ajoua 10.02.07, 18:36 Jak szybko wynają mieszanie w Piasecznie, nie dajac zarobić pośrednikom nieruchomości:) Gdzie w Piasecznie zamieszczane są takie darmowe ogłoszenia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
artsg Re: Oferty mieszkaniowe 10.02.07, 19:13 W Kauflandzie jest tablica z ogłoszeniami. Widziałem coś z mieszkaniami. A i sama tez możesz napisać swoje ogłoszenie. Odpowiedz Link Zgłoś
boss50 Re: Oferty mieszkaniowe 10.02.07, 22:06 Są też ogłoszenia na tablicach na terenie osiedli np. tak jest na osiedlu Słowicza, pomiędzy blokami. Również na tablicy ogłoszeniowej przy sklepie spożywczym na rogu, przy ośrodku zdrowia (kiedyś Bonder) dzisiaj chyba Medycyna Rodzinna (nie mam pewności). Odpowiedz Link Zgłoś
ali79 Re: Oferty mieszkaniowe 16.02.07, 19:30 sami miesiac temu szukalismy tu mieszkania.Dalismy ogloszenia do gazety i w internecie, nikt chyba nie czyta tych ogloszen. Wynajmowalismy kilka mieszkan, ale w Piasecznie okazalo sie najgorzej. Jak juz znalezlismy, okazalao sie ze to agencja.Wynajelismy, bo czas nas naglil, ale juz szukamy innego.Jest tu drogo, a to nie stolica. Wiem, ze w Warszawie mozna taniej znalezc, jak sie poszuka. Szukalismy tez przez portal www.gratka.pl Odpowiedz Link Zgłoś
alienxxx Re: Oferty mieszkaniowe 18.02.07, 12:55 moze wlasnie dlatego?? do Warszawy rzut kamieniem, a jednak to nie Warszawa... Odpowiedz Link Zgłoś