Gość: Loona IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 20.02.02, 17:51 Czy ktos z Was oglada albo ogladal kiedys jakis serial brazylijski? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Beki Re: Brazylijskie seriale IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 20.02.02, 18:59 Ogladalam kiedys caly serial Niebezpieczna. Lecial kilka lat temu i pewnie nikt go juz z Was nie pamieta. Lubilam go :-) Teraz pewnie by mi sie nie podobal, ale wtedy bylam w specyficznym dolku zyciowym i bylo mi to potrzebne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leoncio Re: Brazylijskie seriale IP: *.gdan.gazeta.pl 20.02.02, 23:52 No Isaura była cooll Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beki Re: Brazylijskie seriale IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 20.02.02, 19:13 Ogladalam kiedys caly serial Niebezpieczna. Lecial kilka lat temu i pewnie nikt go juz z Was nie pamieta. Lubilam go :-) Teraz pewnie by mi sie nie podobal, ale wtedy bylam w specyficznym dolku zyciowym i bylo mi to potrzebne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pixi Re: Brazylijskie seriale IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 20.02.02, 19:29 Ja ogladalam Pauline! :-)) Jak sie czlowiek wkreci... To byl okres wiosenno letni, pamietam, wracalam sobie z pracy, okno na balkon otwarte, gwar na ulicy, a ja jedzac slonecznik (zlodziej czasu) ogladalam moj serial. :-)) Ale na male moje usprawiedliwienie moge podac ze uczylam sie wtedy hiszpanskiego i poprzez to poznawalam wymowe. Nie myslcie jednak ze to tylko dla jezyka. Przyznaje sie szczerze ze bylam wtedy w to wciagnieta :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andy_sz Re: Brazylijskie seriale IP: *.lib.buffalo.edu 20.02.02, 20:03 Hehe, a pamietacie Isaure. To byl dopiero serial, jak gdzies w pol. lat 80 lecial to ludzie sie z pracy zwalniali zeby tylko obejrzec. Lucellia Santos fajnie wtedy grala. Ciekawe czasy byly, ludzie czuli sie zniewoleni i chyba dlatego lubili filmy o niewolnikach. I nie byl to taki tasiemiec jakie sie potem zaczely pojawiac w TVP. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Denik Re: Brazylijskie seriale IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 20.02.02, 21:06 A ja oglądałem kiedyś serial Fiorella ale oczywiście nie każdy odcinek. Kolega mnie namówił do oglądania tego serialu a póżniej to już mnie wciągneło i starałem się oglądać każdy odcinek. To był pierwszy i mam nadzieję ostatni "tasiemiec" jaki oglądałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pamela Re: Brazylijskie seriale IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 22.02.02, 06:39 Pamietam Isaure. Sama ogladalam :-) A zaraz potem byl podobny w rytmie Disco czy cos takiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Damian Re: Brazylijskie seriale IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 21.02.02, 17:38 Od dwoch dni ogladam na TVN... Brzydule. Co ja poradze ze wtedy wracam i chwile odpoczywam? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikka_ Re: Brazylijskie seriale IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 21.02.02, 22:14 Z tymi serialami to trzba uwazac!!Ja kiedys ogladalam "Zbuntowanego aniola" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nataliaa Re: Brazylijskie seriale IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 22.02.02, 17:12 Nie oglądam i nie oglądałam. Czasami jak jestem u babci,to mi czasami coś wspomni o jakimś filmie. A jak przeczytałąm tytuł wątku ,to pomyślałam o Isaurze.Moja rodzinka to oglądała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ina Re: Brazylijskie seriale IP: 192.168.0.* 22.02.02, 17:15 Jasne Isaura.Jak leciał to miasto było prawie wymarłe. Ale jak ktoś złazi ze schodów przez trzy kolejne odcinki.... I te problemy. Normalny człowiek odgryzł by sobie głowę.... :-) Odpowiedz Link Zgłoś