niuciorek 13.09.06, 15:20 Prosze o pomoc krok po kroku jak mam sciagnac ta czcionke na kompa, bo dluzszy czas probuje z marnymi efektami. Help me! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
t.he Re: Scriptina download 13.09.06, 15:46 Klikasz w link obok słowa download, zapisujesz wybierając pulpit jako lokalizację. Rozpakowujesz na pulpicie (2 x klik w ikonkę, przeciągnąć plik/pliki na pulpit z wcisniętym lewym klawiszem myszy). Prawym klik w Mój komputer, eksploruj. Rozwijasz (klik w plusik) menu C:, menu Windows, i Fonts. Zmniejszasz okno, wrzucasz pliki z pulpitu do Fonts. Odpowiedz Link
niuciorek Re: Scriptina download 18.09.06, 15:32 Dzieki t.he! Pomimo Twojej szczegolowej instrukcji nie moge nadal tego sciagnac. Moze trzeba miec odpowiedni program lub pojemnosc? Z gory dziekuje za odpowiedz i pomoc! Odpowiedz Link
t.he Re: Scriptina download 19.09.06, 02:05 Ano pewnie nie masz WizZipa do rozpakowania. Tu możesz sciągnąć, przyda się i do innych rzeczy: www.winzip.terramail.pl/ Czcionki nie są cieżkie. Ewentualnie możesz nie mieć dostępu do dorzucania rzeczy do systemu jeżeli to komputer w pracy. Ale to wtedy, kiedy czcionka nie chce się doładować do docelowego folderu. Wówczas należy wołać administratora Odpowiedz Link
niuciorek Re: Scriptina download 19.09.06, 08:32 Dzieki serdeczne za pomoc i cierpliwosc - popoludniu powalcze i mam nadzieje, ze z pozytywnym efektem. Komputer mam w domu, wiec moze nie bedzie juz problemu. Pozdrawiam serdecznie! Odpowiedz Link