kasiczek23 22.08.05, 10:25 Czy ktoś z Państwa korzystał (lub korzysta) z usług centrum medycznego przy ul.Puławskiej 33? Jakie są Państwa opinie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kadewu1 Re: CM Puławska 30.08.05, 17:19 JA korzystałam, gdy to był Medicover (w czerwcu ub. roku). POszłam do okulisty na prywatne badanie w trójlustrze, młody lekarz zbadał mnie naprawdę dokladnie. Ka Odpowiedz Link Zgłoś
missundaztood Re: CM Puławska 05.09.05, 10:28 Ja korzystałam wielokrotnie i jestem bardzo zadowolona. Polecam :) Odpowiedz Link Zgłoś
pawel19751 Re: CM Puławska 23.01.06, 21:21 ja również polecam, a medicover to nigdy nie był, tylko prywatne centrum medyczne. Oni są partnerem medicover i mogą obsługiwać klientów medicover bezpłatnie Odpowiedz Link Zgłoś
kadewu1 Re: CM Puławska 24.01.06, 22:51 Nie wnikam w struktury własnościowe. Mam na myśli to, że w czerwcu 2004 widniał tam napis "Medicover". Nigdy nie miałam prywatnego ubezpieczenia w żadnej firmie. Płaciłam 60 bądź 70 PLN. Ka Odpowiedz Link Zgłoś
pawel19751 Re: CM Puławska 29.01.06, 18:10 tak, ale widnieje również nalepka Falck'a, a dodatkowo obsługują także centrum medyczne z warszawy lim... Odpowiedz Link Zgłoś
kadewu1 Re: CM Puławska 29.01.06, 18:54 W 2004roku ich tam nie widzialam, nieważne zresztą Ka Odpowiedz Link Zgłoś
myniek1 Re: CM Puławska 24.01.06, 10:38 Ja też polecam. Ceny standardowe, lekarze wielu specjalizacji, profesjonalnie i przyjemnie. Odpowiedz Link Zgłoś
dc22 Re: CM Puławska 24.01.06, 13:04 bylam w pitek u internisty. troche nie tak ze na infekcje od razu rzucil antybiotyk ale ze chcialam sie szybko wykurowac to nie protestowalam. Generalnie spodobalo mi sie i bede czesciej korzystac. Mozna placic karta (co wazne). Odpowiedz Link Zgłoś
agromek Re: CM Puławska 25.01.06, 11:41 dc22 napisała: > bylam w pitek u internisty. troche nie tak ze na infekcje od razu rzucil > antybiotyk ale ze chcialam sie szybko wykurowac to nie protestowalam. > > Generalnie spodobalo mi sie i bede czesciej korzystac. > Mozna placic karta (co wazne). > > A gdzie to dokladnie jest ??? AGromek Odpowiedz Link Zgłoś
dc22 Re: CM Puławska 25.01.06, 12:03 skrecasz za jetem w energetyczna, jedziesz prosto jakies 150m i po lewej stronie (tak kolo Imoli) masz dwupietrowy biurowiec - tam jest wlasnie centrum ichstrona tutaj: www.cmpulawska.com.pl/144-4121f8d53bebe.htm Odpowiedz Link Zgłoś
dc22 programy ZDROWIE 25.01.06, 12:06 mam pytanie - czy ktos z Was ma abonament w CM Pulawska (indywidulany) i czy jest zadowolony? bede wdzieczna za opinie Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ggieniaa Re: programy ZDROWIE 26.01.06, 22:10 Ja mam abonament zdrowie ++ dla siebie i dziecka. Ja często nie korzystam, ale z dzieckiem jestem tam prawie co tydzień u pediatry i innych specjalistów i mi się podoba. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
kadewu1 Re: programy ZDROWIE 28.01.06, 18:44 O, mam pytanie do Ciebie - moje dziecko przyjdzie na świat za kilka tygodni zamierzam je zapisać właśnie do CM Puławska ze względu na dobre opinie o pediatrach. CZy koszt jest rzeczywiście taki, jak podają na stronie? Czy to dobry pomysl dla takiego malucha - noworodka, żeby korzystać z prywatnej przychodni? Ja osobiście w ogóle nie choruję i nie bywam u lekarzy (przeziębienia itp.), natomiast nadal szukam dobrego okulisty. Pozdrawiam, Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
pawel19751 Re: programy ZDROWIE 29.01.06, 18:16 ja też mam abonament dla mojego dzieciaka. Dla dzieci mają okulistów, pediatrów, gastrologa, ortopedę, chirurga, alergologa, dermatologa. Ostatnio mówili, że szukają dobrego neurologa dziecięcego. Generalnie jestem bardzo zadowolony, a oni się starają. Co do cen, to nie trzeba ubezpieczać całej rodziny, wystarczy zgłosić np. tylko dziecko, choć tak naprawdę ceny są śmieszne i osobiście ciekaw jestem, kiedy je zmienią... Wszystkie ceny na ich stronie: www.cmpulawska.com.pl/144-4125c7582862f.htm Odpowiedz Link Zgłoś
kadewu1 Re: programy ZDROWIE 29.01.06, 18:53 Dzięki, sprawdzalam tam wlaśnie te ceny, są b. niskie (porównuję z jakimiś LIM- ami i innymi sieciami). Właśnie zgloszę tam Młodego, gdy się tylko urodzi. I zastanawiam się, ktory z 3 abonamentow wybrać. Ka Odpowiedz Link Zgłoś
pawel19751 Re: programy ZDROWIE 29.01.06, 22:53 ja mam zdrowie++. Jak jesteś w ciąży, to lepiej już teraz się do nich zgłoś, jeszcze położną dostaniesz w abonamencie. Tak było u nas. No i świetni ginekolodzy (podobno ;-) - tak mówi żona. Odpowiedz Link Zgłoś
kadewu1 Re: programy ZDROWIE 30.01.06, 10:32 Dzięki. Opieki potrzebuję tylko dla MAlutkiego, mam swojego lekarza, ale fajnie, że trzymają poziom - chwaliłam tamtejszego okulistę. Ew. przydałaby się położna środowiskowa na wizytę, gdy Mały już będzie. Jeszcze raz dzięki, Ka Odpowiedz Link Zgłoś
jolaja Dobry pediatra 30.01.06, 14:53 Witam! Może ktos z Was mógłby mi polecic dobrego pediatrę z CM Puławska? Z góry dziękuję Jola Odpowiedz Link Zgłoś
eragon3 Re: Dobry pediatra 30.01.06, 15:48 Polecm dr Anne Boszko-Zarebe. W cm pulawska sprawdzilam wszystkich pediatrow (mam karte Medicoveru,wiec nie oszczedzam na wizytach),ale dr Boszko jest naprawde rewelacyjna. Teraz chodze tylko do niej. Odpowiedz Link Zgłoś