Gość: agat IP: *.obw-wihe.pulawy.pl 07.03.03, 14:58 Pozdrawiam wszystkich i chciałam życzyć udanego weekendu. Ja znowu wyjeżdzam nad morze. pa do poniedziałku Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jank Re: Znowu weekend IP: *.acn.pl 07.03.03, 17:23 A ja dopiero teraz mam chwilę, żeby zajrzeć na forum. I też życzę wszystkim dobrego odpoczynku i zabawy. Agat, pozdrów od nas morze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ursa Re: Znowu weekend IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.03.03, 10:46 Witam i pozdrawiam. Troche nie na temat ale czy ktoś zna firme rzeczoznastwa majątkowego w Puławach lub okolicy, której włascicielem jest pani o imieniu Anna? prosze o kontakt pozdr ursamajoris@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazzak info IP: *.mst.gov.pl 10.03.03, 08:48 Gość portalu: ursa napisał(a): > Witam i pozdrawiam. Troche nie na temat ale czy ktoś zna firme rzeczoznastwa > majątkowego w Puławach lub okolicy, której włascicielem jest pani o imieniu > Anna? > prosze o kontakt > pozdr > ursamajoris@o2.pl Ursa, Puławy to wielkie miasto, a jak dodać gminę to ho ho a wspierając się całym powiatem to giga 'kompleks miejsko-wiejski'. Mogą być problemy z Panią Anią. Pozdrawiam ;0) Odpowiedz Link Zgłoś