feministka29 24.08.05, 13:00 czesc Szukam fajnego fotografa w Piasecznie, ktory zrobi fajne i niedrogie zdjęcia ślubne. Najlepiej takie w plenerze. Bo w zakładzie z fototapetą w tle mnie nie interesują Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magdary Re: fotografie ślubne 25.08.05, 08:57 a w Piasecznie nie ma żadnego przytomnego fotografa, który robi niesztampowe zdjęcia w studio? Odpowiedz Link Zgłoś
agromek Re: fotografie ślubne 25.08.05, 11:23 magdary napisała: > a w Piasecznie nie ma żadnego przytomnego fotografa, który robi niesztampowe > zdjęcia w studio? A czy moga byc nie profesjonalne ? A. Odpowiedz Link Zgłoś
magdary Re: fotografie ślubne 25.08.05, 11:58 mają być profesjonalne ale niekoniecznie fotograf musi być zawodowym fotografem :D tak się z ciekawości pytam Odpowiedz Link Zgłoś
agromek Re: fotografie ślubne 25.08.05, 15:13 magdary napisała: > mają być profesjonalne ale niekoniecznie fotograf musi być zawodowym > fotografem :D > To ja sie bardzo chetnie dowiem co to znaczy profesjonalne. Gdzie mialyby byc te zdjecia i kiedy ! Arek Odpowiedz Link Zgłoś
feministka29 Re: fotografie ślubne 05.09.05, 09:15 Czesc, dziekuje wszystkim za informacje i przepraszam ze dopiero teraz odpisuje. Juz znalazłam pana Janusza. Jestem zachwycona zarówno jakoscią jak i ceną. Za 1 tys. dostałam 50 zdjęc w formie papierowej i ok 100 dodatkowych na płycie. Jak by ktos chiciał to polecam ... Tel 0602685668 Kasia Odpowiedz Link Zgłoś