saldek 25.08.06, 09:59 ptzechodząc obok zaglądnąłem i chyba już tu kiedyś byłem.. a może to było inne wcielenie sm.. dzieńdobry pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
katarynka72 Re: deja vu 25.08.06, 10:11 cześć, ciekawe zdjęcia na Twojej stronce - szczególnie nocne w sepii, takie... klimatyczne :) a tu czego szukasz? Odpowiedz Link
saldek Re: deja vu 25.08.06, 12:55 to nie sepia.. takie światło było... a przechodziłem obok;) i ujrzałem znajomy drogowskaz "szukam męża!" Jakieś dwa lata temu było forum niemal identyczne.... Odpowiedz Link
zmaza.nocna Powtorka z tytulu. 25.08.06, 13:03 To wczesniejsze mialo ciekawszych respondentow. I bylo bardziej kolorowe :). Szkoda, ze zniknelo. Odpowiedz Link
saldek Re: Powtorka z tytulu. 25.08.06, 13:43 zmaza.nocna napisał: > To wczesniejsze mialo ciekawszych respondentow. > I bylo bardziej kolorowe :). Szkoda, ze zniknelo. nie zniknęło do końca.. stworzyło się nowe... Odpowiedz Link
katarynka72 Re: deja vu 25.08.06, 13:10 jeśli takie cuś już było, to znaczy że temat ciągle aktualny i że ciągle ktoś kogoś szuka Odpowiedz Link
rozesmiana75 Re: deja vu 25.08.06, 13:13 deja vu ...to przyjemne wydarzenie w zyciu...audiofilu i fotografie ...gdzie szukasz natchnienia do fotografowania , masz swoich mistrzow - Man Ray , Mario Testino ?? Odpowiedz Link
saldek Re: deja vu 25.08.06, 13:48 górnolotnie mówiąc natchnienia szukam wszędzie i nigdzie.... albo coś jest albo czegoś nie ma. .. a aparat przeważnie jest:) Odpowiedz Link
rozesmiana75 Re: deja vu 25.08.06, 14:31 Aparat dla fotografa , to jak specjalne oko , przez ktore widzi swiat calkiem inaczej :-) Odpowiedz Link
saldek Re: deja vu 27.08.06, 15:07 od razu inaczej... aparat tylko lapie obrazki ktore widzi ktos kto do niego jest podczepiony..ot cała magiczność skrzyneczki ;) Odpowiedz Link