noski 13.10.07, 15:02 potrzebuje wmienic łożysko przedniego koła w fordzie mondeo, proszę o polecenie uczciwego wasztatu w Piasecznie lub okolicy dziękuję ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tata_polak Re: doby wasztat samochodowy (ford) - poszukiwany 13.10.07, 15:47 Autoryzowany na Żeromskiego 36 (jeśli dobrze pamiętam) a prywatny - kiedyś w fordach specjalizował się warsztat na przedłużeniu Chyliczkowskiej w stronę Konstancina, po prawej stronie, jakieś 300 metrów od skrzyżowania Chyliczkowskiej z obwodnicą - w stronę Konstancina. Parę lat temu było ok. Odpowiedz Link Zgłoś
tata_polak Re: doby wasztat samochodowy (ford) - poszukiwany 13.10.07, 15:48 Szkoda że edit nie jest tu mozliwy ;) zapomniałem o wiecznie żywym warsztacie u Bieńków koło Orlenu. Tam też dają radę. Odpowiedz Link Zgłoś
rocco Re: doby wasztat samochodowy (ford) - poszukiwany 13.10.07, 18:54 Jak miałem Forda jeździłem tylko tu: Mechanika Pojazdowa S.C. K. Rutkowski Warszawa Szczotkarska 62 woj. mazowieckie, powiat: warszawski, gmina: Warszawa TEL (22) 6659386 To niestety jelonki, ale warto. Opinie na forach internetowych są bardzo pozytywne, a ceny mają b. dobre. Z tym łożyskiem uważaj - to że słychać z przodu nie znaczy, że do wymiany jest przód! Odpowiedz Link Zgłoś
ferrato4 Re: doby wasztat samochodowy (ford) - poszukiwany 13.10.07, 19:01 Polecam Auto Naprawa Lechański, Geodetów 10 (niedaleko Auchan). Z moim Fordem (tez Mondeo) zawsze tam jeżdziłam. Odpowiedz Link Zgłoś
rowaj62 Re: doby wasztat samochodowy (ford) - poszukiwany 13.10.07, 20:48 Puławska za karczunkowską po lewej stronie jadąc do warszawy Naprawiam tam Mondeo od 4 lat. 0-22- 643-85-22 Odpowiedz Link Zgłoś
teqilaa Re: doby wasztat samochodowy (ford) - poszukiwany 14.10.07, 18:47 ja mam sprawdzony warsztat u Bieńka przy Orlenie, polecam :) Odpowiedz Link Zgłoś
iiigor Re: doby wasztat samochodowy (ford) - poszukiwany 14.10.07, 19:29 polecam warsztat forda w żabieńcu po prawej stronie jadąc z piaseczna na góre kalwarię. fachowa obsługa w dobrej cenie i zajmują się główni fordami. Odpowiedz Link Zgłoś