Dodaj do ulubionych

chce zacząć! narzędzia

25.12.04, 23:19
chcę zacząć robić sama kolczyki smile))
więc pytam: jakie narzędzia potrzebuje, żeby wykonywać takie cuda jak Wy ? smile
chodzi mi o te najprostsze jak nożyczki jak i o te dla 'bardziej
zaawansowanych' (co i gdzie można kupić, koszt) - wymieńcie proszę.

dziękuje i pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • loriaan Re: chce zacząć! narzędzia 26.12.04, 12:15
      najlepiej wybrac sie do pierwszego lepszego marketu budowlanego bo jest tam o
      wiele tanieji poszukać: coś takiego jak kombinerki tylko zwężane ( do wyginania
      drucika) i ostre jak "cążki" do przecinania. na początek to wystarczysmile
      • hey.babe re 26.12.04, 15:35
        a zawieszki do ucha to gdzie znajde? suspicious
        • loriaan Re: re 26.12.04, 17:13
          nie wiem skąd jesteś, w krakowie na ul. rakowickiej w innych miastach musisz
          poszukać na forum w róznych watkach. naprawde wszystko tutaj jest, tylko trzeba
          chwilki czasu aby poczytaćsmile pozdrawiam
          • carolinuss Re: re 26.12.04, 18:48
            cześć loriaan, jakie my już jesteśmy doswiadczonewink. Serdecznie pozdrawaim
            poświątecznie. Własnie weszłam do domu od czasu Wigilii, patrzę na ten cały
            uroczy kulinarno - prezentowy kramik - bałaganik i tak mnie nostalgia dopada,
            hahaha.
            Serdecznie pozdrawaim i już zaczynam przytupywać odniośnie naszego
            ponoworocznego spotakania koralikowo - kolczykowego.
            Buźkakiss, smile)))).

Wierzę w nieskończoną siłę wyobraźni, bo...niemożliwe nie istniejesmile!!!
            • inezja21 Spotykacie się jakoś w Krakowie? 26.12.04, 18:51
              Bo ja bym się dołączyła jako krakowiaczka i kolczykoholiczkasmile
              • carolinuss Re: Spotykacie się jakoś w Krakowie? 26.12.04, 19:11
                obecność obowiązkowa big_grinDD!!!!! Tylko jeszcze trzeba jakoś termin ustalić po
                nowym rokusmile
                Z kolczykowym pozdrowieniem: hej, hej<hahaha> do szybkiego zobaczeniasmile!!!

Wierzę w nieskończoną siłę wyobraźni, bo...niemozliwe nie istniejesmile!!!
                • a19a24 Re: Spotykacie się jakoś w Krakowie? 26.12.04, 19:59
                  To się spotykacie?crying Ja jestem z Warszawy..
                • loriaan Re: Spotykacie się jakoś w Krakowie? 26.12.04, 21:20
                  no jasne że musimy sie spotkać : mój nr gg 1083835 bede od wtorku w kraku, bo
                  teraz jestem w wawiesmilepozdrawiam serdecznie wszystkie kolczykoholiczkismile wracam
                  z zapasem korali i agatów i ręce zacieram już. a jutro moze piórka w arkadii
                  zakupie jesli znajdesmile
                  • carolinuss Re: Spotykacie się jakoś w Krakowie? 26.12.04, 22:27
                    oooooooo, westchnęłam jak czeski krecikwink

• carolinuss Re: Spotykacie się jakoś w Krakowie? 26.12.04, 22:28
                    ja własnie próbuje zamieścic zdjęcia moich debiutów, ale się mi nie udajesad

• loriaan Re: Spotykacie się jakoś w Krakowie? 26.12.04, 22:59
                      moze są za dużesmile można tylko do 64kb chyba
          • hey.babe Szczecin Wita 27.12.04, 16:56
            hm... my jesteśmy jedną wioską na zachodzie Polski i nei interesujemy się
            takimi cudami samemu robionymi.
            ..przeszukałam forum odmieniając "Szczecin" na wszystkie możliwe sposoby. nic
            nie znalazłam.
            ..to może powiesz mi droga Loriaan co sprzedaje ten sklep na ul. Rakowieckiej u
            Ciebie? to jakiś z biżuterią czy coś? jaka jest jego specjalizacja? będzie mi
            wtedy łatwiej szukać czegoś u siebie
            • loriaan Re: Szczecin Wita 27.12.04, 21:13
              jest to sklep dla jubilerów z półfabrykatami,czyli srebrnymi drutami , biglami,
              zapinkami itp itd no i narzędziami
              • carolinuss Re: Szczecin Wita 27.12.04, 21:22
                ooo, juz w domusmile???

• loriaan Re: Szczecin Wita 27.12.04, 21:26
                  tia w końcusmile)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka