dakonom 04.08.08, 12:24 I dzień zobaczymy ile wytrwam trzymajcie kciuki d.a. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dakonom Re: I dzień 05.08.08, 10:02 było ok ś napój kakaowy z torebki - (jak kakao z mlekiem w proszku) o zupa pomidorowa - (jak dla mnie ochyda ale za rada dziewczyn nastepnym razem doprawie ja bazylia) k napój czekoladowy z kartonika - (całkiem niezły) głodna nie byłam, może troszkę brakowało mi za to ruchów szczęką ;) buziaki Odpowiedz Link
zielonakoniczynka Re: Zaczelam 03.09.08, 15:35 życzę wytrwałości - na początku jest, jak wiadomo, najgorzej. Co do ruchów szczęką, polecam miętową gumę. Ja dzisiaj dzień 13sty, więc luzik:)) jeszcze tylko tydzień i dzień Odpowiedz Link
monix1972 Re: Zaczelam 04.09.08, 18:18 Cześć,dziś mój pierwszy dzień ,jestem po napoju kakaowym i zupce jarzynowej(cieszę się,że przede mną jeszcze jedna torebka) To mój 3 raz (jedna seria pełne 3 tyg.,druga 2 tyg.)Nie wracam do swojej wagi przed rozpoczęciem DC,ale wracając do starych nawyków żywieniowych odrabiam,to co straciłam:((prawie) Wierzę,że tym razem będzie lepiej Pozdrawiam Odpowiedz Link
ediita1983 Re: Zaczelam 04.09.08, 19:18 ja mam dziś 4 dzień i wszystko mnie drażni :((dzień kryzysu dla mnie :) jak jutro nei wstanę zła to znaczy że już jest z górki :) powodzonka Odpowiedz Link
monix1972 Re: Zaczelam 04.09.08, 21:03 Nie mart się u mnie też zawsze jest kryzys 4-5 dnia. Także głowa do góry-trzymam kciuki(pomyśl,że szkoda zaprzepaścić tych 4 dni) Pozdrawiam Odpowiedz Link