loriaan 13.01.06, 21:42 kupiłam dzisiaj w empiku "laboratorio di decoupage" cena 39 zł w srodku 4 pędzle i 20 kart do decou bardzo ładne(juz ktos na allegro sprzedaje połówki hehe)mysle ze się bardzo opłaca Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
toxicloki Re: empik 13.01.06, 22:23 lorka blagam - kup mi tez!!! na tym moim wygwizdowie to po wyborcza trzeba kilometry zapierniczac a cus zagramanicznego to se moge ... zaraz przelalabym ci pieniachy plus wysylka na konto, co? w gdanskim empiku nawet tego nie widzialam, a jak zapytalam o casamie (w niedziele) to mi pani powiedziala ze oni w ogole tego pisma nie prowadza... mowie jej ze w wawcxe kupowalam w empiku a ta "no niemozliwe"... i po wiankach Odpowiedz Link
loriaan Re: empik 13.01.06, 22:39 no kupiłabym ci tyle ze wziełam ostatnie całe, to co zostało było roztarmoszone i niepełne Odpowiedz Link
osculatius Re: empik 13.01.06, 22:53 Toxiclocki Witaj! mogę się rozejrzeć i zobaczyć w któryms empiku... Napisz czy chcesz na pewno.. Odpowiedz Link
toxicloki Re: empik 13.01.06, 23:05 chce!!!!))) jesli udaloby ci sie namierzyc daj znac blagam! gdanski empik jakis biedny wyjatkowo i jeden i drugi zas teraz to juz w ogole nie mam jak szperac daj tylko znac na maila a zaraz przelewam pieniachy! obiecuje ze jestem wyplacalna))) lorka zlota kobito! ty to... no normalnie... ale az tak ze... oj... no wlasnie! ave!)) Odpowiedz Link
osculatius Re: empik 13.01.06, 23:12 Ok..poniewaz jutro i tak będę przejeżdżać po warszawie moge zobaczyc w 2 empikach. Rozumiem, ze 2 sztuki chcecie.. Jak kupie to dam znać.. ja juz sobie sama kupiłam i mam...ale rozumiem Wasze udręczone duszyczki.. Całuski Odpowiedz Link
zielony_listek Casamia 16.01.06, 20:55 > a jak zapytalam o casamie (w niedziele) to mi pani > powiedziala ze oni w ogole tego pisma nie prowadza... mowie jej ze w wawcxe > kupowalam w empiku a ta "no niemozliwe"... i po wiankach Toxi, w Warszawie jak o Casamie pytam to też nie bardzo kumają Zwłaszcza, że w bazie to nie figuruje jako Casamia tylko "Le idee di casamia". Tylko ja oczywiście nie pamiętam nigdy tego le (to rodzajnik chyba) i jak nie moge znależć na półce, to się upieram, że mają szukać "coś idee coś casamia" i nie odejdę aż mi nie znajdą czy na pewno akurat nie ma Pozdrawiam zielony_listek Odpowiedz Link
loriaan Re: Casamia 16.01.06, 21:25 jak to nie mają w empiku casamia.. przecie w grudniu czy w listopadziekupowałam.. oszalały tebaby czy co?? ale to racja odjakiegos czasu szukam nowego numeru i wielkie echo Odpowiedz Link
loriaan Re: Casamia 16.01.06, 21:45 uprasza się o nie denerowwanie wygładniałych decoupagystek Odpowiedz Link
izulek2 Re: Casamia 16.01.06, 22:13 i papiery są wiktoriańskie, i stare pima i listy hi,hi. Nie wiem czy ja sama taka zdolna w Toruniu, ale biedna pani w empiku pierwszy raz słowo decoupage usłyszała, i ze mna dzielnie szukała " tego na DE', nawet do komputra zajrzała Odpowiedz Link
toxicloki Re: Izo ty jedna:>>>>>>>> 27.01.06, 17:32 izulek... i juz cie nie lubieP nie dosc ze sie jawnie i bez cienia wstydu chwalisz przed nami -wyglodnialymi, zdradzonymi przez sprzedawczynie, biednymi, na skraju zalamania ofiarami empiku (empika??) to jesczze smiesz pisac TAKIE RZECZY!!! kurde... uwielbiam motywy wiktorianskie buuuuuuuu oj, nie chcialabym cie miec w poblizu bedac na lozu smierci.. pewnie zamiast "masz ostatniego browara przed smiercia" bys mi powiedziala " a wiesz, u mnie w empiku to mi do olowka dali trzy skrzynki na wino gratis!"PP osz tyyyyyy!))))))))) Odpowiedz Link
