Gość: JJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.06, 09:25 Kto był na koncercie pod M1 w niedzielę . Jakie wrażenia. Nie byłam dlatego interesują mnie wasze opinie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Anna Re: Koncert Piaska IP: *.localdomain / *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.06, 13:31 żałuj!!! koncert rewelacja!!! Co prawda był trochę opóźniony ale za to jaki był efektowny można im wybaczyć wszystko. Były takie kawałki jak "Prawie do nieba", "Niecierpliwi" w nieco innych aranżacjach. Andrzej gra już od długiego czasu z rewelacyjnymi muzykami. W chórkach zaśpiewała Dominika Kurdziel, ta sama która zasłynęła kiedyś hitem z Pawłem Kukizem "Chodź zabiorę Cię do siebie". Najpiękniejsze jest to że Andrzej szanuje swoich fanów i zwykłych słuchaczy i nigdy nie jedzie z playbacku tak jak nasz "wspaniała" gwiazda Doda... Dostaliśmy polecenie od Piaska - leżeć krzyżem na Jasnej Górze do środy i modlić się żeby Polska wygrała bo jak to nie pomoże to chyba już nie ma ratunku:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Koncert Piaska IP: *.21.pl / *.21.pl 12.06.06, 13:45 Dla mnie koncert był super moze dlatego ze to jeden z moich ulubionych piosenkarzy.Ale naprawde bardzo fajnie bawi publiczność.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Koncert Piaska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.06, 13:16 jak zwykle m1 zorganizowalo tandetna impreze za Kasi Duś to były imprezy pazaż inzcaej wyglądał i nawet lepsze auto było do wygrania to była kobieta z klasa Odpowiedz Link Zgłoś