Gość: Piotr IP: 89.108.223.* 17.12.09, 08:57 Witam szukam opinii o tym stomatologu, słyszałem ze jest dość drogi, ale czy dobrze leczy zęby? przyjmuje na rogu piekiełko i waryńskiego Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ola Re: R. Suchorowski stomatolog - polecacie? IP: *.179.wmc.com.pl 18.12.09, 12:08 Nic nie słyszałam.Ale polecam Edytę Mikulską na Filmowej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robert Re: R. Suchorowski stomatolog - polecacie? IP: *.multimo.pl 21.12.09, 00:14 nie polecam,zadna rewelcja,bylem z reklamacja,wypadla plomba i chcial za to kase jeszcze a mialem ja moze 2-3 miechy,zmienilem go i place teraz za dentyste duzo mniej,poszukaj innego dentyste szkoda płacic kase za niewiem za co :).Moj dentysta ma wolne terminy dopiero na 15 styczen i pozniej i co najwazniejsze leczy tylko te zeby ktore sa chore a nie szuka aby miec robote bo i tacy sa dentysci:)Nie bede reklamowal mojego bo nie oto chodzi,pewnie takich jak moj dentysta jest jeszcze w słupsku sporo,szukaj kogos kto nie robi tego dla kasy tylko dla pacjetow.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ELISA Re: R. Suchorowski stomatolog - polecacie? IP: *.rene.com.pl 22.12.09, 20:37 JAK CHCECIE ZBANKRUTOWAC I NABIC KASE P.SUCHOROWSKIEMU TO IDZCIE ALE NAJLEPSZA DENTYSTKA JEST DR.TYNECKA NA UL.DRZYMALY 5 SUPER LEKARZ NIEDROGA I NAPRAWDE SOLIDNA.POLECAM W 100%%%% Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Isura80 ELISA, czy nie wpuszczasz w kanał? IP: 66.90.73.* 23.12.09, 00:34 na Drzymały jak się idzie z Kaszubskiej do Sportowej do pętli po lewej stronie? Przecież dr Tyniecka miała jechać do Stanów? Jesteś pewna że przyjmuje pacjentów? Jestem bardzo zainteresowana, bo muszę zrobić porządek chociaż od frontu, rozpoczynamy łowy :) na przystojniaka, a przy ładnych ząbkach w uśmiechu to i tyłek wydaje się zgrabniejszy. Zgubiłam namiary, a w trakcie leczenia wyschła mi kieszeń i musiałam przerwać. Czekam na słowo. Odpowiedz Link Zgłoś
lidk.a78 Re: R. Suchorowski stomatolog - polecacie? 29.01.10, 14:47 Nie znam tego dr. ale polecam dr. Jerzego Wróbla. Niedawno otworzył nowy gabinet w Słupsku przy Konopnickiej 17. Bardzo dobry fachowiec, chirurg. A jak na miasto Słupsk ma przystępne ceny i leczy bardzo dobrze. Jestem wieloletnią pacjentką. POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinga Re: R. Suchorowski stomatolog - polecacie? IP: 81.219.202.* 08.02.10, 15:01 Nie polecam!!!!Nie polecam!!!! Że drogi to jedno, a drugie to potrafi narobić sporo szkody a potem od wszystkiego umywa ręce i szukaj sobie pomocy u kogo innego!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agata Re: R. Suchorowski stomatolog - polecacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.10, 15:23 Ja polecam dr. Wagnera z Perfect-Dent (chyba dobrze napisałam). Dobrze radzi sobie z cięższymi przypadkami. Poleciła mi go moja dentystka (nie jestem ze Słupska)-dłutowanie ósemek. Kilka osób z mojej rodziny również korzystało z jego pomocy (inne zabiegi chirurgiczne). Rzeczowy, miły, wszystko pięknie się goiło. Niestety nie mogę pochwalić się moim miastowym stomatologiem "specem" od ósemek :/ makabrrra... Niebo, a ziemia. Odpowiedz Link Zgłoś
coronavir19 Re: R. Suchorowski stomatolog - polecacie? 24.04.20, 22:41 zgadzam się na 100% Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: R. Suchorowski stomatolog - polecacie? IP: *.adsl.inetia.pl 09.05.10, 22:05 Ten lekarz to niech ewentualnie pozostanie na etapie borowania i wstawiania plomb. Niech nie podejmuje się trudniejszych przypadków a w szczególności nie powinien się brać za temat implantów. Do wszczepiania implantów kategorycznie nie polecam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
