Dodaj do ulubionych

problem z prusakami

12.07.14, 15:39
miałem spory problem z prusakami i nie mogłem sobie poradzić przez dłuzszy czas domowymi sposobami próbowałem juz wszystkiego na szczeście znajomy z firmy dał mi na miary do firmy ddd Dezynsekcja i deratyzacja bogumił Górny z piaseczna no i już za pierwszym razem problem zginoł, tak,że usługe wykonali szybko i niedrogo.tel do tego pana to 601227246
Obserwuj wątek
    • tehen Re: problem z prusakami 13.07.14, 09:09
      Ja mam problem z reklamiarzami na forum.
      Szkoda takiemu paru groszy na wykupienie reklamy,więc nieudolnie spamuje fora.
      Jeszcze nick wątkodawcy pokrywa się z nazwą firmy,którą nieudolnie reklamuje.
      Polecicie jakiegoś deratyzera na takich typów? ;-)
    • swiet-licki Re: problem z prusakami 23.01.15, 08:38
      Na terenie Rzeszowa również jest firma zajmująca się zwalczaniem prusaków i karaluchów, oraz z tego co widzę jeszcze myszami, szczurami i innymi. Telefon 883 004 013 . polecam serdecznie. Szybko i skutecznie.
    • xsgs Re: problem z prusakami 25.01.15, 15:21
      A psychopatów religijnych z PIS potraficie zderatyzować?
      • tomjani Re: problem z prusakami 08.09.16, 12:55
        Teraz nadeszła pora na deratyzację HGW i innych Popaprańców.
    • mariiaa Re: problem z prusakami 09.08.19, 14:57
      Na karaluchy polecam specjalistów dalmyt.com.pl/ Są różne sposoby walki z karaluchami i warto dobrać najbardziej efektywny sposób do danego miejsca. Kompleksowe usługi DDD: dezynfekcja warszawa , dezynsekcja warszawa , deratyzacja warszawa
      • dojrzaly80 Re: problem z prusakami 05.08.23, 21:38
        Nierobalom Pest Control
        www.nierobalom.pl
        tel. 601 22 77 26

Profesjonalne usługi DDD - Warszawa.
        Gwarantujemy i oferujemy:

• skuteczne zabiegi dezynsekcji najlepszymi i najsilniejszymi preparatami owadobójczymi, atestowanymi i dopuszczonymi do stosowania na terenie Polski i UE.

• uczciwe i przystępne ceny usług

• gwarancje 3 m-czną na wykonane zabiegi dezynsekcji / dezynfekcji.

Zapraszamy 👍

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka