sybilla32 02.09.12, 18:14 witam serdecznie! piszcie proszę gdzie można zorganizować dziecku 4 urodziny. Jakieś sale w Piasecznie, Józefosławiu, Nowej Iwicznej. Sylwia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
owrank Re: urodziny 03.09.12, 19:08 jeżeli nie interesuje Cię oklepana sala to jeżeli jest szansa na dobrą pogodę to mi się bardzo podobało w Akademii Kucania w Dawidach... Odpowiedz Link Zgłoś
sybilla32 Re: urodziny 04.09.12, 10:35 chyba nie da rady, bo urodziny będą w styczniu Odpowiedz Link Zgłoś
agus-ka Re: urodziny 04.09.12, 11:35 Znam kilka sal - w galerii józefosławskiej (róg Wilanowskiej i Geodetów) - w outlecie (mnie się tam nie podoba, bo jest ciemno) - sala Stonoga (chyba na Chyliczkowskiej, ale nie pamiętam, byłam tam raz) W Galerii sala jest całkiem ok, ma okna, ale ma slabego animatora. Plusem jest też bezpośrednia bliskosć bliklego, gdzie mozna zamówić ladny tort. Odpowiedz Link Zgłoś
olilena Re: urodziny 11.09.12, 21:32 - świetlica Asney - ul. Powstańców Warszawy - Klub Dziecka - ul. Orężna - kiedyś Koala - ul. Zgoda nie wiem czy jeszcze funkcjonuje Odpowiedz Link Zgłoś
mamaalaa Re: urodziny 12.09.12, 11:08 ja robiłam córce urodziny w Studiu Bambini, na Fabrycznej w Piasecznie, w miarę tanio i OK Odpowiedz Link Zgłoś
figlorajsalazabaw Re: urodziny 22.11.12, 02:01 zapraszam do nas Figloraj, ul.Młynarska 39, Piaseczno (budynek Sand City) na parterze. Jest to sala zabaw dla dzieci. Możemy zrobić również urodziny tematyczne. Myślę,że ceny są przystępne. Zapraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
gabrytm_fizjoterapia Re: urodziny 22.11.12, 06:22 Witam! Polecam Strefę Tańca i Ruchu w Józefosławiu- szkoła tańca. organizują fajne urodziny dla dzieciaków, super zabawa przy muzyce, dzieciaki nie chcą wychodzić. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
1urodzinka Re: urodziny 11.11.13, 10:43 Zobacz moze tutaj uda ci się znajzc urodziny-dziecka.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
kidsplanet Re: urodziny 04.03.15, 16:06 Niezapomniane urodziny na Stadionie Narodowym! Zapraszamy do kompleksowej organizacji urodzin:) Zwiedzanie Stadionu połączone z programem zabaw animacyjnych. Gwarancja wspaniałej zabawy i niezapomnianych przeżyć:D Więcej informacji: 731505555, www.kidsplanet.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś