macia123 13.10.05, 20:56 Witam mam do sprzedania mieszkanie 60 m2 w Piasecznie i chciałbym się dowiedzieć , która agencja Waszym zdaniem pomoże je szybko zamienić na gotówkę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mahony2109 Re: agecja nieruchomości 13.10.05, 21:22 Nie wiem, która sprzeda najszybciej, ale mogę ocenić z punktu widzenia zainteresowanego kupnem domu w okolicy Piaseczna. Agencja Urocze - naprzeciwko Straży Miejskiej: zrobiła na mnie najlepsze wrażenie. Mały rodzinny biznes, ale bardzo miła obsługa, frontem do klienta i ludzki rozmiar - pracownicy kojarzą większość ofert. Minusem może być to, że pracują uprzejmi ludzie w średnim wieku, a nie "szczukri", które będą wciskac ofertę na chama, dla sprzedającego to właśnie pewnie minus. Agencja Piaseczno - przy dawnej pętli Szkolna. Pełen socrealizm. Zarówno agencja jak i jej pracownicy pamiętają chyba świetność PRLu. Można się poczuć jak nie w tej epoce. Co nie zmienia faktu, ze pracownicy są uprzejmi (aż za). Minus, taki jak powyżej, tym bardziej, bo pracownicy są starsi. Agencja Luksus - z usług tej firmy nie dano nam było nawet skorzystać. Poszliśmy, a pracownik stwierdził, że są wakacje, więc jest dużo chętnych, więc może się z nami umówić na kiedy indziej, a teraz nie ma nawet czasu odpowiedzieć na pytanie czy ma coś co nas interesuje (szukamy dość nietypowego wymiaru działki w niewielkiej okolicy - więc to ważne pytanie). Generalnie zostało to zrobione w taki sposób, że jako klienci poczuliśmy się nie chciani i z usług póki co nie skorzystaliśmy. Agencja na Powstańców Warszawy (zapomniałem nazwy) - może i najłatwiej tu sprzedać, bo pracują głównie studenci, którzy wydzwaniają do potencjalnych zainteresowanych. Obsługa uprzejma, choć siłą rzeczy biznes tu jest większy, pracownicy są najemni i generalnie obsługa jets bardziej "hipermarketowa". Nie mniej jednak agencja godna polecenia. To tyle, z doświadczenia, Mahony. Odpowiedz Link Zgłoś
orales73 Re: agecja nieruchomości 16.10.05, 12:08 Luksus- korzystałem jako kupujący i bardzo byłem zadowolony. polecam. Odpowiedz Link Zgłoś