IP: 62.148.88.* 27.12.05, 01:09
Artysci z Suka off na znak protestu przeciw jakiemuś nędznemu burmistrzowi
skasowali polską wersję swojej strony. Co za cieniasy!! A miałem dla nich
wiele sympatii. Dupki jedne.
Obserwuj wątek
    • system77 Re: Suka off 27.12.05, 14:46
      spier....
      sam jesteś cieniasem jak nie znasz angielskiego
      Ludzie z SUKI zawiesili stronę nie przeciw burmistrzowi, tylko przeciw takim
      kretynom jak ty... dobrze zrobili bo wychodzi szydło z worka... jak mówi Lem
      "Polska jest, za przeproszeniem, cywilizacyjnym zadupiem"
      • Gość: endimione Re: Suka off IP: *.acn.waw.pl 27.12.05, 15:37
        No i jest jak zwykle... Pełna qltura....:-)
        • Gość: endimione Re: Suka off IP: *.acn.waw.pl 27.12.05, 15:39
          A Lema może w to nie mieszaj, co? Macie własne "autorytety", więc po mieszać w
          to te prawdziwe.
          • Gość: ebola Re: Suka off IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.05, 15:56
            A co Ty jesteś jakiś twardogłowy? Masz monopol na autorytety? Kultura w tym
            kraju dawno już zdechła, więc nie udawaj świętego. Siedzisz na tym forum już x
            czasu i nie raz czytałem bluzgi jakie wypisujesz. Ile masz lat? Bo chyba nie
            więcej niż Lem.
            A propos SUKI. Tak trzymać.
            • Gość: endimione Re: Suka off IP: *.acn.waw.pl 27.12.05, 16:08
              Oj, więcej niż Lem... Więcej. Nieraz jak jeszcze sie było starszakiem to mu jako
              młodszakowi sp.............llllllalllaj na podwórku mawiało :-)
              A kultura zdechła? No bo jak sa tacy jak ty to jak sie miała niby utrzymać?
              A trzymać sukę, trzymać. Ino na głodno. Głodna suka - czujna suka. :-)
              • Gość: ebola Re: Suka off IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.05, 16:12
                No i jest jak zwykle... Pełna qltura...:-)
                • Gość: endiomione Re: Suka off IP: *.acn.waw.pl 27.12.05, 16:37
                  (filuternie) Oj ty ebolko ty... papużko jedna... jak to powtarza śliczniusio:-)
                  • Gość: koko Re: Suka off IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.05, 20:54
                    koko, znioslam jajo
                    koko
                    koko
      • Gość: kallimach Re: Suka off IP: 62.148.88.* 27.12.05, 21:38
        Trochę żałosny okazałeś się być systemie ale wybaczam Ci to bo niekoniecznie
        musisz wiedzieć co piszesz. Prawdopodobnie obca Ci jest sytuacja z Suka off, no
        ale pewnie nie ma dla Ciebie wystarczająco nieznanego tematu, zeby komuś
        próbować dokopac. Póki co nie udało sie, systemie, próbuj dalej. Jak Pan Bóg
        dopuści to i z kija wypuści :)
        • black_flesh Suka off 27.12.05, 22:24
          Zmartwię Cię, system77 współpracuje z SUKĄ. A to że pisze w ten a nie inny
          sposób. Trudno, jego sprawa. Teraz to tak sobie myślę, że niewiele się pomylił
          w ocenie Twojej osoby. Ja nie mam zamiaru tu wypisywać jakiś obelg, rzadko
          zaglądam na te fora, bo szkoda mi czasu. Jednak krew mnie zalewa kiedy wchodzę
          i czytam takie posty. Oczywiście Ty znasz wszystkie szczegóły tej żałosnej
          afery związanej z moją grupą lepiej niż ja? Gratuluję i dzięki za szczerość.

PiotrW

www.sukaoff.com
          zanim cokolwiek napiszesz to trochę pogrzeb w necie, bo możesz obrażać nie
          tylko mnie:

www.wierszalin.pl/
          • Gość: kallimach Re: Suka off IP: 62.148.88.* 28.12.05, 20:44
            Jeśli mi podasz jeden dobry powód dla którego, Suka off skasowała
            polskojęzyczną wersję swojej strony, odcinając swoich "nieangielskojęzycznych"
            fanów od informacji o zespole i to bez najmniejszego wytłumaczenia (pewnie,
            niech szuka hołota po necie!) to oczywiście przeproszę zespół, systema i kogo
            tam jeszcze trzeba będzie na forum.
            PS. Szacunek dla swoich zwolenników to zdaje się uczucie obce Suka off .
            Wychodzi na to, że Wierszalin ma też z tym problem.
    • genezyp5 Re: Suka off 28.12.05, 20:53
      Niby dorosłe ludziska, a kłócom się jak dzieci...gdzie tam im do Kantora cy
      Swinarskiego. Bez ty goły dupy bylibyście nicym. Takie z wos artysty na siłę i
      nabirocie takik samyk jak wy ignorantóf...ufff....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka