ara23 08.03.06, 18:19 czy na tej stronie mozna tylko ogladac czy tez mozna kupowac? bo jak mozna to podpowiedzcie jak bo jakas slepawa jestem Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
incia1980 Re: stamperia.com/pl 08.03.06, 18:31 Jeżeli chciałabyś kupować, to musisz zachowywać minima ilościowe jakie firma Bocian posiada dla każdego produktu przy zakupie, a uwierz są one nie małe. Jeśli zajmujesz się decu tylko dla własnych potrzeb i radości to z zakupów nici, bo to jest hurtownia a nie sklep. pozdrowienia inka Odpowiedz Link
ara23 Re: stamperia.com/pl 08.03.06, 22:42 to szkoda bo laze po innych stronach i nie wszedzie sa takie same rzeczy jak tam no trudno bede pomalu szukala Odpowiedz Link
toxicloki Re: stamperia.com/pl 08.03.06, 23:11 produkty stamperii w detalu dostaniesz w kaju www.decu.pl polecam ten sklep, nigdy sie na nim nie zawiodlam i maja ekspresowe przesylki Odpowiedz Link
ewana3 Re: stamperia.com/pl 09.03.06, 12:10 myślałam że może jesteś z południa, bo ja wybieram i zamawiam produkty ze stron stamperii przez skoczowską firmę i odbieram w swoim mieście w sklepie (bez żadnych kosztów wysyłki) Odpowiedz Link
aquita Re: stamperia.com/pl 09.03.06, 12:19 witam, tu ja stary toruński piernik - będę w Toruniu najprawdopodobniej w ten weekend u mamy więc moge Tobie podrzucić cosik ze Stamperii - jeśli znajdziesz cos w moim sklepiku dla siebie - to zapraszam!!!! pozdrawiam Agnieszka z Serwetnika ----------------------------- www.serwetnik.abc24.pl PS. najprawdopodobniej - bo muszą mi z serwisu oddać samochód Odpowiedz Link
ara23 Re: stamperia.com/pl 09.03.06, 13:39 ok przed chwila dziala mi strona teraz siadla, zaraz zerkne co i jak i sie skonsultuje z tesciowa bo tez klej chciala i wtedy dam ci znac Odpowiedz Link
ara23 Re: stamperia.com/pl 09.03.06, 18:34 vivictoria nie nie ma stamperii w Toruniu ale Agnieszka bedzie w weekend w Toruniu i moze cos przywiezc ze soba Odpowiedz Link
vivictoria Re: stamperia.com/pl 10.03.06, 16:50 Aha źle zrozumiałam, nieuważnie przeczytałam, dzięki Odpowiedz Link