Gość: Hrabia IP: 195.117.131.* 24.07.01, 13:37 Byłem w sobotę na finale warsztatów jazzowych... Ciekaw jestem co inni myślą o tym wydarzeniu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: r. Re: warsztaty jazzowe IP: *.gazeta.pl 24.07.01, 17:10 Byłes do rana? Widziałes spiewającego Lola, legendę puławskiego punk rocka? W ogóle był pomysł, żeby złapać któregos z jazzmanów i żeby przeprosił za jazz... Impreza przypominała dancing z początku lat osiemdziesiątych, kotletownia, syf. Pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hrabia Re: warsztaty jazzowe IP: 195.117.131.* 25.07.01, 15:06 Nie r. nie byłem do rana - uciekłem po tzw."części oficjalnej" - chciałem wcześniej, jak wystepował Szukalski, ale miałem zatarasowane wyjście. Masz rację - większość "produkcji" tam pokazywanych to syf - a szczególnie moim zdaniem Szukalski. On sobie wyobraża, że jest Eric Serra i Ennio Morricone razem wzięci? A co sądzisz o laureatach czy jakich tam zwał? A może wiesz dlaczego nie wystąpiła Ewa Bem? Bo słyszalem takie plotki, że miała być...... poosdroofka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazzak Re: warsztaty jazzowe IP: *.mst.gov.pl 25.07.02, 08:47 Gość portalu: r. napisał(a): > Byłes do rana? Widziałes spiewającego Lola, legendę puławskiego punk rocka? > W ogóle był pomysł, żeby złapać któregos z jazzmanów i żeby przeprosił za jazz. > .. > Impreza przypominała dancing z początku lat osiemdziesiątych, kotletownia, syf. > Pozdrowienia. Witam, jak na moje oko to czas na zmianę formy warsztatów, a jak nie to będzie padaka. A może ktoś chce uwalić warsztaty? Ps. gracie coś w okolicy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabia Re: warsztaty jazzowe IP: *.psych.uw.edu.pl / 172.16.3.* 17.07.02, 14:41 i po roku wracam do tego tematu - w piątek i sobotę kolejne finały kolejnych warsztatów jazzowych - ja będę na pewno - zawsze przy tej okazji odwiedzam nasz gród nad Wisłą - czy ktoś z Was także się wybiera? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agat1 Re: warsztaty jazzowe IP: 195.116.92.* 22.07.02, 15:37 No i jak ? Ja niestety wyjechałam w czwartek z powrotem do domu, ale jestem ciekawa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabia Re: warsztaty jazzowe IP: 193.0.117.* 24.07.02, 17:26 Gość portalu: agat1 napisał(a): > No i jak ? Ja niestety wyjechałam w czwartek z powrotem do domu, ale jestem > ciekawa było czadersko - szczególnie drugiego dnia (tzn. w sobotę) - naprawdę niezła jazda momentami :)))) kilku fajnych młodych wokalistów (jak zwykle co roku), kilku fajnych młodych wykonawców (jak co roku)... Udało się uniknąc zbędnego zadęcia (jak w zeszłym roku) byli Majewscy, Hołownia etc (jak co roku ta sama kadra - mogliby cos pozmieniac gruntownie, podobno tracą popularnosc te warsztaty, choć była w tym roku Ewa Bem, niestety wyjechała przed finałami) Ogólnie jak to mówi mój przyjaciel Marcin było git! Odpowiedz Link Zgłoś
agat1 Re: warsztaty jazzowe 25.07.02, 08:51 Ja bardzo lubię Hołownię, bo oprócz fantastycznej gry ma niesamowitą mimikę twarzy, można się nacieszyć samym jego widokiem, a jak się jeszcze posłucha, to jest ekstra Odpowiedz Link Zgłoś