Dodaj do ulubionych

Trauma Kempy

14.12.10, 21:47
"Te osoby przeżyły ogromną traumę i aż trudno sobie wyobrazić, jak z taką traumą można dalej żyć".

Widać można, pani poseł, skoro pani Kochanowska nie dokonała samospalenia na grobie swojego męża. Widać można, jak wskazuje przykład miliardów ludzi, którzy tracą swoich bliskich. Trauma pani Kochanowskiej nie jest ani trochę większa od traumy żony malarza, który spadł z drabiny. Ogromna większość wdów i sierot po ofiarach katastrofy smoleńskiej zachowuje się najzupełniej normalnie i nie żąda jakichś dożywotnich przywilejów i jakiegoś specjalnego traktowania. A polityczna akcja, którą prowadzą niektóre smoleńskie wdowy, jest po prostu obrzydliwa.
Obserwuj wątek
    • ave.duce Re: Trauma Kempy 14.12.10, 22:01
      Nie znasz się. Traumy innych są ZAWSZE udawane. Tylko traumy Pi$u i okolic są prawdziwe.
    • henry.rollins Dzień idiotów 14.12.10, 22:03
      Od rana, do wieczora. Kępy, Brudzińskie, Błaszczaki. Każdy kompetentny inaczej.
    • witek.bis Re: Trauma Kempy 14.12.10, 22:05
      Chyba masz rację. I aby udowodnić, że zrozumiałem swój błąd, będę odtąd dodawał do niektórych nazwisk przydomek "Traumatyczka". ;-)
      • snajper55 Re: Trauma Kempy 15.12.10, 01:07
        witek.bis napisał:

> Chyba masz rację. I aby udowodnić, że zrozumiałem swój błąd, będę odtąd dodawał
        > do niektórych nazwisk przydomek "Traumatyczka". ;-)

Ewa Trauma-Kochanowska.

S.
    • trzecikot Re: Trauma Kempy 14.12.10, 22:06
      Przeczytało mi się "Trampa Keuny". Poziom absurdu porównywalny z wersją właściwą. Na całe szczęście tuzy Czwartej RP kompromitują się samodzielnie i nie trzeba im w tym specjalnie pomagać. A może na nieszczęście, bo im więcej Kempy, Błaszczaka i Brudzińskiego w mediach, tym bardzie Donald może sobie wykładać lachę na całokształt. I tak wygra...
      • henry.rollins i to jest właśnie dramat Państwa 14.12.10, 22:10
        Premier Tusk może leżeć wentylem do góry z taką opozycją
        • snajper55 Re: i to jest właśnie dramat Państwa 15.12.10, 01:05
          henry.rollins napisał:

> Premier Tusk może leżeć wentylem do góry z taką opozycją

Ja trzymam kciuki za PJN, choć nie ma wielkiej nadziei...

S.
          • henry.rollins Re: i to jest właśnie dramat Państwa 15.12.10, 06:36
            Za Mojżeszowicza ?
      • witek.bis Re: Trauma Kempy 14.12.10, 22:13
        O to chodzi, o to chodzi... Tusk to może się teraz położyć na wznak albo na dowolnie wybranym boku i nie robić nic, bo histeryczna i przeciwskuteczna opozycja PiS-u wzmacnia go bardziej, niż jego pijarowcy. A Kaczyńskiemu to powinien wysłać ogromny bukiet kwiatów z bilecikiem: "Tyś częścią tej siły, która wiecznie zła pragnąc... wciąż mi robi dobrze".
        • wujaszek_joe J. Kaczyński -honorowy członek PO 14.12.10, 22:29
          bodajże Paradowska tak to niedawno określiła
    • dupetek Re: Trauma Kempy 14.12.10, 22:19
      Całe szczęście, że Kempę już trauma puściła i pyszczy jak za najlepszych czasów.
    • cillian1 Re: Trauma Kempy 14.12.10, 22:20
      A słyszeliście co powiedział Hoffman, jak mieli występ sponsorowany przez Orlen?
      Prezes nie ma prawa jazdy i każdy o tym wie, nie tankuje. I Polacy są wdzięczni, zę człowiek bez doświadczenia nie wsiada za kierownicę
      to z pamięci, więc mogłem przekręcić:)
      • trzecikot Re: Trauma Kempy 14.12.10, 22:24
        To jest argument na zasadzie "pan prezes nie potrafi właściwie ocenić długości lontu i dlatego nie ma zamiaru odbierać pracy górnikom strzałowym" - Hofman powinien zostać zastrzelony z małego pistoleciku, zakopany, potem odkopany, sklonowany i wszystkie klony powinny zostać zastrzelone z tegoż małego pistoleciku...
    • behemot17-13 Re: Trauma Kempy 14.12.10, 22:29
      od wielu, wielu miesięcy przeżywam ogromną traumę kiedy oglądam i słucham Kempy. z naciskiem- oglądam.
    • rzewuski1 Re: Trauma Kempy 14.12.10, 22:57
      glupio babo w Polsce w wypadkach ginie ponad 4 tysiace ludzi
      samochodowych
      a dodac lotnicze, utoniecia, zaczadzenia, morderstwa itp
      to naprawde w Polsce jest kupa ludzi co stracila swoich bliskich w tak jak rodziny smolenskie
      • kum.z.antalowki Zawłaszczają traumę jako formę żałoby użytkowej? 15.12.10, 00:48
        Aż dziw, że PiS tego wynalazku nie opatentował. Korzyści z posługiwania się żalem i rozpaczą jako znakiem firmowym byłyby o wiele większe gdyby partyjni traumatycy (i traumatyczki) zapewnili sobie prawa wyłączne do żałosnego stanu ducha. Mając monopol, mogliby konkurentom politycznym zabraniać bezprawnego okazywania żalu, a także - pobierać opłaty za prawo do martwienia się od władz państwowych i lokalnych oraz - indywidualnie - kasować jakiś ryczałt od sierot, wdów i - w ogóle - od ofiar wypadków oraz katastrof, klęsk żywiołowych i innych nieszczęść ...
    • makova_panenka Re: Trauma Kempy 15.12.10, 00:22
      Niektóre panie mają widać zamiar zbudować "Przedsiębiorstwo Smoleńsk". PiS i Rydzyk są z nimi.
    • p.heniu Re: Trauma Kempy 15.12.10, 00:29
      Postaraj się pajacu oddzielić traumę posłanki Kempy od traumy krewnych, wzmacnianej przez chama Tuska i cały, nieudolny do granic kompromitacji rząd. goo.gl/85Lyp. Może dadzą Ci coś do myslenia słowa w jakich jak posłankę Kempę odprawiła Małgorzata Wassermana
      • witek.bis Re: Trauma Kempy 15.12.10, 00:33
        Ależ ja je oddzielam, cymbałku :-) I oddzielam je również od twojej traumy, która każe ci pisać "Małgorzata Wassermana".
        • p.heniu Re: Trauma Kempy 15.12.10, 00:36
          Pajacyku, jeżeli uważasz, że literówkę spowodowała trauma wypada tylko zdrowia ci życzyć, bo ono jest najważniejsze. zatem zdrówka .
          • witek.bis Re: Trauma Kempy 15.12.10, 00:38
            Wiem, że nie trauma, tylko skrajne niedbalstwo, ale nie chciałem sprawić ci przykrości. A na przyszłość do nazwiska sieroty smoleńskiej postaraj się podchodzić z większym pietyzmem.
            • p.heniu Re: Trauma Kempy 15.12.10, 00:42
              Nic do ciebie nie dociera. Jesteś lotny jak stajenny odór.
              • kum.z.antalowki Od zdrowia ważniejszy fart i unikanie 15.12.10, 01:02
                zaproszeń od osób, które nie gwarantują gościom bezpieczeństwa.
                Znam przypadek zdrowego faceta, który zginął w tragicznych okolicznościach, choć uprzednio pomyślnie wyleczył się z grypy.
                • lgbx Re: Od zdrowia ważniejszy fart i unikanie 15.12.10, 01:51
                  kum.z.antalowki napisał:

> zaproszeń od osób, które nie gwarantują gościom bezpieczeństwa.
                  > Znam przypadek zdrowego faceta, który zginął w tragicznych okolicznościach, cho
                  > ć uprzednio pomyślnie wyleczył się z grypy.

Fakt. Ci na Titanicu byli zdrowi.
              • wos9 Re: Trauma Kempy 15.12.10, 01:03
                p.heniu napisał:

> Nic do ciebie nie dociera. Jesteś lotny jak stajenny odór.
                >
                A ty jak Kempa.
        • lgbx Re: Trauma Kempy 15.12.10, 01:49
          witek.bis napisał:

> Ależ ja je oddzielam, cymbałku :-) I oddzielam je również od twojej traumy, któ
          > ra każe ci pisać "Małgorzata Wassermana".

Pomyliło się biedakowi. Tatuś był Wasserman a córeczka Wasserfraulein a nie Wassermana.
    • zgred-zisko Re: Trauma Kempy 15.12.10, 07:35
      A mnie interesuje, czy istnieje coś takiego jak magia nazwisk? Zauważyłem - pewno nie ja jeden - że zarówno przed katastrofą jak i po katastrofie, pewne kontrowersyjne wypowiedzi, łączą się jakoś dziwnie z takimi samymi nazwiskami.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka