enex 26.04.06, 08:26 Chciałabym kupić w sklepie bo przez internet nie chce mi się czekać no i może ktos na miejscu trochę mi o tym opowie) żebym czegos nie schrzaniła Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gohat Re: Gdzie w Warszawie kupię serwetki do decou? 26.04.06, 09:38 Napisałam na gazetowego. Pozdrawiam Odpowiedz Link
olencja86 Re: Gdzie w Warszawie kupię serwetki do decou? 26.04.06, 10:59 ja też bym się chętnie dowiedziała. W grę wchodzą też sklepy internetowe, gdzie towar można odebrać osobiście. Ja znalazłam tylko jeden www.dadaleria.pl Odpowiedz Link
agadzie1 Re: Gdzie w Warszawie kupię serwetki do decou? 26.04.06, 11:33 pasja w blue city, pakowane są po dwie sztuki, ale wychodzą wtedy strasznie drogo Odpowiedz Link
asia_k2 w blue city 26.04.06, 12:17 w blue city - w sklepie Piotr i Paweł jest duże stoisko z serwetkami m .in. firmy Ihr. Odpowiedz Link
athropos Re: Gdzie w Warszawie kupię serwetki do decou? 26.04.06, 14:23 Również w Blue City na piętrze ze sklepami z wyposażeniem wnętrz jest kilka galerii, które mają serwetki. Odpowiedz Link
olencja86 Re: Gdzie w Warszawie kupię serwetki do decou? 26.04.06, 18:01 Ale my wiemy gdzie kupić serwetki, bo jakieś kolorowe są w każdym sklepie spożywczym bądz przemysłowym. Nam chodzi o pojedynczo wiem byłam w Pasji i rzeczywiście się nie opłaca. Mają nieco wygórowane ceny jesli chodzi o pojedyncze serwetki... Odpowiedz Link
mamoon1 Re: Gdzie w Warszawie kupię serwetki do decou? 26.04.06, 19:05 To chyba przesada 2 zł. za 2 szt. W sklepach internetowych płacisz jeszcze za przesyłkę i nie możesz dotknąć towaru. Na allegro tak samo, wię chyba 1zł/szt. to nie jest cena wygórowana Odpowiedz Link
aquita Re: Gdzie w Warszawie kupię serwetki do decou? 26.04.06, 21:13 Hej dziewczyny - będe w maju w Warszawie u siostry - to moge przywieść to co sobie każda zamówi - możecie sobie wtedy pooglądać, podotykać do woli - stali klienci juz wiedzą i czekaja na cynk, że jadę i nie to tylko do Warszawy ... pozdrawiam Agnieszka ------------------------- htpp://serwetnik.abc24.pl Odpowiedz Link