Dodaj do ulubionych

przedszkola

17.03.15, 23:23
czy ktoś wie, które przedszkola w Piasecznie zmieniły lub zmienia status z prywatnego na publiczne, tzn takie z dofinansowaniem z gminy? musimy wybrać dla malucha. Dziękuję z góry
Obserwuj wątek
    • anasofia Re: przedszkola 19.03.15, 20:15
      Sprawdź na stronie piaseczyńskiego Zeas-u.
      Do tej pory przekształciło się 11 placówek.

Czy ktoś ma dziecko w publicznym przy bazarku na Szkolnej? Proszę o opinie na gazetowego maila.

pozdrawiam
      • mamusia_mamusia Re: przedszkola 21.03.15, 19:56
        ja bardzo polecam przedszkole prywatne Piruet. W skrócie: bardzo dobra opieka, kadra przesympatyczna a moje dziecko bardzo zadowolone wraca z tego przedszkola. Warto odwiedzić to przedszkole. Bardzo serdecznie polecam!
        • 4agadir Re: przedszkola 30.03.15, 14:14
          Ja zapraszam do Przedszkola TEREFERE - to niedaleko Biedronki na Jarząbka. Przedszkole ma status niepublicznego ale za to cena jak w publicznym bo 550 zł!
          • laekt Re: przedszkola 31.03.15, 11:55
            Akademia Poziomkowa w Kamionce będzie publiczna od wrzesnia 2015 - czy ktos ma tam dziecko? jak tam jest, bo własnie stoje przed wyborem. Waham się pomiędzy Akademia Poziomkowa w Kamionce a Hustawka Anioła w Bobrowcu.Będę wdzięczna za wszelkie rady/opinie.
            • katarzyna.kr Re: przedszkola 11.05.15, 20:38
              Akademia poziomkowa i hustawka to podobno ta sama placowka tylko pod innymi nazwami

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka