Dodaj do ulubionych

Brazylijskie seriale

IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 20.02.02, 17:51
Czy ktos z Was oglada albo ogladal kiedys jakis serial brazylijski?
Obserwuj wątek
    • Gość: Beki Re: Brazylijskie seriale IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 20.02.02, 18:59
      Ogladalam kiedys caly serial Niebezpieczna. Lecial kilka lat temu i pewnie nikt
      go juz z Was nie pamieta. Lubilam go :-)

Teraz pewnie by mi sie nie podobal, ale wtedy bylam w specyficznym dolku
      zyciowym i bylo mi to potrzebne.
      • Gość: Leoncio Re: Brazylijskie seriale IP: *.gdan.gazeta.pl 20.02.02, 23:52
        No Isaura była cooll
    • Gość: Beki Re: Brazylijskie seriale IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 20.02.02, 19:13
      Ogladalam kiedys caly serial Niebezpieczna. Lecial kilka lat temu i pewnie nikt
      go juz z Was nie pamieta. Lubilam go :-)

Teraz pewnie by mi sie nie podobal, ale wtedy bylam w specyficznym dolku
      zyciowym i bylo mi to potrzebne.
    • Gość: Pixi Re: Brazylijskie seriale IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 20.02.02, 19:29
      Ja ogladalam Pauline! :-))

Jak sie czlowiek wkreci... To byl okres wiosenno letni, pamietam, wracalam
      sobie z pracy, okno na balkon otwarte, gwar na ulicy, a ja jedzac slonecznik
      (zlodziej czasu) ogladalam moj serial. :-))

Ale na male moje usprawiedliwienie moge podac ze uczylam sie wtedy
      hiszpanskiego i poprzez to poznawalam wymowe.

Nie myslcie jednak ze to tylko dla jezyka. Przyznaje sie szczerze ze bylam
      wtedy w to wciagnieta :-)
    • Gość: andy_sz Re: Brazylijskie seriale IP: *.lib.buffalo.edu 20.02.02, 20:03
      Hehe, a pamietacie Isaure. To byl dopiero serial, jak gdzies w pol. lat 80
      lecial to ludzie sie z pracy zwalniali zeby tylko obejrzec. Lucellia Santos
      fajnie wtedy grala. Ciekawe czasy byly, ludzie czuli sie zniewoleni i chyba
      dlatego lubili filmy o niewolnikach. I nie byl to taki tasiemiec jakie sie
      potem zaczely pojawiac w TVP.
      • Gość: Denik Re: Brazylijskie seriale IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 20.02.02, 21:06
        A ja oglądałem kiedyś serial Fiorella ale oczywiście nie każdy odcinek. Kolega
        mnie namówił do oglądania tego serialu a póżniej to już mnie wciągneło i
        starałem się oglądać każdy odcinek. To był pierwszy i mam nadzieję
        ostatni "tasiemiec" jaki oglądałem.
      • Gość: Pamela Re: Brazylijskie seriale IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 22.02.02, 06:39
        Pamietam Isaure. Sama ogladalam :-) A zaraz potem byl podobny w rytmie Disco
        czy cos takiego.
    • Gość: Damian Re: Brazylijskie seriale IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 21.02.02, 17:38
      Od dwoch dni ogladam na TVN... Brzydule. Co ja poradze ze wtedy wracam i chwile
      odpoczywam?
      • Gość: nikka_ Re: Brazylijskie seriale IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 21.02.02, 22:14
        Z tymi serialami to trzba uwazac!!Ja kiedys ogladalam "Zbuntowanego aniola"
        • Gość: Nataliaa Re: Brazylijskie seriale IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 22.02.02, 17:12
          Nie oglądam i nie oglądałam. Czasami jak jestem u babci,to mi czasami coś
          wspomni o jakimś filmie.

A jak przeczytałąm tytuł wątku ,to pomyślałam o Isaurze.Moja rodzinka to
          oglądała.
    • Gość: Ina Re: Brazylijskie seriale IP: 192.168.0.* 22.02.02, 17:15
      Jasne Isaura.Jak leciał to miasto było prawie wymarłe.
      Ale jak ktoś złazi ze schodów przez trzy kolejne odcinki....
      I te problemy. Normalny człowiek odgryzł by sobie głowę....
      :-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka