Dodaj do ulubionych

Ogłoszenia drobne

• ssylwiaa22 Re: Ogłoszenia drobne 13.11.12, 14:45
      Witam,

Mam do sprzedania w 100% naturalne suplementy diety w dobrej cenie. Głównie cynk, którego sama używam i chwale sobie jego działanie.

Jeżeli ktoś byłby zainteresowany również innymi suplementami chętnie udzielę informacji co posiadam.

Wszelkie informacje: suplementydiety22@interia.pl

Pozdrawiam Serdecznie.
    • sprzataniepiaseczno Sprzątanie - doświadczenie i referencje 02.12.12, 11:42
      Pewna i solidna Ukrainka z doświadczeniem i referencjami posprząta mieszkanie, dom czy biuro. Tel. 886-502517
      • sprzataniepiaseczno Re: Sprzątanie - doświadczenie i referencje 31.07.14, 16:01
        Pewna i solidna Ukrainka z doświadczeniem i referencjami posprząta mieszkanie, dom czy biuro. Tel. 886-502517
    • yagodzi.anka Zapraszamy na zimowiska i obozy zimowe 2013 11.12.12, 11:27
      Zapraszamy na zimowiska - obozy zimowe 2013 dla najmłodszych i młodych podróżników oraz amatorów białego szaleństwa.

www.akademia-przygody.pl

Wejdź, poczytaj, zapoznaj się ze szczegółami. Poznaj szczegóły i opinie o nas w internecie :)

Pozdrawiam, Jagoda
    • monia420 Odchudzanie Warszawa 30.12.12, 15:38
      1. Jak znaleźć motywację, żeby zacząć?
      2. Jaki program wybrać, żeby rzeczywiście schudnąć?
      3. Jak wytrwać w postanowieniu, gdy tak wiele obowiązków i tak mało wsparcia?
      4. Itp...

Gabinet Wspierania w Odchudzaniu:
      www.mniejszy-rozmiar.pl
      Monika 606 789 681
      Motywator odchudzania, Instruktorka zmiany stylu życia
      • annajulia2 Szukam Panią z samochodem do pomocy - Julianów 30.12.12, 16:10
        Witam,

szukam do pomocy w domu pani z samochodem.
        Zakres pracy:
        Codziennie 5,5 godziny od 6 : 45. W ramach tego czasu:
        - zawiezienie dzieci do szkoły ( 10 minut od domu ) i przedszkola- jeszcze bliżej
        - po powrocie rozłożone równomiernie w ciągu tygodnia posprzątanie domu ( 120 m), pranie i prasowanie, ugotowanie 2 dania 3 razy w tygodniu,
        W przypadku choroby dzieci, opieka dodatkowo płatna do godziny mniej więcej 16, 17 ( w tym roku dzieci nie chorowały dużo, nie więcej niż 1 tydzień w mcu );

Dzieci odbieramy ze szkoły / przedszkola sami;
        Praca w Julianowie od razu;

Osoby zainteresowane proszę o kontakt telefoniczny : 697 515 989, w dni robocze proszę o kontakt po godzinie 18; W inne dni dowolnie.

Pozdrawiam,

Ania
      • justysia231 Re: Odchudzanie Warszawa 22.01.14, 21:34
        ja skorzystałam z usług firmy www.rewolucjawodchudzaniu.pl/ polecam bo warto, doradzą i pomogą i przystępne cenyTekst linka
    • cymadoxa Re: Ogłoszenia drobne 16.01.13, 14:45
      Jamniki krótkowłose rodowodowe.
      Zapraszam miłośników jamnika krótkowłosego do podjęcia decyzji o zakupie szczeniaka.
      Do odbioru po 10 lutego w Legionowie k/Warszawy.
      Wszystkich zainteresowanych zapraszam do kontaktu:
      tel. 691-444-630
    • dab-dach Re: Ogłoszenia drobne 19.01.13, 20:12
      Firma remontowo budowlana z wieloletnim stażem, oferuje swoje usługi w zakresie: remontów mieszkań (włącznie z kładzeniem glazury, terakoty, hydrauliki i ścian karton gipsowych). Budowaniem domów jednorodzinnych od podstaw. Naprawą bądź zmianą dachów, elewacjami. Wykonujemy izolacje przeciw wodne oraz baseny. Nasze usługi objęte są gwarancjami.
      Zainteresowanych prosimy o kontakt pod numerem tel : 533757747.
      • dab-dach firma remontowo budowlana 19.01.13, 20:14
        Firma remontowo budowlana z wieloletnim stażem, oferuje swoje usługi w zakresie: remontów mieszkań (włącznie z kładzeniem glazury, terakoty, hydrauliki i ścian karton gipsowych). Budowaniem domów jednorodzinnych od podstaw. Naprawą bądź zmianą dachów, elewacjami. Wykonujemy izolacje przeciw wodne oraz baseny. Nasze usługi objęte są gwarancjami.
        Zainteresowanych prosimy o kontakt pod numerem tel : 533757747
    • gazwod GazWod - usługi gazowe, instalacyjne, chłodnicze 27.01.13, 15:32
      Firma GazWod proponuje usługi konserwacyjne i instalacyjne urządzeń gazowych takich jak kotły, kuchenki, płyty gazowe.
      Oferujemy także:
      - pierwsze uruchomienia kotłów gazowych
      - badanie szczelności instalacji i urządzeń gazowych
      - montaż, przeglądy i konserwację klimatyzacji
      - usługi związane z chłodnictwem, np. naprawa lodówek i szaf chłodniczych
      - prace związane z hydrauliką i instalacjami sanitarnymi, w tym biały montaż
      - inne niewymienione prace instalacyjno-montażowe, ciepłownicze, modernizacyjne, konserwacyjne w odpowiedzi na indywidualne potrzeby klientów.
      Kontakt:
      788 710 612 ; 22 702 55 05
      Bliższe informacje na naszej stronie internetowej
      gazwod.eu
      Serdecznie zapraszam
    • minio2010 Ubranka chlopięce od 0 do 2 lat!!! 09.02.13, 15:18
      Witam. Mam do sprzedania lub wymiany na ( 104-110 ) markowe ubranka chłopięce w idealnym stanie (niektóre synek miał na sobie tylko raz) w niskiej cenie.Rozmiar ubranek od 56 cm do 98 cm.Mam tez kombinezony i buty (adidas, nike roz. 22-23), które też miał na sobie 2 razy.Wszystkie boody, pajace. śpiochy i bluzeczki-5 zł za szt.POLECAM !!!
      • minio2010 Re: Ubranka chlopięce od 0 do 2 lat!!! 17.02.13, 13:46
        Witam. Mam do sprzedania lub wymiany na ( 104-110 ) markowe ubranka chłopięce w idealnym stanie (niektóre synek miał na sobie tylko raz) w niskiej cenie.Rozmiar ubranek od 56 cm do 98 cm.Mam tez kombinezony i buty (adidas, nike roz. 22-23), które też miał na sobie 2 razy.Wszystkie boody, pajace. śpiochy i bluzeczki-5 zł za szt.POLECAM !!! zainteresowanych zapraszam na mika_1981@o2.pl
    • kjagoda Re: Sprzedam łóżko piętrowe Vox 14.04.13, 19:42
      mam do sprzedania używane łóżko piętrowe Vox. Z materacami i szufladami.
      • teres-a-maj Re: Sprzedam łóżko piętrowe Vox 24.10.13, 12:50
        witam jaka cena tego lozka prosze o sms na nr533040682
    • pareno1 Kocięta Brytyjskie z rodowodem WCF 15.04.13, 10:05
      W naszej hodowli Pareno*PL dostępne są jeszcze dwa kociątka:
      Amon - kot brytyjski długowłosy liliowy
      Alvin - kot brytyjski krótkowłosy liliowy.

