IP: *.promax.media.pl 27.02.06, 17:01
Szukam dobrego okulisty w Ostrowie. Szczególnie zalezy mi na tym, by miał
podejście do dzieci. Chodziłam z córką do pani Kwiatkowskiej (przychodnia
Okulus)ale wydaje mi sie ona niemiła i mam wrażenie, że odwala wizytę.
Obserwuj wątek
    • kow3l Re: Okulista 27.02.06, 19:57
      Szukasz dobrego okulisty czy dobrej nianki :>? Niech Ci jednak bedzie... Z tego
      co do mnie dociera (a dociera duzo) to dobrym okulista jest Gubanski (mieszka
      na klasztornej jesli dobrze pamietam)
      • Gość: blusia1 Re: Okulista IP: *.promax.media.pl 27.02.06, 22:09
        Jeżeli masz dzieci to powinieneś zrozumiec o co mi chodzi, jeżeli nie masz to
        może kiedyś zrozumiesz. Nie chcę lekarza, który swoim zachowaniem powoduje,że
        dziecko wołami nie mozna zaciągnąc do gabinetu. Uważasz, ze jest ok. gdy lekarz
        jest naburmuszony, zły na cały świat i mówi do dziecka:
        -siedz prosto, co sie kręcisz, patrz tu, słyszysz, co do ciebie mówię? Niech
        pani jej cos powie, bo ona nie współpracuje... itp, itd.
      • kow3l Re: Okulista 01.03.06, 19:06
        Oczywiscie Gubanski mieszka na prof. Kaliny. Nie wiem skad mi sie ta klasztorna
        wziela, bo od poczatku myslalem o prof. Kaliny wrrr
    • Gość: N_talia Re: Okulista IP: *.promax.media.pl 27.02.06, 19:57
      Polecam Macieja Króla. Pzyjmuje na Wroclawskiej w dawnej przychodni kolejowej.
      Jest bardzo konkretny oraz sympatyczny.
    • Gość: gość Re: Okulista IP: *.adsl.inetia.pl 03.03.06, 02:09
      Dobrą okulistką jest pani dr.Wcisło jest cierpliwa i miła. Miała dużo
      cierpliwości do mojego dziecka.Przyjmuje na Lotniczej i prywatnie na Kolejowej
      przy jednosce
      • Gość: ja Re: Okulista IP: *.ostrow-wielkopolski.sdi.tpnet.pl 03.03.06, 17:20
        Dr Alina Wcisłek a nie Wcisło
    • Gość: mag Re: Okulista IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.06, 19:17
      maciej krol, przyjmuje rowniez prywatnie na raszkowskiej na zapleczu sklepu
      optycznego.
      • roisinn Re: Okulista 10.03.06, 19:17
        Jak długo czeka się na wizytę w "państwówce"?? Ile kosztuję, średnio wizyta
        prywatna??Ktoś się orientuję??
        • Gość: oleander Re: Okulista IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.06, 19:34

w przychodni jakies 2 miechy nawet do 3....
          prywatnie zaplacisz w zaleZnosci jakie badanie od 50 do 75 zlotych...takze
          nie ma co czekac....
        • kow3l Re: Okulista 12.03.06, 23:31
          Na Lotniczej (panstwowce) roznie. Najlepiej jest na poczatku roku, bo dopiero
          od podpisania kontaraktu z NFZem przyjmuja zapisy.. Na poczatku stycznia mozna
          dostac sie praktycznie od reki, potem jest coraz gorzej... W drugiej polowie
          roku to juz ponad 3 miechy sie czeka. Cena prywatnie to zalezy gdzie. Z reguly
          okolo 50 zlotych
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka