Dodaj do ulubionych

W Kaliszu otworzono super hale sportowa

21.11.06, 01:08
4 listopada ostworzono w Kaliszu najnowoczesniejsza hale w
Wielkopolsce.Winiary Arena miesci sie w dzielnicy mieszkaniowej Dobrzec.

pl.wikipedia.org/wiki/Winiary_Arena
Obserwuj wątek
    • sector11 Re: W Kaliszu otworzono super hale sportowa 21.11.06, 09:58
      To juz jest stara nowosc :o) Wszyscy juz to wiedza, w Ostrowie tez, bo
      wszedzie o tym piali ;oP
      • lindaaa Re: W Kaliszu otworzono super hale sportowa 21.11.06, 14:08
        narcyz zaginął na jakiś czas i stąd to opóźnienie, musisz mu Sector wybaczyć :p
      • narcyz19 Re: W Kaliszu otworzono super hale sportowa 21.11.06, 17:46
        No ale zawsze warto jeszcze raz powiedziec.30 listopada jest mecz ligi mistrzow
        tak wiec zapraszam
        • plisak Re: W Kaliszu otworzono super hale sportowa 21.11.06, 21:26
          Przyznaję, że kaliskie siątkarki zasługują na taką halę. Są śliczne. Koszykarze
          ostrowscy załugują tym bardziej.

---
          Człowiek może stać się małpą
          Małpa człowiekiem. Wykluczone.
          • narcyz19 Re: W Kaliszu otworzono super hale sportowa 21.11.06, 22:25
            a co tez sa piekni? heh czemu bardziej przeciez siatkarki kalisza to nie raz
            mistrzem polski byly a stal to swoimi osiagnieciami nie mozna porownac do nich.
            • plisak Re: W Kaliszu otworzono super hale sportowa 21.11.06, 22:37
              Bardziej zasługują narcyz, bo występują pod HERBEM OSTROWA WIELKOPOLSKIEGO.
              Przecież to proste jak drut, myślałem że dla każdego. To nobilituje.

---
              Najgorsze mamy za soba. Szkoda.
              • narcyz19 Re: W Kaliszu otworzono super hale sportowa 21.11.06, 22:40
                hahaha dobre normalnei najlepszy zart jaki kiedykolwiek uslyszalem
                • o00 Re: W Kaliszu otworzono super hale sportowa 21.11.06, 23:50
                  Ale można porównać do... prostego druta. :x
                  Poza tym - jak czytamy - Plisak woli koszykarzy. :x
                  Plisak, oni naprawdę są ładniejsi od siatkarek? ;)
                  Lindaaa, potwierdzasz to? :)
                  Dżizas, co się porobiło... ;)
                  • narcyz19 Re: W Kaliszu otworzono super hale sportowa 22.11.06, 00:50
                    hehe ojejku no nie wiedzialem nic plisak no.Nie no koszykarze tez sa ladni hihi
                  • plisak Re: W Kaliszu otworzono super hale sportowa 22.11.06, 00:59
                    Wiesz zero, te kaliskie siatkarki są znakomite. Jest na czym oko zawiesić.
                    Podejrzewam jednak że to jakiś import, w przeciwieństwie do lindyyy czy takiej
                    chantal10,które nie ntylko iż sa znakomite cieleśnie ale również intelektalnie,
                    do tego smakowite a ponad wszystko są RODOWITYMI OSTROWIANKAMI. I kocham je za
                    te wszystkie niezrównane walory. Inaczej nie sposób.Pozdrawiam.
                    • chantal10 Re: W Kaliszu otworzono super hale sportowa 22.11.06, 10:59
                      Muszę Cię Plisaku zawieść - nie jestem rodowitą Ostrowianka:D
                      • plisak Re: W Kaliszu otworzono super hale sportowa 22.11.06, 11:51
                        :((

---
                        Najgorsze mamy za sobą. Szkoda.
                    • lindaaa Re: W Kaliszu otworzono super hale sportowa 22.11.06, 12:51
                      A skąd Plisak wiesz, że jesteśmy cieleśnie znakomite? ;)
                      • plisak Re: W Kaliszu otworzono super hale sportowa 22.11.06, 20:23
                        lindaaa napisała: A skąd Plisak wiesz, że jesteśmy cieleśnie znakomite? ;)

Lindaaa szczerze?
                        Nie ma brzydkich odtrowianek. Czasami tylkop wina mało!

---
                        Najgorsze mamy za sobą. Szkoda;)

• chantal10 Re: W Kaliszu otworzono super hale sportowa 22.11.06, 23:58
                          Szowinista.
                          • plisak Re: W Kaliszu otworzono super hale sportowa 23.11.06, 00:11
                            Kogo przezywasz?

Najgorsze mam za soba chantal10. Szkoda.
                            • chantal10 Re: W Kaliszu otworzono super hale sportowa 23.11.06, 10:07
                              :)
                  • lindaaa koszykarze 22.11.06, 12:54
                    Heh, ja na temat siatkarek się nie wypowiadam, ale jeśli o koszykarzy chodzi -
                    trafiają się smakowite kąski ;) Ale to niestety głównie z importu...
                    Pojawiają się i znikają...
                    Swego czasu spotykałam się z jednym Amerykaninem, było na czym oko zawiesić,
                    ale nasze kontakty były czysto koleżeńskie - więc bez żadnych skojarzeń ;)
                    • plisak Re: koszykarze 22.11.06, 20:30
                      Twoja prowokacja lindaaa tak mnie poruszyła że nie byłem w stanie trafiać we
                      własciwe klawisze:)

---
                      Dowcipem nie należy celować
                      Tylko trafiać!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka