Dodaj do ulubionych

Z nowym rokiem....

01.01.07, 23:34
Szczescia w zyciu osobistym, sukcesów w pracy, dobrego zdrowia, domku z ogrodem
i basenem, eleganckiej limuzyny, samych zwyciestw, spelnienia marzen, milych
niespodzianek losu, grona prawdziwych przyjaciól, niewyczerpanych pokladów
energii, usmiechu na co dzien, drogi uslanej rózami, satysfakcji z pracy,
genialnych pomyslów, niskich podatków, slodkiego, milego zycia, swiezosci
spojrzenia, glównej wygranej na loterii, pozytywnej aury, pogody ducha,
pomyslnych wiatrow, goracej milosci, wygodnych butów, cudownych wakacji,
szczescia, , punktualnych pociagów, swietego spokoju, jachtu, zadnych trosk,
powodzenia u plci przeciwnej, wysokich lotów, rzeskich poranków, pomyslnosci,
trafnych decyzji, intuicji w interesach, prezentów od losu, duzego lózka,
pekatego portfela, szerokiej drogi, milego szefa, jasnosci umyslu, niebanalnych
wyzwan, milych snów, pewnosci siebie, wielkiej fortuny, wielu usmiechów,
bogatego wujka, blyskotliwych ripost, romantycznych wieczorów udanych lowów,
pasjonujacej pracy, szansy na sukces, duzo slodyczy, pozycji lidera,
szampanskiej zabawy, mocnego dachu nad glowa, samych pozytywnych wibracji, pelni
zycia, wielu niezapomnianych chwil, duzo slonca, olimpijskiej kondycji,
pomyslnosci, jak najmniej zmartwien, wyjscia z kazdej sytuacji, uwielbienia u
podwladnych, pasma sukcesów, niezmiennie zielonego swiatla, czystego nieba, stu
lat zycia, konskiego zdrowia, slawy, pokaznego konta, manny z nieba, wysokich
wygranych, ciagle nowych rekordów, niskich kosztów, bezpiecznych ladowan, wielu
ciekawych znajomosci, wygranych przetargów, sumiennych dluznikow, najwyzszego
miejsca na podium, dobrego fryzjera, radosnych swiat, serca jak dzwon, pewnej
reki, komfortowych warunków, przyjemnych doznan, wielu wzruszen, mocnej glowy,
powodzenia, stopy wody pod kilem, otrzymania najwyzszych odznaczen, osiagniecia
wyznaczonych celów, pelnego sejfu, szczescia w kartach, sprzyjajacej pogody,
dobrych zbiorów, kolorowych chwil, twórczego podejscia do pracy, polamania
pióra, góry pieniedzy, samych slonecznych dni, smacznego jajka, uroku
osobistego, mnóstwa prezentów, udanych negocjacji, serdecznych przyjaciól,
grzecznych dzieci, udanych wakacji, miejsca w Ksiedze Rekordów Guinessa,
wiekszosci w parlamencie, milego wypoczynku, wesolego towarzystwa, dobrego
apetytu, szczesliwej podrózy, zlotej jesieni, poczucia humoru, anielskiej
cierpliwosci przy czytaniu tych zyczen, wiecznej mlodosci, licznego potomstwa,
niewieszajacego sie komputera, slawy i chwaly, lekkosci bytu, pokojowego
rozwiazania wszystkich konfliktów, szybkiego rozwoju gospodarczego, hojnych
sponsorów, korzystnego ukladu gwiazd, czytelnych instrukcji, cichych
wielbicieli/elek, mistrzowskich zagran, dobrej nocy, wielkiej przygody, slodkich
snów, wystrzalowej zabawy sylwestrowej, zgranej ekipy, pomyslnosci na nowej
drodze zycia, pociechy z pociechy, lojalnych wspólpracowników, bujnej wyobrazni,
interesujacych przezyc, rodzinnej atmosfery, pomyslnych wiesci, radosci zycia,
dobrego serca, pelnego szkla, suto zastawionego stolu, zlotej rybki, zimnego
piwa, zasiegu w kazdym miejscu, gry fair play, nieomylnych decyzji, miejsca w
historii, glównych ról, kreatywnosci, podrózy dookola swiata, udanych szkolen,
efektywnych poszukiwan, pakietu kontrolnego, bogatej kolekcji, duzo wolnego
czasu, beztroskiego zycia, dobrej passy, celnych strzalów, zdobycia Mount
Everestu, wolnosci, trafnych wyborów, gradu prestizowych nagród, spokoju ducha,
oddechu od codziennosci, samych piatek w szkole, godnych przeciwników, szczerych
komplementów, wszelkiej pomyslnosci, codziennych atrakcji, swietlanej
przyszlosci, hossy na gieldzie, korzystnego horoskopu, zdjecia na okladce,,
milych sasiadów, wiary w sukces, mocy zawsze z Wami, wielu alternatyw,
przychylnosci bogow, tolerancji, wlasnego odrzutowca, goraczki sobotniej nocy,
piwniczki pelnej wina, silnej woli, wyrozumialego spowiednika, zamku w Szkocji,
ambitnych planów, kilku odkryc i kilku wynalazków, owacji na stojaco,
zniewalajacego usmiechu, szczesliwego trafu, plomiennych uczuc, pomocnej dloni,
niezawodnej pamieci, nieprzemijajacej urody, asa w rekawie, sprawnych hamulców,
miekkiego ladowania, duzo nadzienia w paczku, strumieni szampana, kominka,
rozbicia banku, recepty na szczescie, zabawy do bialego rana, odwagi cywilnej,
dobrej prasy, ptasiego mleczka, przygód z happy endem, dlugich wakacji, duzo
rodzynek w ciescie, gwiazdki z nieba, wiernego psiaka, celnego oka, sportowego
wozu, rózowych okularów, ruchu w interesie, stabilnej waluty, zgrabnej figury,
sily perswazji, zdolnosci nadprzyrodzonych, ostatniego slowa, dobrego smaku,
wlasnego sposobu na zycie, w zdrowym ciele - zdrowego ducha, wlasciwych
wniosków, widoków na przyszlosc, podzielnej uwagi, czterolistnej koniczyny.
Obserwuj wątek
    • marsmann Re: Z nowym rokiem.... 06.01.07, 23:09
      O Boże !
      Z takimi życzeniami się jeszcze nie spotkałem :)))
    • sibeliuss Re: Z nowym rokiem.... 02.01.08, 09:06
      No i po Sylwestrze, szybko jakoś :)
      • monika808 Re: Z nowym rokiem.... 07.01.08, 11:46
        Witam!!! Widze że zmiana wątku zgodnie ze zmianą roku. Dobre
        posunięcie, zmiany są konieczne. POZDRAWIAM!!! A co do sylwestra to
        było ...!!!
        • sibeliuss Re: Z nowym rokiem.... 08.01.08, 16:41
          Cześć.
          U mnie bilans zbliża się wielkimi krokami, zatem siedzę w pracy do
          ciemnej nocy.
          Śnieg się dziś rozpuścił i znów jest szaro i ponuro :(
          Pozdrawiam.
          • monika808 Re: Z nowym rokiem.... 18.01.08, 15:56
            Witam serdecznie. Co nowego u Ciebie. Już po bilansie U mnie styczeń
            miał być lużniejszy a tu ruch jak latem. w sumie to ok. Nie lubie
            nudy w pracy. Pozdrawiam :)
            • sibeliuss Re: Z nowym rokiem.... 22.01.08, 09:45
              Bilans trwa, ale ja swoją część już skończyłem.
              Pogoda za oknem obleśna, leje czwarty dzień. Tylko kawa trzyma mnie
              przy życiu. Czekam na wiosnę :)
              Pozdrawiam.
              • monika808 Re: Z nowym rokiem.... 25.01.08, 11:50
                Pozdrowienia z "niezimowego" Krotoszyna.
                Co słychac w nasze stolicy, też tak ponuro. Taka pogoda strasznie
                zmniejsza poziom mojego optymistycznego nastawienia do świata . Masz
                na to jakąś rade?
                • sibeliuss Re: Z nowym rokiem.... 28.01.08, 08:57
                  Cześć.
                  Nie wierzę w solaria i takie sztuczne dosłonecznianie. Jem więcej
                  witamin, staram się bez względu na pogodę dużo przebywać na wolnym
                  powietrzu. U nas wczoraj sypał śnieg z deszczem a dziś zapowiada się
                  piękne słońce. Szkoda, że lunch trwa tylko godzinę i to musi mi
                  wystarczyć. Park jest obok firmy, więc spacerujemy :)
                  Masz pomysł na jakąś surówkę?
                  Pozdrawiam
                  • monika808 Re: Z nowym rokiem.... 30.01.08, 12:49
                    Witam. Co do przepisu, to musze poszperać w moim zbiorze. Jak coś
                    znajde to wpisze. A tak na tą chwile przychodzi mi na myśl tylko
                    sałatka owocowa, pyszna i szybka w wykonaniu. Po prostu wszystkie
                    dostępne (te które lubisz) owoce pokroić w kostkę i wymieszać.
                    Pyszna ze sporym ładunkiem witamin. Pozdrawiam!!!
                    • sibeliuss Re: Z nowym rokiem.... 31.01.08, 20:42
                      Cześć.
                      Wczoraj powstała ziemniaczana, na bazie jarzynowej. Co do koktajlowych to
                      podchodzę ostrożnie i nie jako dodatek do obiadu - raczej jako deser.
                      Mówią, że zimy już nie będzie, trudno. Ważne, żeby było słonecznie. Jutro już
                      piątek, wreszcie odpocznę. Pozdrawiam :)
                      • monika808 Re: Z nowym rokiem.... 02.02.08, 09:29
                        Moja sałatka owosowa super pasuje oczywiście jako deser lub
                        przekąska między posiłkami. Słusznie zauważyłeś, że do obiadu nie
                        bardzo się nadaje. Dziś pracuje tylko do 13, mam nadzieję że ten
                        czas szybko mi upłynie. Pozdrawiam i miłego wypoczynku!!!
                        • sibeliuss Re: Z nowym rokiem.... 08.02.08, 11:51
                          Cześć.
                          Dzis piątek, więc chęci do pracy mam znikome :)
                          W kwestiach kulinarnych to najczęściej panuje u mnie chińszczyzna,
                          bo się szybko robi, mało zmywania i można się nią najeść :)
                          ps. nie mam talentu do zup - tylko to co na rosole.
                          Pozdrawiam i życzę miłego weekendu.
                          • monika808 Re: Z nowym rokiem.... 09.02.08, 09:48
                            Hej.
                            U mnie wekend zaczyna się dopiero za trzy godzinki, czyli od 13,00.
                            Dziś planuję odwiedzić moją koleżankę, ale co z tego wyjdzie to nie
                            wiadomo. To już czwarty termin naszego spotkania. Poprzednie trzy z
                            różnych przyczyn (ze strony mojej i jej) nie doszły do skutku.
                            Zobaczymy jak dziś.
                            A co do kulinarii. No nie chciałabym sie przechwalać, ale muszę
                            przyznać że wychodzi mi to dobrze(przez skromność nie napiszę że
                            wyśmienicie, przynajmniej tak twierdzą najbliźsi :-), więc jakby co
                            to kurs gatowania masz u mnie bezpłatny.
                            Pozdrawiam i miłego wekendu!!!
                            • sibeliuss Re: Z nowym rokiem.... 11.02.08, 15:51
                              Od soboty mam gościa, w domu wesoło.
                              Przyjechała serdeczna przyjaciółka z Krakowa i urzędujemy (głównie w
                              kuchni). W sobotę zrobiliśmy nasiadówę w piwkiem, zasiedzieliśmy się
                              prawie do światu. Wczoraj atakowaliśmy centrum handlowe, a wieczorem
                              kolację w kanjpie libańskiej.
                              A dziś praca, dobrze że lubię to co robię.
                              ps. ja nie mam talentów kulinarnych - gotuję żeby jeść :)
                              A na kurs chętnie wpadnę. Serdecznie pozdrawiam.
                              • monika808 Re: Z nowym rokiem.... 14.02.08, 14:21
                                Co do kursu. Może kiedyś uda się go przeprowadzić. POZDRAWIAM!!!
                                • sibeliuss Re: Z nowym rokiem.... 15.02.08, 00:22
                                  Dziś walentynkowaliśmy, zmontowałem kolację i było sympatycznie.
                                  Wczoraj miałem zamknięcie miesiąca księgowego i siedziałem w pracy do późna.
                                  Przez piętnastym wracam do domu tylko na sen, widujemy się mało i w dni wolne
                                  każda chwila jest cenna.
                                  Myślę, że Wy również spędziliście dziś miłe chwile.
                                  Serdecznie pozdrawiam.
                                  • monika808 Re: Z nowym rokiem.... 15.02.08, 10:54
                                    Witam. Mam nadzieję, że Twój-Wasz wieczór walentynkowy był tak
                                    wspaniały jak nasz. Była pyszna kolacja, na deser coś słudziutkiego
                                    a po...
                                    Pozdrawiam!!!
                                    • sibeliuss Re: Z nowym rokiem.... 15.02.08, 22:59
                                      U nas to.... było podczas kolacji, a raczej deseru.
                                      Ot, taka zabawa :P
                                      A teraz już weekend i byczenie się. W ten weekend wreszcie nie mamy gości. Mama
                                      nadzieję, że w ten weekend nie pracujesz?
                                      Serdecznie pozdrawiam.
                                      • monika808 Re: Z nowym rokiem.... 18.02.08, 11:35
                                        No, no widze że WALENTYNKI były udane, super. Wekend miałan wolny od
                                        pracy, ale i zajęty, gdyż byliśmy na 15-sto leciu firmy znajomego.
                                        Było super, przez wzgląd na to że musieliśmy jechać własnym autem,
                                        robiłam za kierowcę. Nie jest to dla mnie problem, gdyż aby dobrze
                                        się bawić nie muszę mieć dopalacza. Więc wekend zaliczam do udanych.
                                        Pozdrawiam!!! aha następny też mam woly :-)
                                        PA
                                        • sibeliuss Re: Z nowym rokiem.... 21.02.08, 09:49
                                          Żyjesz bardzo aktywnie, nie wiem czy zazdrościć czy współczuć :)
                                          Lubię leniwe soboty, sączę kawę, sprzątam mieszkanie, piorę,
                                          podlewam kwiaty (a jest tego sporo). Kogut domowy na całego. Bywa,
                                          że przez całą sobotę nie wychodzę z domu - zdarza się wieczorny
                                          wypad do marketu.
                                          W ten weekend mam gościa, zatem nie będę się nudził. A teraz kawa i
                                          faktury :)
                                          • monika808 Re: Z nowym rokiem.... 25.02.08, 12:30
                                            Witaj. Mam nadzieję że miło spędziłeś miniony wekend. Ja miałm
                                            najazd rodzinki i było super. Pozdrawiam!!!
                                            • sibeliuss Re: Z nowym rokiem.... 26.02.08, 09:39
                                              Witaj.
                                              W sobotę było byczenie się i prace domowe. Wieczorem tanzen party.
                                              Od niedzieli mam gościa więc czas zajęty na full.
                                              • monika808 Re: Z nowym rokiem.... 26.02.08, 13:16
                                                To miło że masz kim się zająć. Takie wspólne imprezowanie ma same
                                                dobre strony.Więc życzę samych przyjemności.POZDRAWIAM!!!