zielony_listek Re: Casamia 16.01.06, 21:54 > jak to nie mają w empiku casamia.. Toć nie piszę, że zupełnie nie ma, tylko sprzedawczynie nie kojarzą. Zwłaszcza, że chyba niewiele zamiawiają, bo zanim sie pojawi nowy numer to starego już nie ma. Nie wiem, czy to reguła, czy ja pechowa jestem A zwłaszcza, że latem któryś numer był dwumiesięczny. A zapamietanie o jakiej porze miesiąca się zazwyczaj pojawia to mnie przerasta (nastepnego dnia nie pamiętam Jak rzucam w Empiku nazwe to się dziwnie patrzą, dopiero jak się upieram to znajdują. Chłopom bym się nie dziwiła, ale damskie sprzedawczynie też pozdrawiam zielony_listek Odpowiedz Link
toxicloki Re: zielona, pocieszycielko moja!:))) 27.01.06, 17:35 ech, jakos raźniej mi gdy czytam ze nie tylko "moje" eksdpedientki bystre jako woda w klopie....))) mowilam jej ze ma szukac "idee" bez"le" ale tez nie znalazla... swoja droga maja jakis porąbany system w tym empiku, nie?? powinno na pojedyncze haslo wywalac wszystkie tytuly jak w wyszukiwarkach... chyba meza na nich nasle niech im porzadny napisze)) Odpowiedz Link
osculatius Re: empik 26.01.06, 23:40 Toxiclocki Witaj serdecznie! Nie odzywałam się bo tego numeru już nie znalazłam w żadnym empiku. Ale dzis kupiłam nastepny....nr 13 i bardzo mi się podobuje... Moim zdaniem warto go miec. Jak jestes zainteresowana zakupem to daj znać. To jest nowy numer Laboratorio di decoupage- numer chyba specjalny, bardzo fajne papiery , duzo pittorico.. daj znać na gazetowego Całuski Odpowiedz Link
t.he Re: empik 16.01.06, 15:14 A jaki charakter ma to pismo? Jak się np. ma do Casamii? Ładniejsze rzeczy pokazują? Odpowiedz Link
reni_aferka Re: empik 16.01.06, 15:36 Kupowalam laboratorium dosc dlugo..ale wydaje sie niemal 40 zl a tak naprawde rzadko cos odkrywczego tam jest. w piatek widzialam nowy numer ..popatrzylam i odlozylam papiery czasami fajne...ale ile mozna papiery chomikowac ? Szkoda ze tylko to jest u nas dostepne Odpowiedz Link
t.he Re: empik 16.01.06, 22:35 Szkoda, że to nie jest dostępne... www.stampington.com/html/main_magazines.html Co prawda to nie o decu Odpowiedz Link
loriaan Re: empik 16.01.06, 18:40 strcte, szkoleniowy. pokazują jak zrobic konkretny przedmiot. casamia to raczej pomysły na aranżacje wnętrz Odpowiedz Link
t.he Re: empik 16.01.06, 22:38 A stylistycznie? Podobne? Kupiłam sobie gwiazdkową Casamię, co było moim drugim podejściem do tego pisma, ale jestem strasznie rozczarowana. W ogóle mi się to nie podoba i nie tego spodziewałam się po narodzie, który wydał wybitnych rzeźbiarzy, malarzy i designerów ))) Odpowiedz Link
mrouh Re: empik 27.01.06, 16:49 Tez mam gwiazdkową, podoba mi się, bo cudów się nie spodziewałam To w końcu tylko pomysły na ozdabianie domu. Podoba mi się, że pokazują różne rzeczy, wbrew pozoroem, nie tylko decoupage jest fajny Cieszę się z papierów- ten "listowy" jest bardzo fajny i myślę, żeby sobie przerobić z jego pomocą biurko. Mam też laboratorio... w zbiorczym opkaowaniu- tzry stare numery z papierami, ale ich jakość jakoś mi się wydaje podejrzana... Muszę na razie kończyć, może dorzucę coś potem Odpowiedz Link
131mariola Re: empik 17.01.06, 03:10 Znalazłam prenumerate CASAMIA jeżeli kogoś skusi cena?????????? Odpowiedz Link
131mariola Re: empik 17.01.06, 03:10 Sory zapomniałam wkleić link www.kiosk24.pl/magazyny/idee_di_casamia_italy_#title Odpowiedz Link
aniani3 Re: empik 27.01.06, 11:01 za egzemplarz wychodzi 37zł z wliczoną już przesyłką. To cena podobna jak w empiku, tyle że trzeba jednorazowo wpłacić sporo kasy i tu tkwi problem. Odpowiedz Link