Dodaj do ulubionych

CM Puławska

22.08.05, 10:25
Czy ktoś z Państwa korzystał (lub korzysta) z usług centrum medycznego przy
ul.Puławskiej 33? Jakie są Państwa opinie?
Obserwuj wątek
    • kadewu1 Re: CM Puławska 30.08.05, 17:19
      JA korzystałam, gdy to był Medicover (w czerwcu ub. roku). POszłam do okulisty
      na prywatne badanie w trójlustrze, młody lekarz zbadał mnie naprawdę dokladnie.
      Ka
    • missundaztood Re: CM Puławska 05.09.05, 10:28
      Ja korzystałam wielokrotnie i jestem bardzo zadowolona. Polecam :)
      • pawel19751 Re: CM Puławska 23.01.06, 21:21
        ja również polecam, a medicover to nigdy nie był, tylko prywatne centrum
        medyczne. Oni są partnerem medicover i mogą obsługiwać klientów medicover
        bezpłatnie
        • kadewu1 Re: CM Puławska 24.01.06, 22:51
          Nie wnikam w struktury własnościowe. Mam na myśli to, że w czerwcu 2004 widniał
          tam napis "Medicover". Nigdy nie miałam prywatnego ubezpieczenia w żadnej
          firmie. Płaciłam 60 bądź 70 PLN.
          Ka
          • pawel19751 Re: CM Puławska 29.01.06, 18:10
            tak, ale widnieje również nalepka Falck'a, a dodatkowo obsługują także centrum
            medyczne z warszawy lim...
            • kadewu1 Re: CM Puławska 29.01.06, 18:54
              W 2004roku ich tam nie widzialam, nieważne zresztą
              Ka
    • celeste Re: CM Puławska 24.01.06, 09:47
      Polecam.
    • myniek1 Re: CM Puławska 24.01.06, 10:38
      Ja też polecam.
      Ceny standardowe, lekarze wielu specjalizacji, profesjonalnie i przyjemnie.
      • dc22 Re: CM Puławska 24.01.06, 13:04
        bylam w pitek u internisty. troche nie tak ze na infekcje od razu rzucil
        antybiotyk ale ze chcialam sie szybko wykurowac to nie protestowalam.

Generalnie spodobalo mi sie i bede czesciej korzystac.
        Mozna placic karta (co wazne).
        • agromek Re: CM Puławska 25.01.06, 11:41
          dc22 napisała:

> bylam w pitek u internisty. troche nie tak ze na infekcje od razu rzucil
          > antybiotyk ale ze chcialam sie szybko wykurowac to nie protestowalam.
          >
          > Generalnie spodobalo mi sie i bede czesciej korzystac.
          > Mozna placic karta (co wazne).
          >
          >

A gdzie to dokladnie jest ???

AGromek

• dc22 Re: CM Puławska 25.01.06, 12:03
            skrecasz za jetem w energetyczna, jedziesz prosto jakies 150m i po lewej
            stronie (tak kolo Imoli) masz dwupietrowy biurowiec - tam jest wlasnie centrum
            ichstrona tutaj:
            www.cmpulawska.com.pl/144-4121f8d53bebe.htm
    • dc22 programy ZDROWIE 25.01.06, 12:06
      mam pytanie - czy ktos z Was ma abonament w CM Pulawska (indywidulany) i czy
      jest zadowolony? bede wdzieczna za opinie

Pozdrawiam
      • ggieniaa Re: programy ZDROWIE 26.01.06, 22:10
        Ja mam abonament zdrowie ++ dla siebie i dziecka. Ja często nie korzystam, ale
        z dzieckiem jestem tam prawie co tydzień u pediatry i innych specjalistów i mi
        się podoba. Polecam.
        • kadewu1 Re: programy ZDROWIE 28.01.06, 18:44
          O, mam pytanie do Ciebie - moje dziecko przyjdzie na świat za kilka tygodni
          zamierzam je zapisać właśnie do CM Puławska ze względu na dobre opinie o
          pediatrach. CZy koszt jest rzeczywiście taki, jak podają na stronie? Czy to
          dobry pomysl dla takiego malucha - noworodka, żeby korzystać z prywatnej
          przychodni? Ja osobiście w ogóle nie choruję i nie bywam u lekarzy
          (przeziębienia itp.), natomiast nadal szukam dobrego okulisty.
          Pozdrawiam,
          Kasia
          • pawel19751 Re: programy ZDROWIE 29.01.06, 18:16
            ja też mam abonament dla mojego dzieciaka. Dla dzieci mają okulistów,
            pediatrów, gastrologa, ortopedę, chirurga, alergologa, dermatologa. Ostatnio
            mówili, że szukają dobrego neurologa dziecięcego. Generalnie jestem bardzo
            zadowolony, a oni się starają. Co do cen, to nie trzeba ubezpieczać całej
            rodziny, wystarczy zgłosić np. tylko dziecko, choć tak naprawdę ceny są
            śmieszne i osobiście ciekaw jestem, kiedy je zmienią... Wszystkie ceny na ich
            stronie: www.cmpulawska.com.pl/144-4125c7582862f.htm
            • kadewu1 Re: programy ZDROWIE 29.01.06, 18:53
              Dzięki, sprawdzalam tam wlaśnie te ceny, są b. niskie (porównuję z jakimiś LIM-
              ami i innymi sieciami).
              Właśnie zgloszę tam Młodego, gdy się tylko urodzi. I zastanawiam się, ktory z 3
              abonamentow wybrać.
              Ka
              • pawel19751 Re: programy ZDROWIE 29.01.06, 22:53
                ja mam zdrowie++. Jak jesteś w ciąży, to lepiej już teraz się do nich zgłoś,
                jeszcze położną dostaniesz w abonamencie. Tak było u nas. No i świetni
                ginekolodzy (podobno ;-) - tak mówi żona.
                • kadewu1 Re: programy ZDROWIE 30.01.06, 10:32
                  Dzięki. Opieki potrzebuję tylko dla MAlutkiego, mam swojego lekarza, ale
                  fajnie, że trzymają poziom - chwaliłam tamtejszego okulistę. Ew. przydałaby się
                  położna środowiskowa na wizytę, gdy Mały już będzie.
                  Jeszcze raz dzięki,
                  Ka
                  • jolaja Dobry pediatra 30.01.06, 14:53
                    Witam!
                    Może ktos z Was mógłby mi polecic dobrego pediatrę z CM Puławska?
                    Z góry dziękuję
                    Jola
                    • eragon3 Re: Dobry pediatra 30.01.06, 15:48
                      Polecm dr Anne Boszko-Zarebe. W cm pulawska sprawdzilam wszystkich pediatrow
                      (mam karte Medicoveru,wiec nie oszczedzam na wizytach),ale dr Boszko jest
                      naprawde rewelacyjna. Teraz chodze tylko do niej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka