Dodaj do ulubionych

warsztaty jazzowe

IP: 195.117.131.* 24.07.01, 13:37
Byłem w sobotę na finale warsztatów jazzowych...
Ciekaw jestem co inni myślą o tym wydarzeniu?
Obserwuj wątek
    • Gość: r. Re: warsztaty jazzowe IP: *.gazeta.pl 24.07.01, 17:10
      Byłes do rana? Widziałes spiewającego Lola, legendę puławskiego punk rocka?
      W ogóle był pomysł, żeby złapać któregos z jazzmanów i żeby przeprosił za jazz...
      Impreza przypominała dancing z początku lat osiemdziesiątych, kotletownia, syf.
      Pozdrowienia.
      • Gość: Hrabia Re: warsztaty jazzowe IP: 195.117.131.* 25.07.01, 15:06
        Nie r. nie byłem do rana - uciekłem po tzw."części oficjalnej" - chciałem
        wcześniej, jak wystepował Szukalski, ale miałem zatarasowane wyjście.
        Masz rację - większość "produkcji" tam pokazywanych to syf - a szczególnie moim
        zdaniem Szukalski. On sobie wyobraża, że jest Eric Serra i Ennio Morricone
        razem wzięci?
        A co sądzisz o laureatach czy jakich tam zwał?
        A może wiesz dlaczego nie wystąpiła Ewa Bem? Bo słyszalem takie plotki, że
        miała być......
        poosdroofka
      • Gość: jazzak Re: warsztaty jazzowe IP: *.mst.gov.pl 25.07.02, 08:47
        Gość portalu: r. napisał(a):

> Byłes do rana? Widziałes spiewającego Lola, legendę puławskiego punk rocka?
        > W ogóle był pomysł, żeby złapać któregos z jazzmanów i żeby przeprosił za
        jazz.
        > ..
        > Impreza przypominała dancing z początku lat osiemdziesiątych, kotletownia,
        syf.
        > Pozdrowienia.

Witam,
        jak na moje oko to czas na zmianę formy warsztatów, a jak nie to będzie padaka.
        A może ktoś chce uwalić warsztaty?

Ps. gracie coś w okolicy?
    • Gość: hrabia Re: warsztaty jazzowe IP: *.psych.uw.edu.pl / 172.16.3.* 17.07.02, 14:41
      i po roku wracam do tego tematu - w piątek i sobotę kolejne finały kolejnych
      warsztatów jazzowych - ja będę na pewno - zawsze przy tej okazji odwiedzam nasz
      gród nad Wisłą - czy ktoś z Was także się wybiera?
      • Gość: agat1 Re: warsztaty jazzowe IP: 195.116.92.* 22.07.02, 15:37
        No i jak ? Ja niestety wyjechałam w czwartek z powrotem do domu, ale jestem
        ciekawa
        • Gość: hrabia Re: warsztaty jazzowe IP: 193.0.117.* 24.07.02, 17:26
          Gość portalu: agat1 napisał(a):

> No i jak ? Ja niestety wyjechałam w czwartek z powrotem do domu, ale jestem
          > ciekawa
          było czadersko - szczególnie drugiego dnia (tzn. w sobotę) - naprawdę niezła
          jazda momentami :)))) kilku fajnych młodych wokalistów (jak zwykle co roku),
          kilku fajnych młodych wykonawców (jak co roku)...
          Udało się uniknąc zbędnego zadęcia (jak w zeszłym roku)
          byli Majewscy, Hołownia etc (jak co roku ta sama kadra - mogliby cos pozmieniac
          gruntownie, podobno tracą popularnosc te warsztaty, choć była w tym roku Ewa
          Bem, niestety wyjechała przed finałami)
          Ogólnie jak to mówi mój przyjaciel Marcin było git!
          • agat1 Re: warsztaty jazzowe 25.07.02, 08:51
            Ja bardzo lubię Hołownię, bo oprócz fantastycznej gry ma niesamowitą mimikę
            twarzy, można się nacieszyć samym jego widokiem, a jak się jeszcze posłucha, to
            jest ekstra

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka