Dodaj do ulubionych

Badanie USG w Ostrowie

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.05, 19:00
u kogo najlepiej robić i ile kosztuje?
Obserwuj wątek
    • elutka_111 Re: Badanie USG w Ostrowie 10.11.05, 19:11
      Bezpłatne, dopochwowe (czy przez brzuch to nie wiem) USG zrobi Ci lekarz
      (jeżeli stwierdzi taką konieczność) w NZOZ "Wamed" na Powstańców (ten zielony
      budynek na skrzyżowaniu Powstańców z Ledóchowskiego).
    • elutka_111 Re: Badanie USG w Ostrowie 10.11.05, 19:12
      Oni mają podpisaną umowę z NFZ i jesteś przyjmowana w tym dniu, w którym się
      rejestrujesz.
    • kow3l Re: Badanie USG w Ostrowie 13.11.05, 21:16
      Jesli chodzi o badania USG, RTG to w Ostrowie zdecydowanie najlepszy jest
      Dwornik. Profesjonalne opisy, konsultacje telefoniczne z lekarzami poz (jesli
      cos USG wykarze a zostalo skierowanie przepisane przez lekarza) Ogolnie to
      wiekszosc lekarzy glownie go poleca, bo jest cholernie dobry w tym co robi...
      • andzina73 Re: Badanie USG w Ostrowie 13.11.05, 21:22
        e tam kowal...Znam przypadek ,że Dwornik popełnił gafe ,ale każdemu może sie zdarzyc
        • kow3l Re: Badanie USG w Ostrowie 13.11.05, 22:04
          Nie znam kazdego przypadku, wiem m.in. to co mowia lekarze POZ. A Ci mieli
          rozne przygody z radiologami (praktycznie kazdego z Ostrowa juz "zjechali"),
          natomiast nigdy zlego slowa o Dworniku od nich nie slyszalem. Jedyne to to,ze
          schrzanil im kilka faktur (wina programu ponoc byla ;-) taaa). Osobiscie caly
          czas mam kontakt z radiologami i ludzmi, ktorzy ikorzystaja z ich uslu. Dwornik
          jest z nich najlepszy.
      • Gość: Basia Re: Badanie USG w Ostrowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.05, 09:26
        Ile kosztuje badanie u Dwornika?
        • Gość: Basia Re: Badanie USG w Ostrowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.05, 09:41
          I gdzie przyjmuje Dwornik
          • blusia1 Re: Badanie USG w Ostrowie 19.11.05, 19:27
            Dwornik przyjmuje na Śmigielskiego obok "Tatka". Badanie kosztuje 50 zł.
            Wiem,że przyjmuje też na NFZ.
            • bocian20 Re: Badanie USG w Ostrowie 21.11.05, 12:48
              Może i fachowiec dobry ale bardzo niesympatyczny
              • blusia1 Re: Badanie USG w Ostrowie 23.11.05, 10:34
                bocian20 napisała:

> Może i fachowiec dobry ale bardzo niesympatyczny

Eee przesadzasz, byłam u Dwornika 2 razy. Raz z dzieckiem na usg głowki a potem
                sama. Nie zauwazyłam, by był niesympatyczny. Rzeczowy, kompetentny, może
                niezbyt gadatliwy ale chyba nie to jest najwazniejsze?
                • Gość: as Re: Badanie USG w Ostrowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.05, 17:07
                  Czy wygadany to faktycznie nie ważne. Faktem jest że nie nadaje się na lekarza.
                  Robi biopsje ludziom nie powiadamiajac ich, że po biopsji należy zrobić
                  operacje w przeciągu miesiąca. W ten sposób powoduje, że rozwija się nowotwór w
                  zastraszającym tempie(jeśli oczywiście ktoś go ma).Poza tym biopsja nie
                  utrafiona w odpowiednie miejsce nie wykazuje zmian nowotworowych. tak właśnie
                  byo w przypadku mojej mamy. Pan Dwornik zrobił biopsje, która nie wykazała
                  żadnych zmian nowotworowych po czym 2 miesiące później za granicą w klinice
                  dowiedziała się że ma raka i w przeciągu miesiąca od bipsji powinna mieć
                  zrobiona operacje.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka