madze.faka 28.08.06, 18:09 Ale chetnie sie bzykne pare razy. Tez tak macie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malarzpokojowy Re: Nie chce meza! 28.08.06, 18:18 Spróbuj może zapostować na forum pszczelarskim. Odpowiedz Link
vermatiim Re: Nie chce meza! 28.08.06, 18:19 I wpadlas tutaj z nadzieją, że znajdzie się chętny? Mam propozycję...wpadnij na seks czat, myślę że tam prędzej znajdziesz... Słowo "bzykne" pasuje do pierwszej lepszej kur..... Za taką się masz? :) Odpowiedz Link
madze.faka Re: Nie chce meza! 28.08.06, 19:30 Dobrze niech bedzie. Przeredaguje swoj anons. Nie chce meza ale chetnie i towarzysko dam doopy. Pruderyjnym dziekuje :). Odpowiedz Link
vermatiim Re: Nie chce meza! 28.08.06, 21:08 Zrób tak :) Bezpruderyjna bywam w ściśle ograniczonym towarzystwie :) ( to tak dla Twojej informacji) p.s. może skorzystaj też z rady malarzapokojowego :):):) Może Ci się tam poszczęści. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link
madze.faka Re: Nie chce meza! 28.08.06, 21:26 Widze, ze watek przyciaga Twoja uwage :). Gratuluje niepruderyjnosci. Ale oferte kieruje do osob plci innej. Swoje szczescie z innych forow przynosze tutaj. Malarz pokojowy nie wydaje sie byc autorytetem w sprawach czystego seksu. Ma okulary farba zachlapane :). Odpowiedz Link
vermatiim Re: Nie chce meza! 28.08.06, 21:44 " Widze, ze watek przyciaga Twoja uwage :). " Widzę, ze nie możesz sobie odpuścić konwersacji ze mną :) "Gratuluje niepruderyjnosci." Wiesz, nie chciałam, abyś brała to dosłownie...( chyba się zaczerwienie) "Ale oferte kieruje do osob plci innej." hmm...chyba ich zainteresowanie powinno dać Ci do myślenia... "Malarz pokojowy nie wydaje sie byc autorytetem > w sprawach czystego seksu" Widze,że szybko oceniasz ludzi...tak na podstawie jednego zdania :) "Ma okulary farba zachlapane :)." Nic nie wspominał, ze je nosi :):):) Nie złość się :) Ja dziś tak ze wszystkimi :) Odpowiedz Link
madze.faka Profesjonalizm :). 28.08.06, 21:52 Profesjonalny malarz pokojowy nosi okulary ochronne. I szerokie spodnie z latwym dostepem. Myslalam, ze wiesz :). Walek tez ma dobry. Nie zloszcze sie :). Nic mnie dzisiaj juz nie denerwuje. Nie uwierzysz ile propozycji dostalam prywatnie. Licze tylko te nieprzyzwoite :))). Nie predko sie zmydla :). Odpowiedz Link
malarzpokojowy Re: Profesjonalizm :). 28.08.06, 21:59 Szkoda gadać vermatiim. Chodźmy stąd. Odpowiedz Link
malarzpokojowy Re: Profesjonalizm :). 28.08.06, 22:07 madze.faka napisała: > Kubelka z farba nie zapomnij :). Wałek też wezmę. Nie bój nic. Odpowiedz Link
madze.faka Re: Profesjonalizm :). 28.08.06, 22:14 Waleczek zabierz koniecznie. Wydaje sie byc lekko starty :). Odpowiedz Link
grzanka23 Re: Profesjonalizm :). 29.08.06, 00:43 malarzpokojowy napisał: > madze.faka napisała: > > > Kubelka z farba nie zapomnij :). > > Wałek też wezmę. Nie bój nic. To moze mi pokoj odmalujesz? naaje sie do totalnego remontu.Jaki kolor lubisz MalarzuPokojowy? Odpowiedz Link
vermatiim Re: Profesjonalizm :). 28.08.06, 22:01 Profesjonalny...może i tak :) " Nie uwierzysz ile propozycji dostalam prywatnie." Nie uwierze hihi Jestem z tych co jak nie zobaczą to nie uwierzą :):) I nie myl tego z jakąś dziką zazdrością :) Broń Boze...religia mi na to nie pozwala :p;p;p Odpowiedz Link
madze.faka Re: Profesjonalizm :). 28.08.06, 22:03 Bardzo Ciebie za ta religijnosc lubie. Nie dosc, ze jestes niepruderyjna to jestes rowniez religijna altruistka :). Gdybys zmienila religie daj znac :). Odpowiedz Link
vermatiim Re: Profesjonalizm :). 28.08.06, 22:19 A to coś nowego :):) Ludzie lubią mnie za coś zupełnie innego, ale z religijnością nie ma to nic wspólnego :) ( przynajmniej nikt nic nie mówił) No ale.... "Nie dosc, ze jestes niepruderyjna to jestes rowniez religijna altruistka :)." A Ty? Nie dość że .... to jeszcze.... hihi hihi Życzę Ci...nie wiem czego, czego chcesz :):):) pewnie jeszcze więcej tych prywatnych maili....niech Ci dadzą dużooo radości. :) Skorzystam z propozycji malarzapokojowego :):) Pa Odpowiedz Link
madze.faka Re: Profesjonalizm :). 28.08.06, 22:26 O religii wspomnialas sama. Dopilnuj aby malarz zabral swoje narzedzia pracy :). Ja zajme sie otrzymanymi propozycjami. Sa wystarczajaco wyuzdane i obiecujace :). Odpowiedz Link
vermatiim Re: Profesjonalizm :). 28.08.06, 22:34 Masz rację :) Zajmij się sobą :) A resztę zostawię bez komentarza... Odpowiedz Link
grzanka23 Re: Nie chce meza! 29.08.06, 00:49 Ja tez nie chce meza.Jednego meza juz sie pozbylam.A drugiego chyba nie bedzie,zadnych zwiazkow!!!! Odpowiedz Link
pioter06 Re: Nie chce meza! 29.08.06, 15:52 madze.faka napisała: > Ale chetnie sie bzykne pare razy. > Tez tak macie? Czekam na Twojego maila : pepe_06@o2.pl Jestem d. zbudowanym, żonatym brunetem,wiek 35lat. Odpowiedz Link
histeryczna_trzydziestka Re: Nie chce meza! 13.09.06, 22:10 Jak możesz nie chcieć męża??? To sens życia!!! Odpowiedz Link
yagiennka Re: Nie chce meza! 14.09.06, 11:37 Własnie. Bzyknij sie z Pioterem, potem żona się dowie, wystawi mu walizki za drzwi, Pioter się z nią rozwiedzie i zostawi z dwójką dzieci potem ożeni sie z tobą i będziecie żyć długo i szczęśliwie :D Odpowiedz Link