                                                • sibeliuss Re: Z nowym rokiem.... 03.03.08, 08:38
                                                  I znów poniedziałek :)
                                                  Weekend wietrzny, ale towarzystko wyjątkowo udany. Byłem na
                                                  parapetówie, zostałem poproszony na świadka, wróciłem do domu o
                                                  świcie. W niedzielę odsypiałem, byłem na rodzinnym obiedzie, a potem
                                                  ja gościłem przyjaciółkę.
                                                  Miło było. Co u Ciebie?
                                                  • monika808 Re: Z nowym rokiem.... 07.03.08, 15:34
                                                    Mam dziś bardzo "zmęczony" dzień. Byłam wczoraj na jednodniowym
                                                    szkoleniu. Było bardzo owocne, ale wróciłam dość późno. Jeszcze
                                                    jutro do pracy, więc już czekam na sobotnie popołudnie. Pozdrawiam
                                                    gorąco!!!
                                                  • sibeliuss Re: Z nowym rokiem.... 10.03.08, 18:08
                                                    Po leniwym weekendzie od razu ostry galop, kończymy m-c bilansowy.
                                                    Dziś posiedzę do ciemnej nocy.
                                                    Ta pogoda mnie wkurza, już sam nie wiem jak się ubrać. Muszę kupić
                                                    kurtkę wiosenną, bo wszystko co mam trąci myszką.
                                                    Ani się obejrzymy, będzie Wielkanoc.
                                                    Uszka w górę, z czego byłaś szkolona?
                                                    Pozdrawiam.
                                                  • monika808 Re: Z nowym rokiem.... 13.03.08, 14:38
                                                    Witam. Ja tez muszę wybrać się na zakupy, bo w kurtce zimowej robi
                                                    się powoli za ciepło. Ale u mnie z czasem na zakupy jest bardzo
                                                    krucho. Jedna będę musiała się zmobilizować. A tu jeszcze Wielkanoc
                                                    po drodze - a ja w szarym punkcie ze wszystkim.
                                                    A co do szkolenia- dotyczyło typowo technicznych informacji
                                                    dotyczących naszych wyrobów. Muszę przyznać, że było bardzo owocne.
                                                    Pozdrawiam
                                                  • sibeliuss Re: Z nowym rokiem.... 13.03.08, 17:02
                                                    A te wyroby to... (tajemnica???)
                                                    To fatalnie, że masz mało czasu. Ukochanego pod pachę i na zakupy,
                                                    chciażby w sobotę. Uwielbiam centra handlowe, ale tego jeszcze w
                                                    Krotku nie ma (chyba). W życiu musi być czas na wszystko.
                                                    A ja dziś już po pracy idę do Empiku po odbiór zamówionych książek.
                                                    Ciepło pozdrawiam.
                                                  • monika808 Re: Z nowym rokiem.... 15.03.08, 12:15
                                                    No tak masz rację z tymi centrami handlowymi. Jak narazie mamy same
                                                    markety. Najbliższe centra są w Kaliszu i Poznaniu. Ale jakoś
                                                    ostatnio nie mam ochoty na takie wyjazdy. Teraz na tapecie mam
                                                    święta. Muszę uszykować u siebie i pomóc mamie, więc sporo tego
                                                    będzie. Ale jest o.k. Jak już wspominałam lubię święta,
                                                    przygotowania, kuchcenie potraw świątecznych i wszystko to, co z
                                                    nimi jest związane. Więc jest super. Jeszcze tylko 45 min i wychodze
                                                    z biura, więc spoko. Pozdrawiam!!! Miłej lektury!!!
                                                  • sibeliuss Re: Z nowym rokiem.... 18.03.08, 16:51
                                                    Nie przepadam za gotowaniem, robię to tylko po to żeby jeść - nigdy
                                                    jako hobby. Ja do świąt nie przywiązuję zbyt dużej wagi, to dni na
                                                    odpoczynek. Większość produktów kupuję gotowych.
                                                    Poniedziałek się kończy i czmyham do domu.
                                                    Pozdrawiam :)
                                                  • monika808 Re: Z nowym rokiem.... 20.03.08, 11:48
                                                    Z okazji świąt przyjmij proszę te życzenia:

**___**
                                                    _**___**_________****
                                                    _**___**_______**___****
                                                    _**__**_______*___**___**
                                                    __**__*______*__**__***__**
                                                    ___**__*____*__**_____**__*
                                                    ____**_**__**_**________**
                                                    ____**___**__**
                                                    ___*___________*
                                                    __*_____________*
                                                    _*____0_____0____*
                                                    _*_______@_______*
                                                    _*_______________*
                                                    ___*_____v_____*
                                                    _____**_____**
                                                    _______*****_______
                                                    Moc prezentów od zajączka
                                                    co koszyczek trzyma w rączkach
                                                    Wielu wrażeń, mokrej głowy
                                                    w poniedziałek dyngusowy.
                                                    Życzymy jaja święconego
                                                    i wszystkiego najlepszego!!!!!
                                                    Monika i Przemek
                                                  • sibeliuss Re: Z nowym rokiem.... 21.03.08, 12:32
                                                    Ale fajowski zajączek :)
                                                    Nie umiem tak, ale wzajemnie życzę spokojnych i rodzinnych Świat.
                                                  • monika808 Re: Z nowym rokiem.... 25.03.08, 09:26
                                                    Święta, święta i po świętach. Następne leniuchowanie w maju.
                                                    Pozdrawiam!!!
                                                  • sibeliuss Re: Z nowym rokiem.... 25.03.08, 17:51
                                                    Jakoś szybko minęły, u nas sypał śnieg - prawoe jak Boże Narodzenie.
                                                    A dziś już do pracy, niestety :)
                                                    Oby do weekendu, co robiłaś w święta?
                                                    Pozdrawiam.
                                                  • monika808 Re: Z nowym rokiem.... 26.03.08, 16:22
                                                    Witaj. Święta spędziłam w gronie rodzinnym. W niedziele u moich
                                                    rodziców a w poniedziałek z teściami. Nie jestem zwolenniczką
                                                    spędzania świąt bez rodziny. Pewnie dlatego, że mam ją sporą i
                                                    zawsze w takie dni byliśmy wszyscy razem.
                                                    Co do pogody, w święta trochę posypało, za to dziś rano było
                                                    bielutko. Normalnie powariowało to wszystko.
                                                    POZDRAWIAM:-)
                                                  • sibeliuss Re: Z nowym rokiem.... 26.03.08, 22:09
                                                    Witaj.
                                                    I ja spędziłem rodzinnie, choć w małym gronie.
                                                    W niedzielę byłem na bardzo długim spacerze - są na forum foty.
                                                    U nas dziś śnieg po kolana, a ja już chcę wiosnę :)
                                                    Serdecznie pozdrawiam.
                                                  • monika808 Re: Z nowym rokiem.... 27.03.08, 12:40
                                                    Chciałam zobaczyć sobie twoje fotki ze spaceru, ale nie mogę ich
                                                    znaleźć. Proszę o jakieś bliższe namiary. Chętnie zobaczę.PA!
                                                  • sibeliuss Re: Z nowym rokiem.... 27.03.08, 13:48
                                                    fotoforum.gazeta.pl/5,2,sibeliuss.html
                                                    A tu spacer:
                                                    fotoforum.gazeta.pl/uk/Bielany,sibeliuss.html
                                                  • monika808 Re: Z nowym rokiem.... 28.03.08, 14:24
                                                    Fotki super, ale nigdzie nie znalazłam na nich twojej osoby...
                                                  • sibeliuss Re: Z nowym rokiem.... 31.03.08, 09:10
                                                    monika808 napisała:

> Fotki super, ale nigdzie nie znalazłam na nich twojej osoby...
                                                    --
                                                    Nie wklejam na forum swoich fotek, nie chcę być oglądany :)
                                                    Weekend minął szybko i leniwie, poza ścierkologią zaliczyłem sobotni
                                                    wieczór na winku u znajomych. Wreszcie jest ciepło, czekam aż się
                                                    zrobi zielono. Czytam ciekawą książkę, mam w planach mycie okien, a
                                                    w weekend wypad za miasto :)
                                                    Miłego poniedziałku.
                                                  • monika808 Re: Z nowym rokiem.... 31.03.08, 09:35
                                                    No i po wekendzie... A było tak fajnie... Spacer, miły wieczór...
                                                    Teraz czekam już na następny. Pozdrawiam!!!
                                                  • sibeliuss Re: Z nowym rokiem.... 03.04.08, 09:18
                                                    Po kilku ciepłych i słonecznych dniach dziś znów jest obleśnie.
                                                    Wypijam drugą kawę i wyżywam się na papierach, na czymś trzeba.
                                                    W weekend się byczyłem, najbliższy miał być wycieczkowy, ale będzie
                                                    lało. Wolisz kawę czy herbatę?
                                                  • sibeliuss Re: Z nowym rokiem.... 03.04.08, 09:20
                                                    Pisałaś, że mnie nie ma na żadnej fotce, a tu?
                                                    fotoforum.gazeta.pl/3,0,1116343,3,20,10340.html
                                                  • monika808 Re: Z nowym rokiem.... 03.04.08, 15:53
                                                    O ciekawa fotka, nie widziałam jej wcześniej. Fatna chatka za twoimi
                                                    plecami. Odremontować i domek jak sie patrzy. POZDRAWIAM!!!
                                                  • sibeliuss Re: Z nowym rokiem.... 03.04.08, 23:45
                                                    To takie małe miasteczko, 25 km na północ od Warszawy.
                                                    Domek bardzo mi przypadł do gustu, ale nie jest do sprzedania.
                                                    A teraz już idę powoli spać, bo godzina nawet jak na mnie dość późna.
                                                    Serdecznie pozdrawiam :)
                                                  • monika808 Re: Z nowym rokiem.... 07.04.08, 09:25
                                                    Witam po wekendzie!!! Stanowczo za szybko minął!!! Ostatnio pogoda
                                                    zaczęła negatywnie wpływać na moje samopoczucie. Muszę coś
                                                    koniecznie z tym zrobić. ALE CO????????????????
                                                    POZDRAWIAM :-(
                                                  • sibeliuss Re: Z nowym rokiem.... 07.04.08, 11:41
                                                    Może więcej spaceru, może kilka wyjść do solarium (doświetlić się
                                                    trzeba). Ja staram się więcej pochodzić z buta i dotlenić.
                                                    weekend minął mi wycieczkowo, było sympatycznie:
                                                    fotoforum.gazeta.pl/5,2,sibeliuss.html
                                                    Byliśmy w Lublinie i Zamościu, ciekawe miejsca.
                                                    A dziś już praca, ale przy pomocy kawy - inaczej nie daję rady :)
                                                    Pozdrawiam.
                                                  • monika808 Re: Z nowym rokiem.... 10.04.08, 09:57
                                                    Widzę, że lubisz fotografować. Sporo masz tych fotek. To super
                                                    sprawa uwieczniać na zdjęciach miejsca, które się zwiedza. Miłego
                                                    wekendu. Gdzie tym razem?
                                                    Pozdrawiam!!!
                                                  • sibeliuss Re: Z nowym rokiem.... 23.04.08, 17:17
                                                    Cześć.
                                                    Jutro wybywam służbowo pod Kraków, liczę na pogodę, bo jest co
                                                    zwiedzać. A na długi weekend zmykam w Góry Sowie. A Ty?
                                                    Pozdrawiam.
                                                    M.
                                                  • monika808 Re: Z nowym rokiem.... 26.04.08, 10:33
                                                    Moje plany wekedu majowego właśnie rozpłynęły się. Moje kochane
                                                    autko odmówiło posłuszeństwa. Mąż stara się je doprowadzić do ładu,
                                                    ale potrzebna część raczej nie dojdzie przed wekendem. Więc zmieniam
                                                    plany na : wylegiwanie się !!!
                                                    Pozdrawiam
                                                    Monika
                                                  • sibeliuss Re: Z nowym rokiem.... 28.04.08, 15:15
                                                    A ja na weekend odstawiam auto, wsiadam w pociąg i jadę :)
                                                    Ale póki co jeszcze 2 dni pracy, muszę jakoś przetrwać. Pogoda
                                                    piękna, aż ciężko wysiedzieć w pracy. Może jednak coś wymyślicie?
                                                  • monika808 Re: Z nowym rokiem.... 30.04.08, 13:26
                                                    Witam. Dzis ostatni dzień pracy. Od jutra dłuuuugi wekend. Bardzo
                                                    cieszę się na te 4 dni. Jak narazie plany nie uległy zmianie, ale
                                                    nawet jeśli spędze ten czas w domu to i tak będzie super. Bez
                                                    wstawania, telefonów i klientów. Pozdrawiam i czekam na fotki z
                                                    wyjazdu.
                                                    M.
                                                  • monika808 Re: Z nowym rokiem.... 05.05.08, 10:09
                                                    I po wekendzie:-(
                                                  • sibeliuss Re: Z nowym rokiem.... 05.05.08, 15:33
                                                    Siedzę i usypiam. Wróciliśmy nad ranem, a 3 godziny to stanowczo za
                                                    krótko żeby się wyspać. Wrzucę zdjęcia i napiszę gdzie byłem i co
                                                    widziałem. A dziś po pracy szybko do domu, szołerek i spać, bo
                                                    autentycznie się przewracam.
                                                    Pozdrawiam.
                                                  • monika808 Re: Z nowym rokiem.... 07.05.08, 09:09
                                                    OK. Czekam na fotki i relację z wyjazdu!!!
                                                    Pozdrawiam
                                                    M.
                                                  • sibeliuss Re: Z nowym rokiem.... 07.05.08, 10:43
                                                    Góry Sowie, obok Góry Suche, raj dla łazików wszelkiej maści.
                                                    Kwaterę mieliśmy w Sierpnicy, gmina Głuszyca - standard średni, ale
                                                    właściciel wspaniały człowiek.
                                                    Byliśmy na wielkiej Sowie, w Osówce i Walimiu (sztolnie),
                                                    zwiedziliśmy kopalnię w Nowej Rudzie, ponadto pojechaliśmy do
                                                    Karpacza i Kowar (sztolnia i Park Miniatur) oraz do bazyliki w
                                                    Krzeszowie. Byliśmy w trzech zamkach (Bolków, Świny i w Kamiennej
                                                    Górze), zwiedziliśmy twierdzę na Srebrnej Górze, weszliśmy na
                                                    Strzeliniec Wielki i przeszliśmy Błędne Skały.
                                                    Cztery dni pełne atrakcji.
                                                    A w ten weekend chyba porządki :)
                                                  • monika808 Re: Z nowym rokiem.... 08.05.08, 09:04
                                                    Z Twojego opisu wnioskuję, że wekend był cudowny. Mam nadzieję, że
                                                    będę miała szansę na tak wspaniały wypoczynek. Pozdrawiam.
                                                    M.
                                                  • sibeliuss Re: Z nowym rokiem.... 08.05.08, 15:34
                                                    Tego Ci życzę.
                                                    A tymczasem praca i papierologia stosowana. Jutro już piątek, a w
                                                    sobotę leniuchowanie.
                                                  • monika808 Re: Z nowym rokiem.... 13.05.08, 14:40
                                                    Wekend minął mi ciekawie. W piątek miałam szkolenie połączone z
                                                    wieczorną imprezką firmową, a w sobote odsypiałam. Niedziele też
                                                    upłynęła na błogim leniuchowaniu. Niestety poniedziałkowy poranek
                                                    sprowadził mnie na ziemie. Jest dopiero wtorek, a ja mam już dość
                                                    tego tygodnia. POZDRAWIAM :-(
                                                  • sibeliuss Re: Z nowym rokiem.... 19.05.08, 14:59
                                                    Wróciłem z wesela :)
                                                    Dziś prosto z pracy do domu i będę odsypiał :)
                                                  • monika808 Re: Z nowym rokiem.... 22.05.08, 11:56
                                                    No to czekam na relację z imprezy.
                                                    Mam kolejny długi wekend , a Ty?
                                                  • sibeliuss Re: Z nowym rokiem.... 26.05.08, 15:28
                                                    Miałem drugi długi weekend - wybyczyłem się :)
                                                    A Ty?
                                                  • monika808 Re: Z nowym rokiem.... 27.05.08, 09:12
                                                    No jak wcześniej wspomniałam. również miałam wolne te pare dni.
                                                    Niestety pogoda nie dopisała. Było nieciekawie. Teraz kiedy wróciłam
                                                    do pracy oczywiście jest cieplutko. TO NIESPRAWIEDLIWE!!!!
                                                    Pozdrawiam
                                                    M.
                                                  • sibeliuss Re: Z nowym rokiem.... 01.06.08, 11:48
                                                    Cześć.
                                                    Właśnie wróciłem wyjazdu integracyjnego, byłem w Piszu. Cztery słoneczne dni
                                                    minęły jak z bicza strzelił :)
                                                    A jutro już do pracy. Mam nadzieję, że w ten weekend się dosłoneczniłaś?
                                                    Pozdrawiam.
                                                  • sibeliuss Re: Z nowym rokiem.... 12.10.12, 08:51

• sibeliuss Re: Z nowym rokiem.... 25.04.08, 12:37
      Wypoczywam, pozdrawiam z Marszowic:
      www.folwark.krakow.pl/oferta.html
    • sibeliuss Re: Z nowym rokiem.... 12.05.08, 11:01
      Pierwsza tura fotek wklejona :)
      Dziś poniedziałek, masa pracy, odezwę się później.
      Pozdrawiam.
    • sibeliuss Re: Z nowym rokiem.... 09.06.08, 08:40
      Znikłaś?
      • monika808 Re: Z nowym rokiem.... 09.06.08, 19:09
        Jestem, jestem. Ostatnio mam gorący okres w pracy i jeszcze dali mi
        do biura dziewczyne do przeszkolenia. Mam dość :-(
        Pa. M.
        • sibeliuss Re: Z nowym rokiem.... 10.06.08, 13:47
          No to męcz ją, niech się przyzwyczaja do ciężkich warunków pracy :)
          Jak patrzę na pogodę za oknem to mi biurko przeszkadza :)
          Serdecznie pozdrawiam i życzę cierpliwości.
          • monika808 Re: Z nowym rokiem.... 11.06.08, 13:40
            Witam. No staram się przekazać młodej jak najwięcej cennych
            informacji, ale przyznję, że troszkę podnosi mi adrenaline. Ma
            trochę za bardzo pewne podejście do swojej sytuacji. Wydaje mi się,
            że powinna wykazać choć troszkę pokory. Ale tak to już jest z tymi
            małolatami. Ledwo wyszli ze szkoły i już im sie wydaje, że zawojują
            świat. A niestety życie jest zupełnie inne.
            Atak na marginesie, masz fajną fotkę na swojej wizytówce, wyszłeś
            super!!!
            Pozdrawiam
            M.
            • sibeliuss Re: Z nowym rokiem.... 11.06.08, 16:52
              Mam w pracy kilkoro takich pierzaczków i mam takie same
              spostrzeżenia. Hardość i wielkie oczekiwania, zero skromności i
              pokory. No, ale można się uodpornić.
              Mam zamknięcie m-ca więc też siedzę i kwitnę. w weekend jadę do
              tężni w Konstancinie.
              Oby do piątku :)
              Pozdrawiam.
              • monika808 Re: Z nowym rokiem.... 13.06.08, 09:37
                Witam. Cieszę się że nie jestem sama w tej opinii o "młodych
                gniewnych". Zastanawiałam się, czy to nie przypadkiem moja
                zgryżliwość, ale widze że nie.
                Co do wekendu, to spędzę go u rodziców. Muszę zająć się ogrodem, bo
                troszkę jest zaniedbany. Ale ja lubię tego typu prace.
                Pozdrawiam
                M.
                • sibeliuss Re: Z nowym rokiem.... 18.06.08, 15:52
                  Weekend spędziłem na cmentarzach, sprzątałem.
                  Tydzień mija mi leniwie, oby tak dalej.
                  Od dziś mam gosci, więc doba się wydłuży :)
                  A na weekend spadam do Kazimierza Dolnego.
                  • osiedlowa1 Re: Z nowym rokiem.... 19.06.08, 12:51
                    Dla ludzi,którzy interesują się,co się dzieje w ich okolicy polecam
                    portal www.moje-osiedle.pl
                    Można tam odnaleźć lub założyć swoje osiedle,umieścić
                    zdjęcia,porozmawiac z ludźmi,którzy mieszkają obok nas i rzem
                    podejmować różnego rodzaju inicjatywy.

• sibeliuss Re: Z nowym rokiem.... 19.06.08, 16:57
                      Jakoś nie czuję potrzeby pisania na stronie moje-osiedle.
                      Nasza-klasa mi wystarcza.
                      • monika808 Re: Z nowym rokiem.... 21.06.08, 09:05
                        Ja do 13 w sobote pracuje, a potem? To sie jeszcze zobaczy!!!
                        Pozdrawiam
                        M.
                        • sibeliuss Re: Z nowym rokiem.... 25.06.08, 23:18
                          Wróciliśmy, było super.
                          Byliśmy przez 2,5 dnia w Górze Puławskiej.
                          Pozwiedzaliśmy, grillowaliśmy, spacerowaliśmy i pojedliśmy.
                          W piątek ruszyliśmy z Warszawy moją ulubioną
                          trasą, czyli do Sobiekurska DK 801 po praskiej stronie, mostem w
                          Górze Kalwarii i dalej DK 79,48 przez Magnuszew i Kozienice i DK 738
                          do Góry Puławskiej.
                          W Górze P. mamy namiar na super tani nocleg w gospodarstwie
                          agroturystycznym (do Kazimierza przepływa się promem). Dojechaliśmy
                          na grilla, pobalowaliśmy, ale budziki były ustawione na 9-tą rano.
                          Sobotę zaczęliśmy od targu w Puławach, jakby w Warszawie nie było -
                          galeria handlowa (bo była wyprzedaż i kupiłem bluzę za 70% ceny).
                          Pojechaliśmy też i dlatego, że padał deszcz.
                          W południe rozpogodziło się i ruszyliśmy do Kazimierza Dolnego.
                          Nastał upał, wymyśliliśmy rejs statkiem. Ponad godzinę pływaliśmy po
                          Wiśle, coś fantastycznego.
                          Po zejściu na ląd powłóczyliśmy się uliczkami Kazimierza, ale bez
                          wspinania się na zamek i trzykrzyską górę. Sanktuarium, spacer do
                          kirkutu na Czerniawach, a potem obiad Pod Wietrzną Górą. Kelnerka
                          chyba zostanie świętą :)
                          Z Kazimierza powrót do Puław, zakupy na grill i na kwaterę.
                          Wieczór nad grillem, ale dotlenieni szybko padliśmy.
                          W niedzielę zrobiliśmy sobie fest śniadanie, spakowaliśmy się i
                          poszliśmy na truskawki (gospodyni pozwala rwać ile się chce, a rosną
                          tuż za domem). Pożegnaliśmy się i pojechaliśmy zwiedzać zespół
                          pałacowy w Puławach (od maja tego roku można go zwiedzać - pierwszy
                          raz w historii). Pałac zachwyca, a park powala na kolana.
                          Mogliśmy tam zostać do wieczora, ale w planach jeszcze był Czarnolas.
                          Poopalaliśmy się na skarpie, wypiliśmy kawkę i ruszyliśmy na
                          północny zachód.
                          Czarnolas położony na końcu świata, dojazd szokujący, bo jedzie się
                          jakimiś pozaklasowymi drogami. Na okrągło, bo inaczej się nie da.
                          Muzeum ciekawe, nawet bardzo. To nie jest proste zrobić muzeum
                          pisarza, którzy zszedł 400 lat temu.
                          Piękny park i pałac (pałac stoi w miejscu dworu Kochanowskich).
                          Pospacerowaliśmy, pobyczyliśmy się i czas nam było do Warszawy.
                          Na postój i miejsce późnego obiadu wybraliśmy Wiklinowy Zajazd w
                          Magnuszewie, wybór był przedni. Ogromne porcje pysznego jadła za
                          śmieszne pieniądze. Wystrój wilkinowo-mosiężny.
                          A z Magnuszewa 70 km i byliśmy na powrót w stolicy.
                          • monika808 Re: Z nowym rokiem.... 26.06.08, 10:45
                            Ztego co piszesz można wywnioskować, że było super. Tylko
                            pozazdrościć.
                            Pozdrawiam
                            M.
                            • sibeliuss Re: Z nowym rokiem.... 03.07.08, 14:57
                              A dziś walczymy z upałem.
                              Od jakiegoś czasu męczę się na siłowni, dzis nie idę więc staram sie
                              jeść mniej. Ale mam takiego smaka na Coca-Cole, że szok.
                              Weekend spędziłem w siodle (czyli na rowerku), a w ten jadę do
                              tężni, do Konstancina. Co u Ciebie?
                              Pozdrawiam.
                              • monika808 Re: Z nowym rokiem.... 04.07.08, 17:05
                                Witam. U mnie pogoda delikatnie mówiąc odpuściła sobie dzisiaj.
                                Troszkę mnie to smuci , gdyż na jutro zaplanowałam grila a tu pada i
                                pada. No ale zobaczymy co sobota przyniesie!
                                Już odliczam dni do urlopu!!!
                                Zaczyman 12 lipca:-)
                                Pozdrawiam
                                M.
                                • sibeliuss Re: Z nowym rokiem.... 07.07.08, 09:55
                                  W piątek mimo oberwania chmury byłem na garden party, impreza
                                  firmowa - ale bardzo udana.
                                  Bawiliśmy się do bladego świtu, co w sobotę odchorowałem :)
                                  Wczoraj spacerowaliśmy po lesie, a na obiad był łosoś w fecie -
                                  pychotka.
                                  Dziś pochmurno, więc i lżej się siedzi przy biurku.
                                  Pozdrawiam.
                                  • monika808 Re: Z nowym rokiem.... 11.07.08, 16:03
                                    Witam.
                                    Dziś jestem oststni dzień w pracy przed urlopem. Mam zamiar
                                    odpocząć również od komputera, więc dziś ostatni wpis przed
                                    urlopem. Wrócę dopiero 28 lipca. Pogoda zapowiada się ok. Mam
                                    nadzieję że będzie słonecznie. A plany... jak zwykle spontanicznie.
                                    Zobacze co wymyśle.
                                    Pozdrawiam gorąco!!!
                                    M.
                                    • sibeliuss Re: Z nowym rokiem.... 15.07.08, 09:13
                                      Miłego odpoczynku i daj znak jak wrócisz.
                                      A u mnie na przemian praca i siłownia, bo jednak coś tam chudnę.
                                      Pogoda kusi wycieczkami, ale nie mam na nie czasu. Urlop w
                                      sierpniu :)
                                      • monika808 Re: Z nowym rokiem.... 31.07.08, 15:12
                                        Witaj
                                        Już od poniedziałku jestem w pracy, a dopiero dziś znalazłam czas na
                                        to, aby cos napisać. Jejku jak ten czas szybko leci. Co d urlopu...
                                        niestety nie należał do udanych. Udało mi się wyjechać na wekend z
                                        mężem i na tym koniec. Reszte urlopu spędziłam przy chorym wujku.
                                        Niestety cała ta sytuacja zakończyła się pogrzebem. Więc jak sam
                                        widzisz, oprócz wekendu nie ma co wsponinać. Ale takie jest życie.
                                        Gorąco pozdrawiam ze strasznie gorącego Krotoszyna!!!
                                        • sibeliuss Re: Z nowym rokiem.... 06.08.08, 08:53
                                          U mnie było małe sympatyczne zamieszanie, czyli goście.
                                          Dziś goście wsiedli do pociągu i wracamy do szarej codzienności.
                                          Na 15.08 gdzieś wybędę - jeszcze nie wiem gdzie.
                                          A teraz do papierów.
                                          • monika808 Re: Z nowym rokiem.... 14.08.08, 13:08
                                            Witam.
                                            Moje plany wekendowe uległy zmianie. Przyjeżdża rodzinka, więc
                                            pewnie będzie grilowanie.
                                            U danego wyjazdu.
                                            M.
                                            • sibeliuss Re: Z nowym rokiem.... 28.08.08, 09:20
                                              A ja pomiędzy jednym urlopem, a drugim.
                                              Wróciłem na kilka dni ogarnąć papiery i od poniedziałku znów mnie
                                              nie ma. Siedziałem na Opolszczyźnie, pogoda była cudna, odpocząłem,
                                              a teraz w weekend jadę na wesele, a potem gdzieś w świat.
                                              Co u Ciebie?
                                              Pozdrawiam.
                                              • monika808 Re: Z nowym rokiem.... 26.09.08, 10:43
                                                Witam. Dawno mnie tu nie było. Ten czas tak szybko leci. U mnie
                                                tymbardziej, ostatnio same "zawirowania".
                                                Pozdrawiam
                                                M.
                                                • sibeliuss Re: Z nowym rokiem.... 13.10.08, 10:37
                                                  Witam.
                                                  Jestem po weekendzie w Trójmieście. Zamiast pracować pospałbym, ale
                                                  to mało realne :) Jak jesień w Wielkopolsce?
                                                  • monika808 Re: Z nowym rokiem.... 14.10.08, 13:55
                                                    Witaj.
                                                    U mnie jesień jest śliczna. Jak narazie cieplutko. Mam nadzieję że
                                                    taka pogoda jeszcze troszkę się utrzymie.
                                                    Pozdrawiam
                                                    M.
                                                  • sibeliuss Re: Z nowym rokiem.... 21.10.08, 14:50
                                                    Dziś jest piękna pogoda, spacerowałem cały lunch.
                                                    Szkoda tylko, że dni co raz krótsze, ale oby do wiosny :)
                                                  • monika808 Re: Z nowym rokiem.... 22.11.08, 10:42
                                                    Witaj po dłuuuuuuuugiej przerwie. Jejku, jak ten czas szybko leci.
                                                    Praca, remont pochłonęły mnie do reszty.
                                                    U nas dzis spadł pierwszy śnieg. Nie jest tego wiele, ale już widać
                                                    że idzie zima. Pozdrawiam.
                                                    M.
                                                  • sibeliuss Re: Z nowym rokiem.... 24.11.08, 09:15
                                                    Witaj.
                                                    A ja przeleżałem cały weekend (z małymi przerwami) w łóżku, bo brało
                                                    mnie choróbsko. Atak udało się odeprzeć. A dziś dzień jak co dzień,
                                                    oby do 17-stej i na chatę. Jak każdy facet muszę mieć nową
                                                    zabaweczkę - no i mam laptop, którego ustawianie pochłania mnie bez
                                                    reszty. Co remontowaliście?
                                                    Pozdrawiam.
                                                  • monika808 Re: Z nowym rokiem.... 26.11.08, 14:29
                                                    Witaj.
                                                    Remontowaliśmy pokój i korytarz. Całkowiecie od podstaw, więc troche
                                                    to zajęło. Zostały jeszcze drobne wykończenia.
                                                    Fajnie, że już niedługo wekend. Coś ostatnio dopadło mnie zmęczenie.
                                                    A może to wina pogody?
                                                    Pozdrawiam
                                                    M.
                                                  • sibeliuss Re: Z nowym rokiem.... 27.11.08, 10:10
                                                    Cześć.
                                                    Chyba każdy z nas ma coś z meteopaty.
                                                    Pogoda dobijająca, po śniegu znów chlapa. U mnie cisza i spokój,
                                                    zwalczyłem katar i teraz już uważam na zdrowie, bo lepiej wziąć za
                                                    dużo tabletek niż spędzić w łóżku tydzień lub dwa. A w pracy mam
                                                    trochę spokoju, bo szef zmienił podział obowiązków i mnie odciążył.
                                                    Jutro już piątek i po nim dwa dni laby :)
                                                    Może wreszcie pokaże nam się słonko?
                                                    Serdecznie pozdrawiam z nad pysznej kawy :)
                                                  • monika808 Re: Z nowym rokiem.... 08.12.08, 11:55
                                                    Minął wekend, do świąt coraz bliżej, a u mnie remontu ciąg dalszy:-)
                                                    Pozdrawiam
                                                    M.
                                                  • sibeliuss Re: Z nowym rokiem.... 09.12.08, 23:10
                                                    Szybciej postawiłabyś nowy dom :)
                                                    U mnie bez zmian, trochę się zasmarkałem ale już mija. Poza tym w pracy
                                                    zamknięcie m-ca więc roboty huk.
                                                    Pozdrawiam.
                                                  • monika808 Re: Z nowym rokiem.... 19.12.08, 13:24
                                                    Pewnie masz rację, ale postawienie nowgo domu jest bardziej
                                                    kosztowne niż remont.
                                                    Pozdrawiam
                                                    M.
                                                  • sibeliuss Re: Z nowym rokiem.... 22.12.08, 13:46
                                                    Ważne, żeby wszystko Wam się udało.
                                                    Pogoda za oknem mnie powala.
                                                    Jak przygotowania do Świąt?
                                                    pozdrawiam.
    • sibeliuss Re: Z nowym rokiem.... 24.12.08, 12:02
      Wszystkiego dobrego, radosnych Świąt :)
      • monika808 Re: Z nowym rokiem.... 04.01.09, 14:04
        Witaj
        No i mamy 2009 rok.
        Ciekawe co nowego przyniesie.
        Wszystkiego naj, naj.
        Pozdrawiam.
        M.
        • sibeliuss Re: Z nowym rokiem.... 05.01.09, 11:22
          I Tobie spełnienia marzeń i realizacji zamierzeń.
          ps. jak po Sylwestrze? Dużo u Was śniegu?
          • monika808 Re: Z nowym rokiem.... 05.01.09, 15:57
            Witaj.
            Sylwester minął szampańsko w gronie znajomych. Nie przepadamy za
            balami sywestrowymi bo jast na nich po prostu za ciasno. Maksymalna
            ilość osób na minimalnej powierzchni. Jak sardynki w puszce.
            A co do śniegu, to mamy go nawet sporo. Minusowa temperatura też
            trzyma więc troche poleży.
            O lepieniu bałwana nie mam co marzyć bo dopadło mnie przeziębienie.
            Pozdrawiam
            M.
            • sibeliuss Re: Z nowym rokiem.... 06.01.09, 13:19
              Balowałem poza domem, ale impreza była w kameralnym lokalu. Północ
              minęła mi pod kolumną Zygmunta na puszczaniu fajerwerków. Oby ten
              rok był pomyślny.
              U nas dużo śniegu, mroźno. W taką pogodę najlepiej być zakopanym w
              piernaty i nie opuszczać chaty :)
              Kuruj się i zdrówka życzę.
              • monika808 Re: Z nowym rokiem.... 12.01.09, 09:50
                Jejku!!!! Czy u Ciebie też tak zimno jak u mnie? Już mam dość tego
                mrozu!!!
                Pozdrawiam GORĄCO!
                M.
                • sibeliuss Re: Z nowym rokiem.... 12.01.09, 15:58
                  U nas w dzień było pięknie, temp. -1, słonko, kapało z dachów.
                  Wychodziłem w ciągu dnia, poszedłem kawałek z buta - było miło.
                  Lubię zimę :)
                  A teraz czas na herbatę z cytynką :)
                  Pozdrawiam z jeszcze białej Wawy.
                  :)
                  • monika808 Re: Z nowym rokiem.... 26.01.09, 14:05
                    Witaj
                    Nie wiem jak tam w stoicy, ale u mnie zima powoli zanika. Czy na
                    dobre, zobaczymy. Dni uciekają, więc do wiosny coraz bliżej. W
                    przyszłym tygodniu będe mieć remont w biurze, a co za tym idzie,
                    kilka dni wolnego. Już zaczynam odliczać.
                    Pozdrawiam
                    M.
                    • sibeliuss Re: Z nowym rokiem.... 27.01.09, 10:23
                      Witam. Wczoraj wróciłem z weekendowego wypadu do Rzymu, odpocząłem i
                      zobaczyłem trochę inny świat. A teraz powrót do naszego szarego
                      stycznia i pochmurnej pogody. W pracy też mam co robić, zatem oby do
                      wiosny. Czas wolny spędzisz w domu?
                      Pozdrawiam.
                      • monika808 Re: Z nowym rokiem.... 19.02.09, 14:22
                        Jak ten czas szybko ucieka, mamy już czwartek. Już od tygodnia
                        staram się doprowadzić biuro do ładu. Powoli zaczyna przypominać
                        miejsce pracy.
                        Pozdrawiam
                        M.
                        • sibeliuss Re: Z nowym rokiem.... 26.02.09, 21:08
                          Myślałem, że Ci się znudziło pisanie.
                          Właśnie wróciłem ze Sztokholmu, było super. A biurze porządki po zamknięciu
                          roku, czyli cyrk.
                          • monika808 Re: Z nowym rokiem.... 03.03.09, 16:05
                            Jejku, mamy już marzec. Jak ten czas szybko leci. Mam nadzieję że
                            zima już sobie odpuściła, czekam na wiosne.
                            Pozdrawiam
                            M.
                            • sibeliuss Re: Z nowym rokiem.... 04.03.09, 22:19
                              Za tydzień jadę do Paryża, spełniam swoje kolejne marzenie.
                              U nas prawie wiosna, ale zapowiadają śniegi, ciekawe czy to się spełni?
                              Ciepełka, pozdrawiam.
                              • monika808 Re: Z nowym rokiem.... 06.03.09, 19:35
                                Zazdroszczę tego Paryża. Mam nadzieję, że wkrótce również zacznę
                                spełniać swoje marzenia. Czekam na fotki z wyjazdu. Podaj link.
                                Pozdrawiam
                                M.
                                • sibeliuss Re: Z nowym rokiem.... 12.03.09, 11:20
                                  To już jutro, oby tylko pogoda mi dopisała. Chcę zobaczyć wiele
                                  miejsc, a czasu tak mało.
                                  • monika808 Re: Z nowym rokiem.... 13.03.09, 11:13
                                    Więc przyjemności. Czekam na relację.
                                    Pozdrawiam
                                    M.
                                    • sibeliuss Re: Z nowym rokiem.... 17.03.09, 22:11
                                      Wróciłem, na miejscu urwanie głowy.
                                      W pracy bilansowanie, w domu choroba - zatem jak złapię oddech to opiszę :)
                                      pozdrawiam
                                      • monika808 Re: Z nowym rokiem.... 31.03.09, 14:49
                                        Czekam na relację i jakies fotki...
                                        • monika808 Re: Z nowym rokiem.... 16.04.09, 12:37
                                          Witam nieobecnego. Mam nadzieję, że Święta mineły Ci spokojnie i
                                          miło w rodzinnej atmosferze. Dla mnie były stanowczo za krótkie.
                                          Pozdrawiam
                                          M.
                                          • monika808 Re: Z nowym rokiem.... 29.04.09, 16:46
                                            Witam ponownie. Mam nazdieję, że Twoja nieobecność spowodowana jest
                                            tylko brakiem czasu, niczym innym. Już od jutrzejszego popołudnia
                                            majowy wekend. Życzę aby był słoneczny.
                                            Pozdrawiam
                                            M.
                                            • sibeliuss Re: Z nowym rokiem.... 30.04.09, 22:19
                                              Witam.
                                              Poszalałem po świecie i po kraju, fotki powoli wklejam. W pracy mam wreszcie
                                              asystenta, więc zaczynam mieć luźniej. Weekend majowy spędzam w domu, posprzątam
                                              i pomyję okna - nareszcie. Tobie życzę słońca i miłego czasu. Do poczytania :)
    • sibeliuss Re: Z nowym rokiem.... 13.07.09, 11:53
      Odcięli Ci w pracy internet?
      • monika808 Re: Z nowym rokiem.... 04.08.09, 11:01
        Witam kolege ze stolicy. Internet mam, ale tak jakoś mi ten czas
        uciekł, że nie zorientowałam sie że tak dawno ostatnio pisałam.
        Teraz oczekuje na urlop, a ty juz po?
        M.
        • sibeliuss Re: Z nowym rokiem.... 14.08.09, 22:26
          Właśnie powróconym jestem :)
          Dokąd znikasz?
          • monika808 Re: Z nowym rokiem.... 17.08.09, 11:20
            Dokładnie to jeszcze nie wiem, bo troszkę muszę pozmieniać plany.
            Zobacze jak to wszystko sie poukłada.
            Pozdrawiam
            M.
            • sibeliuss Re: Z nowym rokiem.... 21.08.09, 10:57
              A u mnie już normalny rytm pracy, zmienili nam godziny pracy i
              chodzę niewyspany. Ale jutro weekend :)
              Oby nie padało. Pozdrawiam.
              • monika808 Re: Z nowym rokiem.... 02.09.09, 11:38
                Juz wrzesień. Jak ten czas pomyka. A ja nadal przed urlopem, ale już
                nie wiem kiedy dostane.
                Pozdrawiam
                M.
                • sibeliuss Re: Z nowym rokiem.... 08.09.09, 13:59
                  A ja 4 dni siedziałem na wsi pod Wrocławiem, odpocząłem i objadłem
                  się :)
                  ps. pracodawca ma obowiązek prawny umożliwić Ci wykorzystanie urlopu.
                  • monika808 Re: Z nowym rokiem.... 23.09.09, 13:54
                    Wiem, wiem. Zmiany terminu mojego urlopu to moja decyzja. Szykują
                    się pewne zmiany więc zobacze jak to wszystko wyjdzie.
                    Pozdrawiam
                    M.
                    • sibeliuss Re: Z nowym rokiem.... 23.09.09, 13:59
                      U nas firma pod pretekstem kryzysu zrobiła czystkę. Co raz bardziej
                      mam wrażenie, że ten kryzys jest sztucznie utrzymywany, zeby porobić
                      rozmaite świństwa. U nas piękna złota jesień, zatem wracam z pracy
                      pieszo :)
                      Mam wolny wieczór to poczytam. Pozdrawiam s.
                      • monika808 Re: Z nowym rokiem.... 15.10.09, 13:30
                        Witam kolegę ze stolicy. Jak aura u Ciebie. U mnie strasznie zimno,
                        zima chyba idzie na całego, brrrr.
                        Pozdrawiam
                        M.
                        • sibeliuss Re: Z nowym rokiem.... 16.10.09, 22:07
                          W zeszły weekend byłem w Poznaniu.
                          U nas śnieg stopniał, ale jest zimno.
                          Jutro jadę nad morze :)
                          Ciepło pozdrawiam.
                          • monika808 Re: Z nowym rokiem.... 26.10.09, 11:27
                            Nareszcie pokazało się słonko, jejku jak go brakuje. Nieuchronnie
                            zbliża sie zima. Mam jednak nadzieję, że jesień będzie ciepła.
                            Zaczęła się nieciekawie, oby dalej było już tylko lepiej.
                            Pozdrawiam
                            M.
                            • sibeliuss Re: Z nowym rokiem.... 03.11.09, 11:55
                              I po Zaduszkach, zrobiło się zimno, dziś rano był mróż. Trochę mnie
                              pobolewa gardło, oby to tylko zaziębienie. Ciepła herbata czyni
                              cuda :) Jeszcze kilka dni i spadnie znów śnieg.
                              Miłego dnia.
                              • monika808 Re: Z nowym rokiem.... 09.11.09, 12:31
                                Dbaj o zdrowie, bo grypa szaleje.
                                Pozdrawiam
                                M.
                                • sibeliuss Re: Z nowym rokiem.... 09.11.09, 19:03
                                  Już mi się buzia cieszy na myśl o wolnej środzie.
                                  W sobotę byłem na zakupach, kurtka zimowa i blezer zakupione, mróż
                                  może szczypać :)
                                  A jak u Ciebie zdrowie jesienią?
                                  pozdrawiam
                                  • monika808 Re: Z nowym rokiem.... 17.11.09, 15:37
                                    Witaj!
                                    Jak dotąd udaje mi się unikać wszelkiego przeziębienia, zobaczymy
                                    jak długo. Pogoda niby fajna, ale sprzyja wirusom. Może lepszy byłby
                                    mróz? Poczekamy-zobaczymy.
                                    Pozdrawiam
                                    M.
                                    • sibeliuss Re: Z nowym rokiem.... 17.11.09, 18:50
                                      Witaj. Póki co darowałem sobie spacery, unikam też osób zakatarzonych. W pracy
                                      wszyscy zdrowi, bliscy też. Pogoda lekko dobijająca, ale przecież w końcu się
                                      wypogodzi. Jedz dużo warzyw i ubieraj się stosownie do pogody :)
                                      Serdecznie pozdrawiam.
                                      • monika808 Re: Z nowym rokiem.... 23.11.09, 13:36
                                        Witaj
                                        Poprzedni tydzień przyniósł nam wspaniałą pogodę jak na ten okres.
                                        Ciepło, bez deszczu normalnie jak nie listopad. Jeszcze trochę i
                                        będzie grudzień. Mogłoby trochę przymrozić to może wstrzyma sie ta
                                        paskudna epidemia grypy. Jak narazie udaje mi sie od niej uchronic i
                                        byle tak dalej.
                                        Pozdrawiam
                                        M.
                                        • sibeliuss Re: Z nowym rokiem.... 24.11.09, 10:45
                                          U nas po kilku dniach pluchy dziś słonecznie, oby tak dalej.
                                          I ja wolałbym mrozek zamiast pluchy. Póki co też nie daję się
                                          choróbsku, ale to jak los na loterii.
                                          Unikam marketów, bo kampania świąteczna już w pełni.
                                          • monika808 Re: Z nowym rokiem.... 23.12.09, 22:26
                                            No i mamy już prawie święta, więc:

Staropolskim obyczajem,
                                            kiedy w Wigilię gwiazda wstaje
                                            Nowy Rok zaś cyfry zmienia-
                                            wszyscy-wszystkim ślą życzenia.
                                            Przy tej pięknej sposobności
                                            życzę Ci wiele radości,
                                            aby wszystkim się darzyło
                                            z roku na rok lepiej było!

Pozdrawiam
                                            M.
                                            • sibeliuss Re: Z nowym rokiem.... 26.12.09, 03:11
                                              Wszystkiego co dobre i piękne.
                                              • monika808