ogi1 29.12.04, 11:46 gospodyni.fm.interia.pl/rekodziela.html Mnostwo pomyslow, instrukcji, linkow. W dziale zrob to sam znalezc mozna kartki wlasnorecznie wykonane, decoupage, bizuterie, mase no i co tam bede sie rozpisywac, zobaczcie. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jolasek77 Re: Polecam ta strone 29.12.04, 12:55 och, cudna strona i tyle ciekawych rzeczy!!!! a ja mam tyle roboty w domu! hmmmm..... a tak poza tym, sliczne te wasze zdjecia, fajna mama i fajny dzieciaczek... Odpowiedz Link
onnanohito Re: Polecam ta strone 29.12.04, 19:42 niesamowite .... te linki, które prowadzą do innych linków .... trafiłam na taką stronę z aplikacjami - jak obrazy, toż to chyba taka jedna aplikacja to ze dwa lata zajmuje dziewczyny - czy którać z Was robi takie aplikacje? tam są narzuty i ... no po prostu obrazy - aplikacje ze wszystkich możliwych materiałów, z korali, koronek ... BAJKA po prostu .... i trafiłam na stronę izraelską, gdzie można kupić tak piękne koraliki, że aż płakać się chce ... idę buszować dalej i dziękuję bardzo za ten adres! Odpowiedz Link
ka_thy Re: Polecam ta strone 30.12.04, 08:58 Mogę prosić o adres tej strony z aplikacjami? Odpowiedz Link
onnanohito Re: Polecam ta strone 30.12.04, 10:23 Cześć ka_thy. oto pierwszy adres:www.beadcreative.com/gallery.htm jeżeli on nie zadziała, to wchodzisz na tę stonę z pierwszego postu - koraliki - zobacz więcej - (i tu sa różne linki) - "to się w głowie nie mieści, co można zrobić z koralików" Otworzy Ci się od razu galeria - musisz zjechać w dół, na góze są baaaardzo dziwne rzeczy koralikowe ... zobaczysz wazony całe z kwiatami .... tylko z korali - na dole są aplikacje. Na samym dole tej strony jest ikonka LINKS - jak tam wejdziesz, to na pierwszym miejscu jest mnóstwo linków do aplikacji - wszystko musisz obejrzeć :- ))) "Crazy quilt links" Powodzenia!!!! Aha - mam nadzieję, że robisz takie aplikacje Jeżeli tak, to ja zamawiam tego kota z pierwszej galerii - podaj dowolną kwotę ))) Pozdrawiam, Marta Odpowiedz Link
onnanohito Re: Polecam ta strone 30.12.04, 10:26 jeszcze słówko - najpiękniejsze aplikacja, do których dotarłam : www.beadcreative.com/jpp_beaded_quilt_exhibit.htm Odpowiedz Link
onnanohito Re: Polecam ta strone 30.12.04, 10:34 www.victorianaquiltdesigns.com/VictorianaQuilters/Gallery/Gallery.htm już mnie nie ma Odpowiedz Link