tunia244 19.04.06, 16:03 witam powoli rozpoczynam przygotowania do slubu i wesela.poszukuje dworku w okolicach puław, kazimierza dolnego lub nałęczowa w którym byłaby możliwość zorganizowania przyjęcia weselnego na ok.85-100 osób. Dziękuje za pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
m.in Re: puławy,kazimierz dolny - dworek na wesele 20.04.06, 02:46 w Janowcu na ten przykład? Odpowiedz Link Zgłoś
tunia244 Re: puławy,kazimierz dolny - dworek na wesele 20.04.06, 12:30 w janowcu czemu nie.prosilabym o jakis namiar. Odpowiedz Link Zgłoś
tunia244 Re: puławy,kazimierz dolny - dworek na wesele 20.04.06, 16:04 zamek to nie dworek Odpowiedz Link Zgłoś
m.in Re: puławy,kazimierz dolny - dworek na wesele 21.04.06, 01:56 obok jest dworek Odpowiedz Link Zgłoś
agat1 Re: puławy,kazimierz dolny - dworek na wesele 21.04.06, 15:35 Ja bym tam wolała wesele w zamku :) Odpowiedz Link Zgłoś
jazzak dworek, zamek, stodoła 21.04.06, 21:47 Unikalny koncert dwóch wybitnych artystów naszego kraju – światowej sławy trębacza Tomasza Stańki i lidera kultowej formacji Voo Voo Wojciecha Waglewskiego odbędzie się w końcu kwietnia w zabytkowych wnętrzach zabudowań dworskich w Janowcu. Pomysł na wspólny koncert to efekt współpracy Wojciecha Waglewskiego z Tomaszem Stańką nad nową płytą zespołu Voo Voo – „21”. Stańko uczestniczył w nagraniu dwóch utworów na tej płycie: „Zbiera mi się” i „Papierosy i gin”, tworząc perełki, które są tej płyty prawdziwą ozdobą. Koncert „Tomasz Stańko and Wojciech Waglewski akustycznie” będzie miał charakter muzycznej improwizacji, o żywiołowej, pełnej emocji atmosferze. Ten sposób prowadzenia koncertów praktykuje Waglewski nie od dziś. - Każdy nasz koncert jest nową przygodą, nowym niezwykłym wyzwaniem –mówił Wojciech Waglewski o swych wystąpieniach z Mateuszem Pospieszalskim. – Nie mamy przygotowanego stałego repertuaru. Wszystko dzieje się na miejscu, tu i teraz. Dopiero wtedy decydujemy, co będziemy grać. Co zdarzy się w Janowcu, podczas tegoż spotkania dwóch niezwykłych indywidualności muzycznych, pozostaje więc jeszcze tajemnicą... Ale, na pewno taką, która w myśl futurystycznej zasady „Minimum słów – maksimum emocji” zabarwi szklankę naszego dnia na swój unikalny kolor. Koncert „Tomasz Stańko and Wojciech Waglewski akustycznie” odbędzie się 29.04.2006 r. o godzinie 19:00 w Janowcu nad Wisłą w zabytkowej stodole przy dworze. Cena biletu - 100 zł. Ilość miejsc ograniczona. Odpowiedz Link Zgłoś
agat1 Re: dworek, zamek, stodoła 24.04.06, 07:55 Dzieje się, dzieje. Czy miejsca jeszcze są? Odpowiedz Link Zgłoś
jazzak Re: dworek, zamek, stodoła 24.04.06, 20:33 Jeszcze są. Zapwene zaraz znikną. 100 PLN ciut odstrasza, ale co tam. Dla zainteresowanych w Krakowie odbędzie się koncert Sister's of Mercy bodaj 10 czerwca. (Podaję za Kaczkowskim - wczoram w minimaxe powiedział) Odpowiedz Link Zgłoś
jazzak stodoła&koncert 05.05.06, 23:42 Koncert rewelacyjny!!! Panowie to zawodowcy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
agat1 Re: stodoła&koncert 17.05.06, 12:23 Zazdroszczę Ci, że tam byłeś, naprawdę :))) Odpowiedz Link Zgłoś
askowron.78 Re: puławy,kazimierz dolny - dworek na wesele 28.02.17, 20:20 Mogę polecić CI to miejsce gospodawdolinie.pl/kontakt/. Bardzo ładna okolica, ładna przestronna sala bankietowa, bardzo dobre jedzenie i miła obsługa. Byłam tam na kilku imprezach i zawsze wszystko było ok. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
izabelamar3105 Re: puławy,kazimierz dolny - dworek na wesele 10.05.17, 14:02 A ja chciałam zasięgnąć waszej opinii co do Sali weselnej u Szczypy ? Jak wygląda cenowo za "talerzyk" wesele , jak jedzenie i wrażenia? Odpowiedz Link Zgłoś