coronavir19 Re: R. Suchorowski stomatolog - polecacie? 24.04.20, 23:11 Zgadzam się!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katarzyna P. Re: R. Suchorowski stomatolog - polecacie? IP: *.85-237-171.tkchopin.pl 17.06.13, 13:02 Ja również słyszałam o tym celowym potrąceniu swojej żony na oczach dziecka - w dodatku w asyście pewnej pani prokurator, będącej, jak mniemam, współinicjatorem całej akcji... Podobno od dawna znęcał się nad rodziną psychicznie i fizycznie! To osoba skrajnie niezrównoważona, nieobliczalna!!! Odebranie prawa do wykonywania zawodu lekarza to za mało dla tego "człowieka"!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jolanta D. Re: R. Suchorowski stomatolog - polecacie? IP: *.85-237-171.tkchopin.pl 18.06.13, 14:03 Osobiście chomika bym mu nie powierzyła, a co dopiero własną szczękę... Z taką mentalnością i moralnością powinien co najwyżej barany strzyc, a nie z ludźmi obcować... Odpowiedz Link Zgłoś
sandra1301 Re: R. Suchorowski stomatolog - polecacie? 27.06.13, 20:51 he, he, wszystkie media o tym trąbią, oprócz GP i radia Koszalin. Tuszowanie? nie wyszło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szefc Re: R. Suchorowski stomatolog - polecacie? IP: *.centertel.pl 29.06.13, 20:57 Ja jestem sąsiadem R. Suchorowskiego . Odpowiedz Link Zgłoś
sandra1301 Re: R. Suchorowski stomatolog - polecacie? 01.07.13, 18:15 no i co możesz nam sprzedać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjent Re: R. Suchorowski stomatolog - polecacie? IP: *.branq.eu 04.07.13, 11:55 leczę u niego zęby od lat, jest rewelacyjnym stomatologiem, ma bardzo dobry sprzęt, materiały, jest super specjalistą, zwłaszcza w chirurgii szczękowej. Robi na prawdę bardzo skomplikowane zabiegi. Bardzo mi pomógł. polecam!!!! ( to są tylko raz wydane pieniądze) To człowiek z pasją, zaangażowaniem i perfekcją wykonuje swój zawód. Obecnie ma ogromne problemy z rozwodem, ale to efekt jego nierozsądnej decyzji z przed lat ( cóż ufał i zakochał się, ), a teraz ma same problemy, których wszyscy się spodziewali poznając jego ówczesną wybrankę. Myślę, że inteligentnych ludzi to nie interesuje i każdy co zna, to wie jak jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pacjentka Re: R. Suchorowski stomatolog - polecacie? IP: *.slupsk.hypnet.pl 17.01.14, 21:31 Nie zgadzam się z przedmówcami krytykującymi dra Suchorowskiego. Przede wszystkim jest sympatyczny i fachowy. Byłam u niego na wyrwaniu zęba, zrobił to szybko i sprawnie. Wizyta była na NFZ, a nie prywatnie. W przeciwieństwie do słupskiej przychodni chirurgicznej, gdzie trzeba czekać pół roku na wyrwanie zęba, umówiłam się na konkretną godzinę na zabieg przez telefon z dnia na dzień. Niespotykana sytuacja w publicznej służbie zdrowia. Byłam bardzo zaskoczona, zwłaszcza że czytałem wcześniej te opinie i na szczęście okazały się nieprawdziwe. Dr potrafił także zrozumieć sytuację związaną z konsekwencjami powstałymi po zabiegu wyrwania zęba ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jszulecka Re: R. Suchorowski stomatolog - polecacie? 16.05.17, 18:44 Wykonując nakaz Sądu Okręgowego w Białymstoku " wyrażam ubolewanie z powodu naruszenia dobrego imienia, czci, godności i wizerunku Pana Roberta Suchorowskiego, do którego doszło w dniu 16 czerwca 2013 roku o godz. 18.03; 18.58 i 21.55 poprzez nazwanie Roberta Suchorowskiego, który wykonuje zawód lekarza chirurga stomatologa - psychopatą, za co przepraszam Pana Roberta Suchorowskiego". J.Szulęcka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arkanodi Re: R. Suchorowski stomatolog - polecacie? IP: *.adsl.inetia.pl 12.08.18, 21:23 Witam polecam doktora R. Suchorowskiego to bardzo dobry stomatolog specjalista chirurg robiłem sobie u tego lekarza zęby protetykę i jestem super zadowolony profesjonalne podejście do pacjenta , estetyka wykonania zębów jest na bardzo wysokim poziomie , doktora R. Suchorowski to bardzo sympatyczny człowiek który ma super podejście do pacjenta nie żałuje u doktora R. Suchorowskiego wydanych 10 tys. zł . ocenianie człowieka pod względem jego prywatnych rodzinnych spraw to szczyt bezczelności i chamstwa które powinno być od razu strofowane w sądzie Odpowiedz Link Zgłoś
coronavir19 Re: R. Suchorowski stomatolog - polecacie? 24.04.20, 23:07 Nie polecam! DROGO! Odpowiedz Link Zgłoś