Oba kocurki można obejrzeć w naszym domu w Prażmowie.
      Na naszej stronie www.pareno.pl na bieżąco aktualizujemy informacje o kociętach i umieszczamy aktualne zdjęcia.

Kocurki są po doskonałych rodzicach, Mamą jest nasza kotka International Champion Tamya Idol, Tatą jest World Champion Azim Remko. Rodzice wielokrotnie przebadani pod kątem kocich chorób i regularnie poddawani ocenom sędziowskim na wystawach międzynarodowych w Polsce i za granicą.
      Kocięta będą zdrowe i bardzo duże, otrzymają rodowody wystawione przez PZF. W przypadku Alvina możliwa kariera wystawowa.
      Serdecznie zapraszam do odwiedzin kociąt w naszym domu.
      telefon: 602-844-040, mail: pareno@tlen.pl, www.pareno.pl
    • agik1313 Re: Ogłoszenia drobne 25.04.13, 18:26
      Mam do odsprzedania 2 mleka Neocate LCP 0-12 miesiecy. Przez 2 lata dziecko piło ten preparat zamiast bardzo gorzkiego nutramigenu. Jest to preparat mlekozastępczy sprowadzany z Anglii.
      Zostały mi 2 puszki, może ktoś chciałby odkupić. Płaciłam 80zł za puszkę, odsprzedam po 40zł.
      Ten preparat bardzo nam pomógł w leczeniu alergii na mleko krowie i nie tylko .
      Data wazn. 08-11-2013
      Mam również kilka puszek mleka koziego z Nowej Zelandii Nanny Care1 po 30zł
      data ważn 30-11-2013
      i mleka koziego Bambinchen1 ( to Nanny Care robiony dla Niemców) Sprzedam po 15zł puszkę z powodu krótkiego terminu ważności tj. do 30-06-2013
      Mój e-mail gabrys13@gazeta.pl. Do piaseczna i bliskich okolic mogę podwieźć lub wysłać pocztą.
      • agik1313 sprzedam Neocate LCP i mleko kozie Nanny Care 1 25.04.13, 18:37
        Mam do odsprzedania 2 mleka Neocate LCP 0-12 miesiecy. Przez 2 lata dziecko piło ten preparat zamiast bardzo gorzkiego nutramigenu. Jest to preparat mlekozastępczy sprowadzany z Anglii.
        Zostały mi 2 puszki, może ktoś chciałby odkupić. Płaciłam 80zł za puszkę, odsprzedam po 40zł.
        Data wazn. 08-11-2013
        data ważn 30-11-2013
        i mleka koziego Bambinchen1 ( to Nanny Care robiony dla Niemców) Sprzedam po 15zł puszkę z powodu krótkiego terminu ważności tj. do 30-06-2013
        Mój e-mail gabrys13@gazeta.pl. Do piaseczna i bliskich okolic mogę podwieźć lub wysłać pocztą.
    • agik1313 sprzedam Neocate LCP i Nanny Care1 mleko kozie 25.04.13, 19:09
      Data wazn. 08-11-2013
      data ważn 30-11-2013
      • adel.a22 Re: sprzedam Neocate LCP 13.06.13, 17:28
        Ja również sprzedam mleko Neocate LCP 0 - 12 mcy, 8 puszek
        Sprowadzane z Wielkiej Brytanii dla córki, która już mleka nie pije.
        Data ważności październik 2014, tanio!

kontakt mailowy
        adelajdapikos@gmail.com
        • quban Re: sprzedam Neocate LCP 04.07.13, 06:43
          mam do sprzedania 15 puszek mleka neocate lcp
          2szt z terminem waznosci 30.01.2014
          5szt z terminem wazności 21.03.2014
          8szt z terminem ważności 11.04.2014
          mój synek nie pije już tej mieszanki ale bardzo nam poogła więc polecam
          sprzedaję 5, 10 lub 15 szt
          cena 70zł za puszkę, przy zakupie wszyskich przesyłka na terenie kraju gratis
          odbiór osobisty okolice Stargardu Szczecińskiego (woj. zachodniopomorskie)
          kontakt quban@gazeta.pl, tel 502 473 386 (odpisuję na smsy).
          Więcej mleka na sprzedaż mieć nie planuję ponieważ nie zajmuje sie handlem tylko jest to niewykorzystany zapas
          pozdrawiam
        • quban Re: sprzedam Neocate LCP 04.07.13, 06:51
          mam do sprzedania 15 puszek mleka neocate lcp
          2szt z terminem waznosci 30.01.2014
          5szt z terminem wazności 21.03.2014
          8szt z terminem ważności 11.04.2014
          mój synek nie pije już tej mieszanki ale bardzo nam poogła więc polecam
          sprzedaję 5, 10 lub 15 szt
          cena 70zł za puszkę, przy zakupie wszyskich przesyłka na terenie kraju gratis
          odbiór osobisty okolice Stargardu Szczecińskiego (woj. zachodniopomorskie)
          kontakt quban@gazeta.pl,
          Więcej mleka na sprzedaż mieć nie planuję ponieważ nie zajmuje sie handlem tylko jest to niewykorzystany zapas
          pozdrawiam
          • szymart81 Re: sprzedam Neocate LCP 28.01.14, 21:44
            Posiadam neocate advance-kontakt szymart@op.pl
        • maja_33 Re: sprzedam Neocate LCP 25.11.13, 20:44
          sprzedam 8 puszek NEOCATE LCP z terminem ważności wrzesień 2014 oraz 4 puszki NEOCATE ADVANCE ważne do lipca 2014. Cena 40 zł za puszkę
          zainteresowanych proszę o kontakt @
          maja_33@o2.pl
          • krysi.a.555 Re: sprzedam Neocate LCP 25.01.14, 16:10
            Sprzedam kilka puszek neocate lcp w cenie 65 PLN/ za puszkę. Zainteresowanych proszę o kontakt na maila krysia555@vp.pl
    • iwieniec Re: Ogłoszenia drobne 15.05.13, 08:33
      Interesuje mnie wynajem mieszkania, może być malutkie, okres ok. 2 lat kontakt biuro@gazwod.eu
    • kathy27 Sprzedam białe meble IKEA...Szafki,biurko 22.05.13, 19:05
      Witam, mam do sprzedania meble IKEA w bdb stanie, tanio !
      Zdjęcia i więcej info na maila
      kathy31@onet.pl
    • mexxi2 Komplet mebli dziecięcych IKEA z przewijakiem 22.05.13, 20:30
      sprzedam mebelki dla malucha - więcej na allegro:

allegro.pl/ikea-leksvik-zestaw-mebeli-dzieciecych-sosna-bejca-i3264114919.html
    • kathy27 Re: Ogłoszenia drobne 25.05.13, 12:01
      link do mebli:
      allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=83546
    • mgnienieoka Re: Ogłoszenia drobne 25.06.13, 22:06
      Nissan almera r. 1999 sprzedam
      zapraszam obejrzeć, przejechać się, cena do uzgodnienia
      joannalazuka@o2.pl
    • kfiatkofska Re: Ogłoszenia drobne 30.06.13, 17:51
      moja córka odda potrzebującym krzesełko do karmienia z ikei dla maluszka i dwa wózki spacerowki, jeden różowy coochi oraz jeden granatowy mclaren, zaznaczam ze wózka nie sprzedaje i dziękuje od razu komuś kto go sprzeda za tanie wino, info pod adresem email - kurdenoanula@o2.pl
    • bradleyok Re: Ogłoszenia drobne 17.07.13, 15:12
      Jadłodajnia Baniocha ZAPRASZA. Telefon 502 162 637.

Obiady domowe z dostawą za jedyne 12 zł/szt.
      Codziennie inne danie sporządzone wyłącznie ze świeżych produktów.

Przykładowy zestaw:
      -Kotlet mielony domowy (łopatka,boczek,podgardle),
      -ziemniaki, ryż, kasza gryczana (do wyboru),
      -mizeria, surówka kolesław.

A dziś Sylwia zrobiła świeżutkie pierogi z jagodami,PYCHA!!!

W ofercie również wiele innych pysznych potraw.

Zadzwoń i dowiedz się, co smacznego dziś na obiad.
      Dostawa gratis przy zamówieniu powyżej 30 zł.
      Kontakt telefon 502 162 637
      lub jadlodajniabaniocha@gmail.com
      Tekst linka
      Zapraszamy.
    • as81 Okucia okienne os. Słowicza 14.08.13, 14:20
      Witam.
      Jeżeli ktoś wymienia okna multi hekka drewniane na nowe to proszę o kontakt. Jeżeli istniałaby taka możliwość ze starych okien zabrałbym okucia (kilka elementów) za drobną opłatą. W jednym moim oknie zepsuła się część okuć.
      Proszę o kontakt: 510205975
    • warszatatownik Przygotowanie do testu gimnazjalnego 15.11.13, 08:35
      Przygotowanie do testu gimnazjalnego 3 opcje do wyboru
      1 - miesiąc nauki 8 h
      2 -2 miesiące 16 h,
      3 - 3 miesiące 24 h

Bloki przedmiotowe do wyboru:

- matematyka,
      - blok humanistyczny,
      - blok przyrodniczy,
      -j.angielski

Organizacja kursu to zajęcia 1 raz w tygodniu 120 minut dostęp do materiałów na wirtualnym dysku i test wewnętrzny na zakończenie.

Koszt zajęć - jeden blok przedmiotowy
      pakiet 1 cena 200 zł
      pakiet 2 cena 350 zł
      pakiet 3 cena 450 zł

Zajęcia odbywają się w Piasecznie, Dogodne terminy w weekendy oraz w tygodniu przed południem i popołudniu

Kontakt: warsztaty.pytanie@gmail.com lub 500-782-156
    • warszatatownik Przygotowanie do sprawdzianu szóstoklasisty 15.11.13, 08:37
      Przygotowanie do testu gimnazjalnego 3 opcje do wyboru
      1 - miesiąc nauki 8 h
      2 -2 miesiące 16 h,
      3 - 3 miesiące 24 h

Bloki przedmiotowe do wyboru:

- matematyka,
      - blok humanistyczny,
      - blok przyrodniczy,

Organizacja kursu to zajęcia 1 raz w tygodniu 120 minut dostęp do materiałów na wirtualnym dysku i test wewnętrzny na zakończenie.

Koszt zajęć - jeden blok przedmiotowy
      pakiet 1 cena 200 zł
      pakiet 2 cena 350 zł
      pakiet 3 cena 450 zł

Zajęcia odbywają się w Piasecznie, Dogodne terminy w weekendy oraz w tygodniu przed południem i popołudniu

Kontakt warsztaty.pytanie@gmail.com lub 500 782 156
    • warszatatownik Zajęcia dla dzieci od 4 miesiąca do 3 lat 15.11.13, 08:38
      Serdecznie zapraszam na zajęcia dla dzieci od 4 miesiąca do 3 lat.
      Na zajęciach będziemy: bawić się, turlać, ściskać, ćwiczyć, tańczyć, dotykać, wąchać, smakować i wiele wiele innych ciekawych zajęć.

Zajęcia odbywają się w siedzibie Akademii Piaseczno na ul. Młynarskiej 19 lok.110
      Więcej informacji na akademiapiaseczno.pl lub facebook/warsztatownik

W razie pytań proszę o kontakt telefoniczny bądź e-mailowy
      warsztaty.pytanie@gmail.com 500-782-156

Obowiązują zapisy :)
    • julia2009 Praca podczas Targów Świątecznych w Piasecznie 21.11.13, 13:24
      Witam,
      poszukuję osoby do pracy podczas tegorocznych targów, które odbędą się 07.12.2013 od godziny 09.00-18.00 na terenie GOSiR. Praca na stanowisku sprzedawcy (branża spożywcza). Osoby zainteresowane proszę o kontakt e-mail: julia2009{@}gazeta.pl
      Pozdrawiam
    • aganowi1 Re: Ogłoszenia drobne 06.12.13, 14:02
      WITAM
      Nawet najlepsze okna wymagają po okresie gwarancyjnym konserwacji
      i regulacji ponieważ muszą służyć dalej

Zdarzają się różne sytuacje pęknie szyba , zerwie się okucie i nie można zamknąć okna

,trzeba dostosować okno do nowych wymagań itp. .

Proponujemy Państwu szereg usług polegających na rozwiązywaniu doraźnych problemów ze stolarką :

Wymiana pakietów szybowych uszkodzonych lub zamiana na nowsze energooszczędne lub antywłamaniowe ewentualnie ozdobne ze szprosami.

WYMIANA USZCZELEK

Regulację i konserwację okuć okien i drzwi

wymiana lub modernizacja okuć

( dodatkowe wyposażenie hamulec, regulacja uchyłu, blokada antyprzeciągowe itp.)

Wymianę zwykłych klamek na klamki antywłamaniowe lub ozdobne itp.

Rozwiązania problemów skraplania się pary na szybach okiennych (nawiewniki higrosterowane itp.)

Poprawę wadliwego montażu okien drzwi .

Oraz wszelkich niedogodności związanych z błędnym funkcjonowaniem stolarki otworowej .

USŁUGA DOTYCZY STOLARKI WSZYSTKICH PRODUCENTÓW PCV oraz ALU

DREWNIANA PO OCENIE I OSZACOWANIU OPŁACALNOŚCI NAPRAWY

SERWISEM ORAZ MONTAŻEM STOLARKI

ZAJMUJEMY SIĘ OD 1994 roku

DLATEGO MAMY OGROMNE DOŚWIADCZENIE W TYM TEMACIE

I BEZ OBAW MOGĄ PAŃSTWO POWIERZYĆ NAM OPIEKĘ

NAD SWOJA STOLARKĄ

W RAZIE PYTAŃ PROSZĘ PISAĆ LUB DZWONIĆ 692-365-221, nowdar21@wp.pl
      • newyorkboutique Zaproszenie do New York Boutique :) 09.12.13, 08:22
        Witamy serdecznie,
        Chcielibyśmy zaprosić Państwa do butiku New York Boutique w Piasecznie.
        Www.facebook.pl/NewYorkBoutiquePiaseczno
        Sklep znajduje się na bazarku w Piasecznie. Ul. Szkolna 13 pawilon 12.
        Otwarte pon-pt 11-18, soboty 9-14.
        W naszej ofercie znajdziecie głównie odzież damską i dodatki (biżuteria, torebki, buty...). Dla mężczyzn tez coś się znajdzie wink
        Proponujemy wysokiej klasy odzież włoską, francuską, polską i amerykańską. Wszystkie produkty są oryginalne.
        Zapraszamy, bo nie znajdziesz nigdzie indziej tak ciekawej i oryginalnej oferty jak u nas.
        Proponujemy między innymi rzeczy firm takich jak Tommy Hilfiger, U.S.Polo Assn., Calvin Klein, DKNY, Pierre Cardin, Monnari, Guess, i wiele innych w rozsądnych cenach.
        Pozdrawiamy
        Ekipa New York Boutique
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka