kicorka 20.09.06, 20:24 Proszę ,o pomoc, dostałam kraka Talensa Medium, jak należy go używać, czy on jest dwuskładnikowy,a drugi składnik to co ma być??? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kicorka Re: Cracle medium=Talensa 21.09.06, 08:59 oczywiście jest, po holendersku,hiszpańsku,angielsku i niemiecku, jest cos napisane o 45 minutach i krakelurach, ale nic więcej nie rozumię.Wiem ,że któraś z dziewczyn używała tego Medium, więc może ktos sie odezwie? Odpowiedz Link
regata7 Re: Cracle medium=Talensa 21.09.06, 12:29 ja używałam craka Talensa. Był jednoskładnikowy, do kładzenia pod wierzchnią warstwę farby. Została mi jeszcze resztka. Ale nie wiem, czy jest to taki sam, co Twój. Zobaczę w domu, co ma napisane na etykietce. Odpowiedz Link
kicorka Re: Cracle medium=Talensa 21.09.06, 20:12 regata7, tak ten sam krak,Atrophos, przetłumaczyła mi,to jest jednoskładnikowy, dziękuje pięknie!!! Piękny kocik ,jestem straszna kociara,ale w lipcu pochowałam swoją 13 letnia kociczkę ,nazywała się "kicorka" Odpowiedz Link
regata7 Re: Cracle medium=Talensa 22.09.06, 15:11 kicorka napisała: > regata7, tak ten sam krak,Atrophos, przetłumaczyła mi,to jest > jednoskładnikowy, dziękuje pięknie!!! > Piękny kocik ,jestem straszna kociara,ale w lipcu pochowałam swoją 13 letnia > kociczkę ,nazywała się "kicorka" to smutne, bardzo współczuję... też pożegnałam w życiu dwa koty (14 i 12 lat). na taki smutek jest jedna rada - wziąć kolejnego kotka, tyle jest nieszczęść, można któremuś uratować życie... "dom bez kota to tylko mieszkanie" Odpowiedz Link