narcyz19 21.11.06, 01:08 4 listopada ostworzono w Kaliszu najnowoczesniejsza hale w Wielkopolsce.Winiary Arena miesci sie w dzielnicy mieszkaniowej Dobrzec. pl.wikipedia.org/wiki/Winiary_Arena Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sector11 Re: W Kaliszu otworzono super hale sportowa 21.11.06, 09:58 To juz jest stara nowosc :o) Wszyscy juz to wiedza, w Ostrowie tez, bo wszedzie o tym piali ;oP Odpowiedz Link Zgłoś
lindaaa Re: W Kaliszu otworzono super hale sportowa 21.11.06, 14:08 narcyz zaginął na jakiś czas i stąd to opóźnienie, musisz mu Sector wybaczyć :p Odpowiedz Link Zgłoś
narcyz19 Re: W Kaliszu otworzono super hale sportowa 21.11.06, 17:46 No ale zawsze warto jeszcze raz powiedziec.30 listopada jest mecz ligi mistrzow tak wiec zapraszam Odpowiedz Link Zgłoś
plisak Re: W Kaliszu otworzono super hale sportowa 21.11.06, 21:26 Przyznaję, że kaliskie siątkarki zasługują na taką halę. Są śliczne. Koszykarze ostrowscy załugują tym bardziej. --- Człowiek może stać się małpą Małpa człowiekiem. Wykluczone. Odpowiedz Link Zgłoś
narcyz19 Re: W Kaliszu otworzono super hale sportowa 21.11.06, 22:25 a co tez sa piekni? heh czemu bardziej przeciez siatkarki kalisza to nie raz mistrzem polski byly a stal to swoimi osiagnieciami nie mozna porownac do nich. Odpowiedz Link Zgłoś
plisak Re: W Kaliszu otworzono super hale sportowa 21.11.06, 22:37 Bardziej zasługują narcyz, bo występują pod HERBEM OSTROWA WIELKOPOLSKIEGO. Przecież to proste jak drut, myślałem że dla każdego. To nobilituje. --- Najgorsze mamy za soba. Szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
narcyz19 Re: W Kaliszu otworzono super hale sportowa 21.11.06, 22:40 hahaha dobre normalnei najlepszy zart jaki kiedykolwiek uslyszalem Odpowiedz Link Zgłoś
o00 Re: W Kaliszu otworzono super hale sportowa 21.11.06, 23:50 Ale można porównać do... prostego druta. :x Poza tym - jak czytamy - Plisak woli koszykarzy. :x Plisak, oni naprawdę są ładniejsi od siatkarek? ;) Lindaaa, potwierdzasz to? :) Dżizas, co się porobiło... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
narcyz19 Re: W Kaliszu otworzono super hale sportowa 22.11.06, 00:50 hehe ojejku no nie wiedzialem nic plisak no.Nie no koszykarze tez sa ladni hihi Odpowiedz Link Zgłoś
plisak Re: W Kaliszu otworzono super hale sportowa 22.11.06, 00:59 Wiesz zero, te kaliskie siatkarki są znakomite. Jest na czym oko zawiesić. Podejrzewam jednak że to jakiś import, w przeciwieństwie do lindyyy czy takiej chantal10,które nie ntylko iż sa znakomite cieleśnie ale również intelektalnie, do tego smakowite a ponad wszystko są RODOWITYMI OSTROWIANKAMI. I kocham je za te wszystkie niezrównane walory. Inaczej nie sposób.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
chantal10 Re: W Kaliszu otworzono super hale sportowa 22.11.06, 10:59 Muszę Cię Plisaku zawieść - nie jestem rodowitą Ostrowianka:D Odpowiedz Link Zgłoś
plisak Re: W Kaliszu otworzono super hale sportowa 22.11.06, 11:51 :(( --- Najgorsze mamy za sobą. Szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
lindaaa Re: W Kaliszu otworzono super hale sportowa 22.11.06, 12:51 A skąd Plisak wiesz, że jesteśmy cieleśnie znakomite? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
plisak Re: W Kaliszu otworzono super hale sportowa 22.11.06, 20:23 lindaaa napisała: A skąd Plisak wiesz, że jesteśmy cieleśnie znakomite? ;) Lindaaa szczerze? Nie ma brzydkich odtrowianek. Czasami tylkop wina mało! --- Najgorsze mamy za sobą. Szkoda;) Odpowiedz Link Zgłoś
chantal10 Re: W Kaliszu otworzono super hale sportowa 22.11.06, 23:58 Szowinista. Odpowiedz Link Zgłoś
plisak Re: W Kaliszu otworzono super hale sportowa 23.11.06, 00:11 Kogo przezywasz? Najgorsze mam za soba chantal10. Szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
lindaaa koszykarze 22.11.06, 12:54 Heh, ja na temat siatkarek się nie wypowiadam, ale jeśli o koszykarzy chodzi - trafiają się smakowite kąski ;) Ale to niestety głównie z importu... Pojawiają się i znikają... Swego czasu spotykałam się z jednym Amerykaninem, było na czym oko zawiesić, ale nasze kontakty były czysto koleżeńskie - więc bez żadnych skojarzeń ;) Odpowiedz Link Zgłoś
plisak Re: koszykarze 22.11.06, 20:30 Twoja prowokacja lindaaa tak mnie poruszyła że nie byłem w stanie trafiać we własciwe klawisze:) --- Dowcipem nie należy celować Tylko trafiać! Odpowiedz Link Zgłoś