woy 30.06.06, 12:04 A ja poszukuję speca od domofonu by rozwikłał zagadkę czemu coś nie działa, plus przygotował kabel do zamontowania siłownika do bramy. w Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agromek Re: spec od domofonu... 30.06.06, 12:32 woy napisał: > A ja poszukuję speca od domofonu by rozwikłał zagadkę czemu coś nie działa, > plus przygotował kabel do zamontowania siłownika do bramy. > w Mam elektryka somsiada. Tani nie jest ale moj domofon odkryl i naprawil. Znaczy kabel byl przerwany i trzeba bylo polozyc nowy. sam rowek kopal. AG. Odpowiedz Link Zgłoś
woy Re: spec od domofonu... 30.06.06, 13:23 Znaczy się sprawdzę gościa, dzienx za namiar, kabel przerwany chiba nie jest bo słychać w słuchawce co gadają przy bramie, przycisk otwierający zamek w furtce nie działa. w. Odpowiedz Link Zgłoś
jolha Re: spec od domofonu... 30.06.06, 13:56 Skoro o domofonach mowa - to może wiecie w którym miejscu mam szukać braku styku, skoro ja słyszę co do mnie gadają, a nikt nie słyszy mnie? Odpowiedz Link Zgłoś
woy Re: spec od domofonu... 30.06.06, 14:20 W poniedziałek mogę spytać tego fachowca polecanego przez Agromka. w. Odpowiedz Link Zgłoś
jolha Re: spec od domofonu... 30.06.06, 21:22 OOOO, byłoby super, będę czekać na info:)) Odpowiedz Link Zgłoś
kania_marcin Re: spec od domofonu... 30.06.06, 22:12 Polecam Pana Grzegorza Pluta, mieszkańca Zalesia Górnego tel. 602 470 704 Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
woy Re: spec od domofonu... 05.07.06, 08:59 Konkretów brak, trzeba mieć schemat domofonu i podać co to za firma, gość u mnie ma walczyć w przyszłym tygodniu. w. Odpowiedz Link Zgłoś
agromek Re: spec od domofonu... 03.07.06, 09:40 jolha napisała: > Skoro o domofonach mowa - to może wiecie w którym miejscu mam szukać braku > styku, skoro ja słyszę co do mnie gadają, a nikt nie słyszy mnie? Stawiam na to ze nie zaplacilas abonamentu !? A. Odpowiedz Link Zgłoś
mwierzba Re: spec od domofonu... 03.07.06, 08:28 polecam; firma Agat; Tomasz Tomala 5014895155 Odpowiedz Link Zgłoś
woy Re: spec od domofonu... 03.07.06, 09:39 dzięki za namiary, jak sprawdzi się ten pierwszy z Gołkowa to nr tel. podrzucę, będzie wybór domofonowych fachowców jakby ktoś potrzebował. w. Odpowiedz Link Zgłoś