpimy do władz miasta o zamknecie lokalu.

Niestety, nie udało nam się porozmawiać z właścicielami dyskoteki. by wysłuchać
      ich racji. Mieszkańcy okolicznych kamienic są gotowi na rozmowy, by zażeganać
      spór. Ich zdaniem właściciel dyskoteki powinien zamontowanić bramy i
      wynająćochrony, by pilnowała porządku także przed budynkiem dyskoteki.
      • Gość: bzykkk Re: Dyskoteka udręki - ZIEMIA KALISKA IP: *.promax.media.pl 20.08.05, 22:48
        Chyba sie troche pomylilo tym co pisali ten zenujacy art. w gazecie, jestem
        mieszkancem wroclawskiej- krotkiej i troche mnie to dziwi co Wy tu wypisujecie
        na temat tych pseudo "burd" przed ta dyskoteka. Owszem moze najbardziej
        spokojne miejsce to nie jest, ale bez przesady zeby ludzia stropy od glosnej
        muzyki ruszaly sie. Bylem w srodku, klubem to rzeczywiscie nie mozna nazwac bo
        jest tam duzo ludzi, ale jest to dyskoteka bardzo dobrze wytlumiona a na
        zewnatrz zawsze kreci sie jakis ochroniarz pilnujacy porzadku, wiec nie stojac
        po zadnej ze stron zwracam sie do gazety
        • Gość: mieszkaniec Popieram mieszkańców Wrocławskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.05, 14:40
          Niech to bydło z dyskoteki idzie sobie do Protectora. Tam wszędzie pola i łąki.
          Niech tak brudzą i sie pieprzą.
          A w centrum chcemy mieć spokó.
    • Gość: siorka Re: klub haven nowy IP: *.promax.media.pl 19.08.05, 01:50
      Bylam widzialam i zwiałam bo za dużo dzieciakow!!!! to ma być super miejsce na
      imprezy?? Milion razy lepsze jes No1 !!!!! Zdania nie zmienie:) pozdrawiam
      • kow3l Re: klub haven nowy 19.08.05, 02:58
        Hmmm no nie wiem, w No1 chyba wiecej jest procentowo dzieciakow. W Heven bywa
        po 300 a nawet wiecej ludzi (ponoc).Bylem tam tylko raz i troche sie wkurzylem
        bo liczylem,ze to bedzie klub a nie sped bydla. No1 jako klub juz mnie dawno
        zawiodl,a teraz jest jeszcze gorzej -bieda z nedza od masowki hip-hopowej. Tam
        nie ma klimatu. I tym to sposobem chcac nie chcac musze jezdzic do wrocka
        • Gość: :| kow3l IP: *.promax.media.pl 29.08.05, 02:05
          Kow3l jedź i nie wracaj... Mam jush dosyc Ciebie i Twojego ciaglego
          narzekania... Jeszcze na zadnym forum nie napisales nic pozytywnego. Żałosny
          koleś....
          • kow3l Re: kow3l 29.08.05, 14:05
            Owszem, na wielu forach opisywalem wiele spraw bardzo pozytywnych. Tutaj nie
            tworze nowych watkow, wiec ustosunkowuje sie do tego co zostalo przez innych
            zaproponowane. Nie narzekam, jedynie wymieniam poglady (jedyne na co narzekam
            to na obsluge w caffe, ktora jest tragiczna-po raz kolejny przekonalem sie o
            tym w sobote,gdzie majac kilka osob obslugujacych siedzielismy ze znajomymi
            ladnych parenascie minut)Zapewniam Cie,ze jesli bys poszukal "cos pozytywnego"
            mojego autorstwa, to bys znalazl ;P Co do heven bo o tym bylo, to mi poprsotu
            nieodpowiada. Mial byc klub-tak hucznie zapowiadany- a wyszlo "cos" dla
            milosnikow masowego "spedu".
            Swoja droga to przynajmniej wiadomo,ze to JA,bo gdziekolwiek jestem to moj nick
            jest ciagle taki sam. Natomiast ktos, kto podpisuje sie tak jak Ty lub zmienia
            nicki jak rekawiczki nie jest osoba godna do polemizowani - o czymkolwiek.

P.S DLa Twojej wiadomosc - fora sa po to by wymieniac poglady na dane sprawy.
            Zwykle negatywne (no chyba,ze tematy sa pierdolkowate - watki w stylu "Bylem w
            pubie X-swietne laski obsluguja tam) podobnie jak wiadomosci w gazetach i
            innych srodkach masowego przekazu.
    • Gość: siorka Re: klub haven nowy IP: *.promax.media.pl 10.09.05, 00:59
      Najgorszy klub w mieście!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wlaśnie wyszlam z tego miejsca
      i moja noga oraz moich przyjaciół już nigdy tam nie powstanie bo za nic mozna
      dostać!!!!!! To jest okropne ludzie sa tam poni.żej poziomu ponizej ZERA!!!!!!!
      Dno kompletne!!!!! poprostu tylko w No1 jest poziom!!!!!!nigdy więcej Heaven!!!!
      • kow3l Re: klub haven nowy 10.09.05, 02:35
        Od poczatku bylas na ten "klub" uprzedzona. "Za nic" wszedzie mozna dostac,
        tylko to "nic" czesto jednak "coz" znaczy.A jak bylo w Twoim przypadku
        (sadze,ze jak juz to Twoj kolega oberwal)? Moze mnie i innych
        forumowiczow "uchronisz" przed wybraniem sie do tego miejsca poraz kolejny ;)
        Swoja droga tez wlasnie wrocilem (ale nie z heaven).Pzdr
        • Gość: siorka Re: klub haven nowy IP: *.promax.media.pl 10.09.05, 11:33
          Siedzieliśmy w 4 w częsci niby HH i pilismy piwko stwierdzajac, że jak je
          skonczymy to idziemy do domu i w pewnym momnecie jakiś gosci zacząl jednego
          kumpla wyzywać od pedalow a on poprostu nie zareagował i to bylo tyle!!!!Mókj
          kumpel naprawde nic nie powiedział i nie zareagowal na te wizwiska bo to
          czlowiek, którego trudno wyprowadzic z równowagi i nawet po tym jak oberwał to
          tylko wstał i wyszedł!! Bylam nasatwiona niby na nie zgadza sie ale wczoraj
          szlam z myślą, ze je zmienie bo stwierdziałam, że moze jednak tam nie jest tak
          źle!!???ale niestety zdania nie zmienie!!!!! Nigdy więcej Heaven!!!!!!!!!!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka