kulka85 Re: wspólny rzeczoznawca 23.05.05, 11:22 Po rekomendacji lemontea Pana Mariusza chetnie skorzystamy z jego wiedzy; proponuję żeby inni zainteresowani wpisywali się tutaj-wtedy za kilka dni można będzie ocenić ile osób chce skorzystać z jego usług i rozmawiać o kosztach odbioru Pozdrawiam Katarzyna Odpowiedz Link
piotrt75 Re: wspólny rzeczoznawca 23.05.05, 15:20 ja bylbym chetny - mowa oczywiscie o II etapie ? Odpowiedz Link
piotrt75 Re: wspólny rzeczoznawca 23.05.05, 16:41 kulka85 napisała: > tak I etap > kulka to I czy II ? Odpowiedz Link
mapcz Re: wspólny rzeczoznawca 30.05.05, 08:57 My też jesteśmy chętni oczywiście II etap Odpowiedz Link
monika_2002 Re: wspólny rzeczoznawca 30.05.05, 09:02 My również jesteśmy zainteresowani Pozdrawiam Monika II etap Odpowiedz Link
akuprian Re: wspólny rzeczoznawca 31.05.05, 08:56 my oczywiscie rowniez. M.A.P.iK. II etap Odpowiedz Link
kulka85 Re: wspólny rzeczoznawca 15.06.05, 12:41 Witam My juz skontaktowalismy sie z P. Mariuszem- mamy termin odbioru do konca czerwca. Przypominam tel. 508 088 237 Pozdrawiam Katarzyna Odpowiedz Link
akuprian Re: wspólny rzeczoznawca 15.06.05, 15:23 Czy wspominaliscie o wiekszej grupie zainteresowanych? Ja przed chwila rozmawialem z P.Mariuszem i zapytałem, czy cena za odbiór mieszkanie (w tej chwili 350 zł) bedzie nizsza, jesli bedzie odbieraj kilka - kilkanascie lokali w tym samym bloku. Odpowiedział, ze oczywiscie tak. Zachecam sasiadow do kontaktowania sie z P.Mariuszem. W kupie siła ;-), dzieki temu jest szansa na nizsze koszty. Pozdrawiam. M.A.P.iK. Odpowiedz Link
kulka85 Re: wspólny rzeczoznawca 15.06.05, 15:44 Witam Mąż rozmawiał z Panem Mariuszem-nic nie mówił o większej grupie bo trudno ustalić kto ostatecznie skorzysta z usługi. Myślę,że osoby zgłaszajace się do p.Mariusza mogłyby tutaj dawać taka informację, i wtedy moglibyśmy negocjować obniżkę stawki. Nie wiem tylko jak z terminami odbioirów,bo sądze że p. M. wolałby jakoś grupowo. Pzdr.Katarzyna Odpowiedz Link
lemontea Re: wspólny rzeczoznawca 15.06.05, 17:39 liczcie na mieszkanie ok. 4 - 5 godzin, u nas to tyle zajęło. p. Mariusz strasznie dokładnie wszystko sprawdzał, każdą ścianę z łatą, kąty z kątownikiem etc. Pozdrawiamy, Aga i Paweł (I etap) Odpowiedz Link
mapcz Re: wspólny rzeczoznawca 16.06.05, 09:51 Nie chcę was zniechęcać ale chyba p. Mariusza można sobie podarować. Z informacji, które uzyskałem p. Mariusz po I etapie był na rozmowach w NW odnośnie propozycji pracy. Myślę że tutaj już się jakoś dogadali może nie co do pracy ale dalszego postępowania przy kolejnych odbiorach. Oczywiscie ja niczego nie sugeruje to mogły być niewinne rozmowy ale podczas rozmowy z p. Mariuszem zauważyłem sporą niechęć do dokonania tego dobioru. P.S. Ja wybrałem kogos innego. Powdzonka Odpowiedz Link
akuprian Re: wspólny rzeczoznawca 16.06.05, 10:01 A mozesz podac jakies namiary na tego kogoś? Pozdr. AK Odpowiedz Link
monika_2002 Re: wspólny rzeczoznawca 16.06.05, 10:08 Również proszę o jakieś namiary Pozdr. Monika Odpowiedz Link
kulka85 Re: wspólny rzeczoznawca 16.06.05, 13:51 To ja też poproszę. A jeśli to nie tajemnica to skad wiesz o rozmowach p. Mariusza z NW? Odpowiedz Link
lemontea Re: wspólny rzeczoznawca 16.06.05, 15:00 zgadza się, p. Mariusz sprawdzał trzy czy cztery mieszkania w I etapie. Ponieważ w każdym ze sprawdzanych mieszkań miał sporo uwag i dzielnie wpsierał nas (mówię za siebie i męża), NW proponował mu pracę. Twierdzili, że właśnie kogoś takiego NW potrzebuje. Problem polega jedna na tym, że p. Mariusz ma pracę bynajmniej nie przy budownictwie jednorodzinnym. Z tego co nam powiedział, to podziękował za ofertę. Tak było w grudniu 2004. Ja do niego trafiłam przez koleżankę. Nie wiem jak bardzo chcecie zbić cenę oględzin, może dlatego nie jest taki skory do przyjęcia zlecenia. My płaciliśmy bodaj 350 ale na koniec dorzuciliśmy jeszcze trochę, bo się u nas facet napracował ok. 6 godzin ( w dwóch turach, bo szybko robiło się ciemno i było okropnie zimno). Ale w I etapie było sporo niedoróbek, może w II etapie jest dużo lepiej. Pozdrawiam, Aga Odpowiedz Link