nz7 08.09.06, 15:19 Dziewczyny czy możecie polecic mi strone z ciekawymi, darmowymi brushami do photo shopa ..ja znalazłam strone seishido.biz/seishido.html znajduja sie tam przepiekne pedzle ale niestety są płatne ,te darmowe są juz słabszej jakosci Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wena84 Re: pedzle do photoshopa 08.09.06, 15:25 www.cafeart.pl/component/option,com_weblinks/catid,69/Itemid,370/ Myślę że w linkach z tej strony coś znajdziesz Pozdrawiam Monika Odpowiedz Link
haika Re: pedzle do photoshopa 08.09.06, 15:33 i jeszcze tutaj kopalnia - browse.deviantart.com/resources/applications/psbrushes/?order=9&alltime=yes Odpowiedz Link
kitiw Re: pedzle do photoshopa 11.09.06, 11:36 i jeszcze tu - wymagane jest chyba założenie konta - ale to nie jest akurat problemem www.adobe.com/cfusion/exchange/index.cfm#loc=en_us&view=sn710&viewName=Photoshop%20Exchange&avm=1 Odpowiedz Link
mooffin Re: pedzle do photoshopa 17.09.06, 22:04 A ja z naiwnym pytaninem lajkonika - po ściągnięciu i zapisaniu pędzli na dysku: co dalej? Dysponuję w chwili obecnej Corelem 11. Odpowiedz Link
t.he Re: pedzle do photoshopa 18.09.06, 11:47 Ale to są pędzle do innego programu. Adobe Photoshop. Tu możesz ściągnąć anglojęzycznego triala, działa miesiąc: www.adobe.com/cfusion/tdrc/index.cfm?product=photoshop&loc=en Odpowiedz Link
memulka Re: pedzle do photoshopa 18.09.06, 11:50 No własnie, dobre pytanie! A dlaczego własnciwie nazywa sie to "pędzle"?? Niestety dla początkujących nawet takie proste i oczywiste rzeczy są czarną magią ) Poozdrawiam Marta Odpowiedz Link