malarzpokojowy 23.08.06, 19:55 Dość tych krotochwil. Tutaj będę pisał tylko poważne rzeczy o sobie samym. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
katarynka72 Re: Wątek poważny 23.08.06, 20:03 jeśli o mnie chodzi to czekam z niecierpliwością ;) ooops, przepraszam za uśmieszek, to mało poważne Odpowiedz Link
malarzpokojowy Re: Wątek poważny 23.08.06, 20:07 2. Niebawem zacznę 34 rok życia. Bardzo mnie to niepokoi. 3. Czasem jest mi bardzo samotno. Odpowiedz Link
malarzpokojowy Re: Wątek poważny 23.08.06, 21:17 5. Samotność czyni mężczyzn bardziej samodzielnymi i silniejszymi. Odpowiedz Link
vermatiim Re: Wątek poważny 23.08.06, 22:05 A Ty jak przystało na prawdziwego mężczyznę chcesz być samodzielny i silny. Odpowiedz Link
malarzpokojowy Re: Wątek poważny 23.08.06, 22:09 Hmm. Wydaje mi się że taki jestem. Umiem dawać sobie radę w życiu. Odpowiedz Link
vermatiim Re: Wątek poważny 23.08.06, 22:20 hmmm...wydaje mi się, ze każdy tak myśli. Ale to nie zmienia faktu, że.... Odpowiedz Link
katarynka72 Re: Wątek poważny 23.08.06, 21:01 ad 2. rozpoczęcie 34 roku życia nic nie zmienia - wiem co mówię, więc nie bój nić i niech moc będzie z Tobą! ad 3. taaaa... to już powazniejsza sprawa... ale od czego ma się współforumowiczów? od tego żeby nie było samotno, a przynajmniej żeby na chwilke o tym zapomnieć Odpowiedz Link
altu Re: Wątek poważny 26.08.06, 23:11 > 2. Niebawem zacznę 34 rok życia. Bardzo mnie to niepokoi. a nie mozesz rozwazyc tego w inny sposob? przezylem cudowne 33 lata. mam nadzieje, ze rok 34 bedzie rownie wspanialy. i kolejne tez.. ;) Odpowiedz Link
malarzpokojowy Re: Wątek poważny 23.08.06, 21:15 4. Co się stało, to się nie odstanie. Odpowiedz Link
katarynka72 Re: Wątek poważny 23.08.06, 21:26 nie ma to większego znaczenia bo i tak nie mamy na to wpływu - czas popatrzeć w przód Odpowiedz Link
zielony_groszek Re: Wątek poważny 23.08.06, 21:16 malarzu pokojowy ja jestem co prawda bardzo mlodziutka ale tez raczej samotna. wiec wiek nic do rzeczy a nic Odpowiedz Link
malarzpokojowy Re: Wątek poważny 23.08.06, 21:35 6. Poza tym jestem wesołym facetem, lubię dobre wino. 7. Czasem porywam się z motyka na słońce i odnoszę w tym sukces. 8. A czasem nie. 9. Jestem łysy i to jest fajne. 10. Nie umiem śpiewać ani grać na żadnym instrumencie muzycznym. 11. Lubię chodzić do lasu. 12. Nie zostawiam śmieci po sobie. 13. Lubię odnajdywać przyjemność w tym co juz nie jest modne: noszę zegarek mechaniczny, czasem palę fajkę, piszę piórem wiecznym, zamiast krawatów zakładam fular. 14. Nie grymaszę (zazwyczaj) 15. Rano śpiewam głupie piosenki, które chodzą potem za mną cały dzień. Odpowiedz Link
katarynka72 Re: Wątek poważny 23.08.06, 21:50 ooops, zaczyna się robić naprawdę powaznie i ja zaczynam się bać, ale nie poddaję sie i delej mozesz liczyć na moje nie zawsze mądre odpowiedzi i pytania ;) > 6. Poza tym jestem wesołym facetem, lubię dobre wino. dobre wino, dobra rzecz - a mi właśnie zabrakło, a do sklepu daleko :( > 7. Czasem porywam się z motyka na słońce i odnoszę w tym sukces. to akurat podnosi mnie na duchu i mobilizuje. Podziwiam Cię za porywanie się z motyką. > 8. A czasem nie. nie zawsze trzeba być Don Kichotem > 9. Jestem łysy i to jest fajne. łysy ma fajnie bo nie musi sie czesać i dzięki temu może wstawać do pracy 10 minut później > 10. Nie umiem śpiewać ani grać na żadnym instrumencie muzycznym. może to i lepiej... > 11. Lubię chodzić do lasu. dlaczego? > 12. Nie zostawiam śmieci po sobie. i za to tez Cię uwielbiam > 13. Lubię odnajdywać przyjemność w tym co juz nie jest modne: noszę zegarek > mechaniczny, czasem palę fajkę, piszę piórem wiecznym, zamiast krawatów zakładam fular. nie wiem co to fular ale brzmi nieźle > 14. Nie grymaszę (zazwyczaj) a kiedy musisz zjeść szpinak? > 15. Rano śpiewam głupie piosenki, które chodzą potem za mną cały dzień. to normalne... Odpowiedz Link
a1ngela Re: Wątek poważny 23.08.06, 21:52 ad6 oby nie everyday all day ad7 ql ad8 nie ql ad9 duzo do calowania ad 10 wykluczyles 15 ad11 ... i przynosic kleszcze ad 12 coz za wspanialomyslnosc ad13 ql ad 14 grzeczny chlopczyk ad 15 jak wiekszosc Odpowiedz Link
malarzpokojowy Re: Wątek poważny 23.08.06, 21:56 17. Jestem uparty, ale wrażliwy na sensowne argumenty. 18. Lubię mieć wypastowane buty. 19. I porządek w szafie, w papierach trochę gorzej. 20. Nie mam prawa jazdy. 21. Wściekam się gwałtownie ale krótko. Odpowiedz Link
katarzynasg Re: Wątek poważny 23.08.06, 22:01 to Ty fajny jesteś:) smutek pogoń precz z samotnością damy radę:D uśmiechnij się:) Odpowiedz Link
katarynka72 Re: Wątek poważny 23.08.06, 22:04 > 17. Jestem uparty, ale wrażliwy na sensowne argumenty. rozsądne... > 18. Lubię mieć wypastowane buty. to się podobno kobietom podoba, pod warunkiem ze sam je pastujesz > 19. I porządek w szafie, w papierach trochę gorzej. coś o tym wiem :) jestem taaaki saaam > 20. Nie mam prawa jazdy. ale znasz się na poziomych znakach drogowych ;))) > 21. Wściekam się gwałtownie ale krótko. czyli zdrowo (w przeciwieństwie do mnie - ja się obrażam a nie wściekam) generalnie wychodzi na to, że jesteś ideałem mężczyzny... Odpowiedz Link
malarzpokojowy Re: Wątek poważny 23.08.06, 22:07 22. Mam wiele wad, które nauczyłem się znosić z pokorą. 23. Jak się obrażam - to na całe życie. Odpowiedz Link
katarynka72 Re: Wątek poważny 23.08.06, 22:14 > 22. Mam wiele wad, które nauczyłem się znosić z pokorą. skąd wiesz czy masz ich wiele i czy to co uważasz za wadę nią jest? > 23. Jak się obrażam - to na całe życie. to szkoda... ale przynajmniej jesteś stały w swoich postanowieniach :) Odpowiedz Link
katarynka72 Re: Wątek poważny 23.08.06, 22:19 i przy tej wersji pozostańmy, a czy przyznasz się tutaj do paru z nich czy dalej będziesz pokazywał tylko swoje dobre strony? Odpowiedz Link
malarzpokojowy Re: Wątek poważny 23.08.06, 22:20 Wciekam się często, jestem uparty, złośliwy, czasem mrukliwy, łatwo się irytuję. Odpowiedz Link
katarynka72 Re: Wątek poważny 23.08.06, 22:23 też bywam złośliwa i często puszczają mi nerwy... a co Cię irytuje? Odpowiedz Link
malarzpokojowy Re: Wątek poważny 23.08.06, 22:28 Ludzka obłuda i głupota, nienawiść, brak szacunku, polityka, etc. Odpowiedz Link
katarynka72 Re: Wątek poważny 24.08.06, 08:33 ta wada powinna być jednak uznana za zaletę - nie powinno sie godzić na głupotę, nienawiść i brak szacunku... p.s. przepraszam, że zniknęłam wczoraj po angielsku, ale poszłam spać z kurami... Odpowiedz Link
malarzpokojowy Re: Wątek poważny 24.08.06, 08:38 katarynka72 napisała: > ta wada powinna być jednak uznana za zaletę - nie powinno sie godzić na > głupotę, nienawiść i brak szacunku... > p.s. przepraszam, że zniknęłam wczoraj po angielsku, ale poszłam spać z > kurami... Nie jest tak źle: Ty przynajmniej kogoś masz. ;D PS. Wiem, wiem - to wątek poważny, ale nie mogłem się powstrzymać. Odpowiedz Link
katarynka72 Re: Wątek poważny 24.08.06, 10:20 Oooo, mam też pająka za oknem, rybiki w łazience (mam nadzieję że nie podglądają) a czasem do sypialni wpadnie biedronka. Jest z kim pogadać ;) Odpowiedz Link
katarynka72 Re: Wątek poważny 28.08.06, 22:38 ad. 24 to nie do przeskoczenia. krecha na całego. Odpowiedz Link
a1ngela Re: Wątek poważny 23.08.06, 22:16 ad 21 ojoj...bombka....z piachy w zeby... a potem przeprasza Odpowiedz Link
malarzpokojowy Re: Wątek poważny 23.08.06, 22:17 a1ngela napisała: > ad 21 ojoj...bombka....z piachy w zeby... a potem przeprasza Mniej więcej. Tylko nie walę z piąchy. A przepraszam tylko wtedy gdy w furii coś powiem niegrzecznego. Odpowiedz Link
a1ngela Re: Wątek poważny 23.08.06, 22:18 a jeszcze malarz to wypic lubi....cos mi to winsko podpadalo.... :-D)) Odpowiedz Link
malarzpokojowy Re: Wątek poważny 23.08.06, 22:27 Jak mam troche we krwi to jestem strasznym dzikiem. Dlatego nie wolno mi nadużywac alkoholu. Staram się przestrzegać tego postanowienia. Ostatnio mi się to świetnie udaje. Odpowiedz Link
animi Re: Wątek poważny 23.08.06, 22:29 Jak się objawia bycie "strasznym dzikiem"? :) Gratulacje za przestrzeganie postanowienia! A jak z tym winem, które tak podobno lubisz? ;) Odpowiedz Link
malarzpokojowy Re: Wątek poważny 23.08.06, 22:31 Winem się nie upijam. Wino się kosztuje a nie chłepcze. A dzikiem jestem po robię różne dziwne i straszne rzeczy. I zawsze mi to uchodzi na sucho. Bóg czuwa nade mną. Staram się nie nadwerężać Jego cierpliwości w stosunku do mnie. Odpowiedz Link
animi Re: Wątek poważny 23.08.06, 22:33 Niekoniecznie trzeba chłeptać, żeby się upić. ;) Fajnie masz, jak Ci uchodzi na sucho... A cierpliwości lepiej niczyjej nie nadwerężac... Odpowiedz Link
a1ngela Re: Wątek poważny 23.08.06, 22:31 malarz pokojowy.... no...i psychoanaliza gotowa... boziu uchron nas od takich mezczyn napije sie i bal czy chcesz kobito czy nie a jak nie to w zeby.. tak odruchowo.... i przepraszanko... tez czy chcesz czy nie i co rok to prorok hihihi...zartuje oczywiscie ale powazny watek ;-))) Odpowiedz Link
malarzpokojowy Re: Wątek poważny 23.08.06, 22:33 Dokładnie taki jestem! A jak kobita fika to w kij ją wiążę i do garderoby. Odpowiedz Link
a1ngela Re: Wątek poważny 23.08.06, 22:36 fajnie i z tym winem nie swiruj dobry malarz... belta z gwintu pociagnie.... Odpowiedz Link
malarzpokojowy Re: Wątek poważny 23.08.06, 22:37 Ale o czym teraz rozmawiamy? Bo nie rozumiem? Odpowiedz Link
a1ngela Re: Wątek poważny 23.08.06, 22:40 noooo powazne rzeczy o Tobie chyba sie wkurzyles...juz nie bede ;-) na pewno jestes super i masz poczucie humoru Odpowiedz Link
katarynka72 Re: Wątek poważny 24.08.06, 14:01 Przepraszam, czy ten wątek tez jest zakończony? Chciałabym mieć jasność sytuacji. Jeśli tak, to zwracam się do Pana Gnoma z uprzejmą prośbą o rozpoczęcie nowego. Odpowiedz Link
katarynka72 Re: Wątek poważny 24.08.06, 14:36 dobrze, to w takim razie cierpliwie będę czekać na jego rozwiniecie Odpowiedz Link
malarzpokojowy Re: Wątek poważny 25.08.06, 11:30 Dziś organizuję zawody w gwizdaniu. Na polach wilanowskich. Aby wypadły dobrze należy wpierw wypić ze trzy piwa "Mocny okocim". Odpowiedz Link
malarzpokojowy Re: Wątek poważny 25.08.06, 11:31 Wybaczcie - ale je nie moge być powazny non stop. Wystarczy że jestem poważny w pracy. Dla mnie to aż nadto. Odpowiedz Link
katarynka72 Re: Wątek poważny 25.08.06, 11:39 niepoważnego też Cię lubimy, a te zawody to w gwizdaniu na palcach czy przez zęby? czy piwo inne niż okocim mocne wchodzi w rachube? Odpowiedz Link
malarzpokojowy Re: Wątek poważny 25.08.06, 11:43 katarynka72 napisała: > niepoważnego też Cię lubimy, a te zawody to w gwizdaniu na palcach czy przez > zęby? czy piwo inne niż okocim mocne wchodzi w rachube? Nie. Składasz wargi w dziubek i dmuchasz. Bez użycia rąk. Piwo jakie bądź. Ja pije okocim. Najlepiej się gwiżdże z ustami pełnymi musli owocowym. Sprawdziłem to. Przed lustrem. Odpowiedz Link
katarynka72 Re: Wątek poważny 25.08.06, 11:47 Przypuszczam, że fonia nie wypada wtedy najlepiej, natomiast wizja całkiem całkiem. Z braku musli spróbuję z wiórkami kokosowymi. Odpowiedz Link
11mm Re: Wątek poważny 28.08.06, 01:03 czytam, czytam i myślę:czy na pewno jesteś meńcizną?bo zachowujesz się jak ja.. a ja jestem kobitką :) Odpowiedz Link
malarzpokojowy Re: Wątek poważny 28.08.06, 10:39 11mm napisała: > czytam, czytam i myślę:czy na pewno jesteś meńcizną?bo zachowujesz się jak ja.. > > a ja jestem kobitką :) Może to Ty jesteś facetem? Sprawdź natychmiast! ;D Odpowiedz Link
rozesmiana75 Re: Wątek poważny 28.08.06, 10:46 Ja jest przekonana w 100% ze Malarz Pokojowy jest Mezczyzna , a dlaczego ...to wlasnie wynika z tego jak pisze i o czym pisze ... Odpowiedz Link
altu Re: Wątek poważny 28.08.06, 22:25 > Mnie się nie da tak po prostu wziąć. jak nie wziąć, to może sam się (od)dajesz? Odpowiedz Link
malarzpokojowy Re: Wątek poważny 28.08.06, 22:42 altu napisała: > > > Mnie się nie da tak po prostu wziąć. > > jak nie wziąć, to może sam się (od)dajesz? > Celna i błyskotliwa riposta. Chapeau bas! Odpowiedz Link