Dodaj do ulubionych

kielce pudełka

15.08.05, 13:51
ktoś może wie, gdzie w naszym wygwizdowie można kupić nieco większe pudełka do
ozdobienia? takie,żeby można było w nich trzymać ciastka w nieco większej
ilości niż paczka.. bo ja już straciłam nadzieję.
Obserwuj wątek
    • mamajo Re: kielce pudełka 15.08.05, 19:24
      Witaj Sowo_m ! Też w tym "wygwizdowie" mieszkam i cierpię,
      wszystkie "artystyczne" zakupy robię w Krakowie. Nie wiem gdzie można kupić
      takie pudełka, też kiedyś szukałam. Chyba pozostaje Allegro albo jakiś sklep
      internetowy. Pozdrawiam serdecznie.
      • sowa_m Re: kielce pudełka 16.08.05, 06:18
        witam serdecznie!jak to miłowiedzieć, że na forum jest ktoś ze scyzorykowa. tak
        właśnie myslałam z tymi pudełkami i tysiącem inych rzeczy. artykułów typu medium
        czy klej do decu nawet nie próbowałam szukać-od razu zamawiałam na necie, ale
        miałam nadzieję, że pudełka jednak się znajdą. cóż nadzieja matką
        głupichsmilesmilewielkie dzięki. ne będę już przeszukiwala bazarku i róznych sklepów
        jak jakaś nawiedzona. a tak swoją drogą - popełniłaś jakąś babę jagę na pudełku?
        bo ja jeszcze nie...
    • regata7 Re: kielce pudełka 16.08.05, 14:49
      mam koleżankę z Kielc. Zamordowała by Was za ten "wygwizdów".
      Pracuje w W-wie, ale tak kocha swoje Kielce, że w każdy weekend tam jeździ.
      Ale fakt - zakupy "plastyczne" dla siostrzenicy robi w Warszawie smile
      • makoz14 Re: kielce pudełka 16.08.05, 14:54
        regata7 napisała:

> mam koleżankę z Kielc. Zamordowała by Was za ten "wygwizdów".
        > Pracuje w W-wie, ale tak kocha swoje Kielce, że w każdy weekend tam jeździ.
        > Ale fakt - zakupy "plastyczne" dla siostrzenicy robi w Warszawie smile

Wygwizdów, takie klerykowo...
        Mieszkać tu można ,ale na zakupy trzeba niestety jeździć do Krakowa lub Warszawy.

Chociaż w Lidlu mają być od dzisiaj tace drewnianesmileMoże Wam się przydadząsmile

Pozdrowienia
        Marta
        • sowa_m Re: kielce pudełka 16.08.05, 20:05
          ja sobie wypraszamsmilesmilesmilesmilesmilejestem lokalną patriotką.dla mojego miasta
          zrezygnowałam z poznania, wawy i chicago. i nie żałuję, mimo, że perspektywy u
          nas, nie tylko dekupażowe, kiepskie. ale staram się łamać takie nastawienie i
          udowodnić,że w naszym wygwizdowie też się da. a poza tym powiedzcie mi kochane,
          czy znacie takie miasto wojewódzkie, w którym pięć minut jazdy samochodem od
          centrum (w korku) można znaleźć się w jednym z pięciu rezerwatów??? nie mówiąc
          już o parkach i innych tam takich. a pudełka i tak trzeba sobie
          wystrugaćsmilesmilesmilesmilezapraszam do kielc.
          • mamajo Re: kielce pudełka 16.08.05, 21:45
            Otóż jeśli chodzi o perspektywy decoupage to zobaczyłam dziś światełko w tunelu.
            Znalazłam przypadkiem sklep (podobno funkcjonuje już 8 miesięcy, przy ul.
            Małej) w którym można kupić klej do decoupage, patyny różne, pani jest bardzo
            miła i powiedziała , że jeśli chcę coś specjalnego, to może zamówić. Dotychczas
            próbowałam zaopatrywać się na ul. Solnej oraz w "Tycjanie", ale kiepściutko
            było. Suma sumarum zaopatrywałam się w Krakowie. A patriotką lokalną też
            jestem, wróciłam tu po 11 latach i cieszę się z tego.
    • fusiaf Re: kielce pudełka 17.08.05, 13:31
      Witajcie! Z Kielc co prawda nie jestem tylko z Buska... zakupy robię głównie w
      necie i Krakowie. Za decoupage zamierzam się dopiero zabrać, a drewienka
      zakupię w sklepie z drewnem na Partyzantów. Ostatnio też w Zdroju pojawił się
      facet z wozem (prawie) drabiniastym, z którego sprzedaje różne drewniane
      różności - jeszcze im się dokładnie nie przyjrzałam. Pozdrawiam wszystkie
      Scyzoryczki.
      Agnieszka
    • mojaewa Re: kielce pudełka 29.08.05, 15:49
      Jak dobrze, że i Kielce też są tu godnie reprezentowane.
      Ewa
      • sowa_m Re: kielce pudełka 29.08.05, 16:36
        nawet bardzo godniesmilesmilesmilesmilehej!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka