Dodaj do ulubionych

Eden Cacharel

11.01.17, 21:16
Koszmarek czy ma 'to cos'?
Ciekawa jestem Waszych opinii. Kupilam sobie dziś za śmieszne pieniadze (wyprzedaze) jako ciekawostke zapachowa. Mój mąż najpierw uciekł z obrzydzeniem smile a za chwilę, gdy zapach sie rozwinął, stwierdził, że super. Ja jestem gdzieś pośrodku; jest charakterny ,to pewne.
W ogóle z zapachami Cacharela mam tak, że najpierw jest 'o nie!' a potem mnie urzekają. Noa była 'bardzo niepodchodzaca' a teraz na stałe gości na mojej toaletce.
Mialyscie kiedykolwiek takie 'love-hate związki 'z perfumami? (U mnie było też tak z Alienem, który teraz jest niemal obowiązkowy na zimę ).
Obserwuj wątek
    • ironia-losu11 Re: Eden Cacharel 11.01.17, 21:29
      Ha, miałam tak samo! Też Eden, ale teraz chyba jest w sprzedaży tylko ten ciemnozielony, a kiedyś, dawno dawno temu, był też jasnozielony - i dla mnie to było objawienie. Po pierwszym psiknięciu "na nie", a za chwilę bomba smile To był mój ukochany zapach i bardzo żałuję, że już go nie ma sad
      • chocolatemonster Re: Eden Cacharel 11.01.17, 21:31
        Serio? Daj adres na priv ,jak chcesz to wyślę. Bo ja mam chyba ten jasnozielony.
        • ironia-losu11 Re: Eden Cacharel 11.01.17, 21:46
          Ooo, super!!! A wyślesz mi zdjęcie flaszki? to poznam czy to toto.. Na gazetowy dawaj smile
          • chocolatemonster Re: Eden Cacharel 11.01.17, 21:55
            Juz spróbuję zrobić i wrzucić 😁
          • chocolatemonster Re: Eden Cacharel 11.01.17, 21:58
            Masz maila gazetowego? Właśnie zrobilam zdjęcie telefonem .
            • ironia-losu11 Re: Eden Cacharel 11.01.17, 22:00
              tak, podeślij please na gazetowy
              • chocolatemonster Re: Eden Cacharel 11.01.17, 22:13
                Właśnie wyslalam. Daj znać czy doszło 😀Jesli to jest to ,wyślę po niedzieli bo do końca tygodnia jestem w matrixie (czyt.w pracy) ale w naszej aptece jest tego dużo. 30ml.
    • sanrio Re: Eden Cacharel 11.01.17, 21:43
      Eden'em pachną stare ciotki klotki, w dodatku pudernice tongue_out takie chodzące w karakułach, wymalowane różową pomadką i niebieskim cieniem, Eden miesza się z zapachem naftaliny. Takie mam obserwacje z ulicy i z perfumerii na S., w której kiedyś pracowałam.
      • ironia-losu11 Re: Eden Cacharel 11.01.17, 21:45
        Wypisz, wymaluj ja! big_grin
      • chocolatemonster Re: Eden Cacharel 11.01.17, 21:56
        Musze zatem kupić karakuly i niebieski cien 😁
    • paloma_blauwinder Re: Eden Cacharel 11.01.17, 21:50
      Dla mnie ten zapach jest straszny.
    • anika772 Re: Eden Cacharel 11.01.17, 21:52
      Tak, miałam podobnie z Alienem właśnie, z 24 Faubourg i z Tresorem. Pierwsze wrażenie- jabym dostała obuchem, a potem rozwijają się na mnie pięknie.
      • chocolatemonster Re: Eden Cacharel 11.01.17, 22:23
        Często słyszę o Faubourg a nigdy nie wachalam. Gdzie można toto wyprobowac?
        • anika772 Re: Eden Cacharel 12.01.17, 08:52
          Kupowałam w Sephorze.
    • aga_sama Re: Eden Cacharel 11.01.17, 22:32
      Gdzie jest Twoja apteka? Ja kolejna chętna wink uwielbiam i jasno i ciemnozielony Eden
      • chocolatemonster Re: Eden Cacharel 11.01.17, 22:36
        Daj adres na priv. Okazało się, że ja mam ciemnozielony.
      • chocolatemonster Re: Eden Cacharel 11.01.17, 22:40
        chocolatemonster@gazeta.pl jakby cos😊
    • 18lipcowa3 Re: Eden Cacharel 11.01.17, 22:40
      Nie mam love-hate
      Albo lubie i uzywam i mi pasują wszedzie albo nie i nie trawie na sobie oraz na nikim
      • chocolatemonster Re: Eden Cacharel 11.01.17, 22:42
        A ja mam takie, których na sobie nie znoszę a na innych lubię np Coco Mademoiselle lub Angel.
    • monia.i Re: Eden Cacharel 11.01.17, 23:01
      Bardzo lubię, ale nie do użytku non-stop, i aplikuję ostrożnie, bo intensywny i wyczuwalny dla otoczenia. Fajny mroźną zimą, latem nie nosiłam. Czyli jak ze wszystkim, dla jednych koszmarek, dla innych intrygujący. Do mnie przemówił od początku.hmm, dwadzieścia parę lat, faktycznie jestem już pudernicą. Ale w puchówce wink Jasnozielony był chyba Eau d'Eden, w przezroczystej butelce, na mnie się nie rozwijał tak ładnie, jak klasyk.
      • forumologin Re: Eden Cacharel 12.01.17, 01:10
        Tylko na zime to oczywiste...
        Mi sie pdodobaja,mam, i nie jestem ani stara ani pudernicasmile
        i rewelacyjna trwalosc
        • bi_scotti Re: Eden Cacharel 12.01.17, 03:08
          Mialam tak lata temu z Givenchy Amarige - podobalo sie na papierku w perfumerii, obrzydzalo na wlasnej skorze zaraz po initial application a potem, po jakichs 15-20 minutach, gdy skora sie rozgrzala etc. znow bylo bardzo OK. Od lat juz nie uzywam, bo sie w jakims momencie znudzilam ale pamietam te hustawke nastrojow wink
          BTW, teraz juz jestem inna kobieta ... juz mi Givenchy (zadne) nie pasuje i sama nie wiem czy to duch inny, czy skora, czy ki diabel big_grin Cheers.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka