kerstin_wow 28.11.04, 00:05 Gdzie dostane drewniana toaletke? wiecie, taka z lusterkiem i wysuwana szufladka... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
galeriafilizanka w sklepie :D 28.11.04, 00:55 Pewnie w sklepie , ale gdzie to nie wiem. Też bym chciał kupić. Jak się dowiesz to daj znać Odpowiedz Link
carolin03 Re: Toaletka 28.11.04, 00:59 kiedys widzialam takie w ikei.z surowego drewna.ale dawno nie bylam wiec moglo sie cos zmienic...aha! sprawdz jeszcze w sklepach indyjskich, ale tam to juz gotowe wzorki,nie ma pola do popisu Odpowiedz Link
chiara76 Re: Toaletka 28.11.04, 01:31 na bazarku na Kole, jeśli mieszkasz w Warszawie...jest spora szansa tam nabyć Odpowiedz Link
mrouh Re: Toaletka 28.11.04, 09:18 W sklepie z drewnianymi wyrobami w moim mieście Jest taki sklep, gdzie są drobne przedmioty z drewna i kilka mebli, a wszystko i tak można na wymair zamówić. Bardzo tanio nie jest, ale... nie pamiętam dokładnie , ile kosztowały toaletki, ale telepie mi się po głowie cena 46 zł. Odpowiedz Link
ewr Re: Toaletka 28.11.04, 11:04 Ja bym od razu pędziła do stolarza. Wynikają z tego same korzyści: bez wątpienia będzie taniej, niż w sklepie, zrobi Ci wedle Twoich wymagań i pomalujesz sobie jak chcesz ( w sklepie z reguły już jest opaciane lakierem) Odpowiedz Link
kosda Re: Toaletka 30.11.04, 14:20 Kupiłam kiedys jedną pod tym telefonem, tą słynna - Przesieka 075 -762 - 1549. Kosztowala 25 zł. Znalazlam w internecie telefon, nie ma strony. Mowil, ze moze zrobic na zamowienie chociaz na codzien tym sie nie zajmuje. Mial jeszcze skrzynki na klucze . Odpowiedz Link