28.11.04, 00:05
Gdzie dostane drewniana toaletke? wiecie, taka z lusterkiem i wysuwana
szufladka...
Obserwuj wątek
    • galeriafilizanka w sklepie :D 28.11.04, 00:55
      Pewnie w sklepie big_grin, ale gdzie to nie wiem. Też bym chciał kupić. Jak się
      dowiesz to daj znać big_grin
    • carolin03 Re: Toaletka 28.11.04, 00:59
      kiedys widzialam takie w ikei.z surowego drewna.ale dawno nie bylam wiec moglo
      sie cos zmienic...aha! sprawdz jeszcze w sklepach indyjskich, ale tam to juz
      gotowe wzorki,nie ma pola do popisuwink
    • chiara76 Re: Toaletka 28.11.04, 01:31
      na bazarku na Kole, jeśli mieszkasz w Warszawie...jest spora szansa tam nabyć
      • mrouh Re: Toaletka 28.11.04, 09:18
        W sklepie z drewnianymi wyrobami w moim mieściesmile Jest taki sklep, gdzie są
        drobne przedmioty z drewna i kilka mebli, a wszystko i tak można na wymair
        zamówić. Bardzo tanio nie jest, ale... nie pamiętam dokładnie , ile kosztowały
        toaletki, ale telepie mi się po głowie cena 46 zł.
    • ewr Re: Toaletka 28.11.04, 11:04
      Ja bym od razu pędziła do stolarza. Wynikają z tego same korzyści: bez wątpienia
      będzie taniej, niż w sklepie, zrobi Ci wedle Twoich wymagań i pomalujesz sobie
      jak chcesz ( w sklepie z reguły już jest opaciane lakierem) wink
      • kosda Re: Toaletka 30.11.04, 14:20
        Kupiłam kiedys jedną pod tym telefonem, tą słynna - Przesieka 075 -762 - 1549.
        Kosztowala 25 zł. Znalazlam w internecie telefon, nie ma strony. Mowil, ze moze
        zrobic na zamowienie chociaz na codzien tym sie nie zajmuje. Mial jeszcze
        skrzynki na klucze .
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka