Gość: Jurkoff IP: *.bud2.grey.com.pl 04.09.01, 10:47 kila lat temu o tej porze miałem już kupiony zeszyt i bywałem w szkole, czy wy też te czasy pamiętacie? Czeżyk u drzwi witał spóźnionych... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jazzak Re: Czertorych do szkoły!!! IP: *.mst.gov.pl 04.09.01, 12:50 hmmm Czertorych. Do szkoły pobierać nauki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bylamtam Re: Czertorych do szkoły!!! IP: *.icpnet.pl 25.09.01, 21:33 No, to prawda, ze nazwanie liceum im. Czartoryskiego, Adama Jerzego zresztą, Czertorychem to dosyć dziwna sprawa, ale Czeżyka pamiętam. Nawet z tych czasów, kiedy sprawdzał tarcze, czy czasem nie są na agrafki...A potem był posłem...Pozdrowienia dla wszystkich absolwentów! I Profesorów! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aelirenn Re: Czertorych do szkoły!!! IP: *.infonet.pulawy.pl 26.09.01, 23:56 Jesli chodzi o wspomnienia odnosnie sora Czezyka to pamietam tylko jak pocieszal mnie po maturze ustnej z polskiego. Ze nie liczy sie ilosc tylko jakosc. Racje mial, dostalam piatke :). A najbardziej i tak cenilam sora Kobusińskiego niestety juz s.p. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś