Dodaj do ulubionych

Ogrodki dzialkowe

IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 23.02.02, 09:45
Co sadzicie na temat ogrodkow dzialkowych? Macie ? Gdzie? Weszla ustawa
orzekajaca niezgodnosc z prawem wieczystego uzytkowania dzialek. Slupska to nie
dotyczy bo u nas wszystko jest juz uwlaszczone ale w innych miastach naszego
bylego wojewodztwa moze to oznaczac ich likwidacje (wykup).
Obserwuj wątek
    • Gość: Jasio Re: Ogrodki dzialkowe IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 23.02.02, 12:35
      My mielismy kiedys dzialke jak sie jedzie na Bierkowo, ale nie wiem czy jeszcze
      mamy. Na pewno juz tam nie jezdzimy.
    • Gość: Pamela Re: Ogrodki dzialkowe IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 23.02.02, 12:44
      Kiedys nie rozumialam jak ktos moze godzinami spedzac czas na dzialce, a teraz
      sama bym taka miala chec miec i oporzadzac nia. Dobrze byloby sie na takiej
      dzialce schronic.
      • Gość: Nataliaa Re: Ogrodki dzialkowe IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 23.02.02, 14:26
        Moi rodzice mają małą działkę za miastem.Ja tam jeźdźę tylko,jak urządzam grile.
        • Gość: Beki Re: Ogrodki dzialkowe IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 23.02.02, 15:20
          Moi rodzice mieli kiedys dzialke na dzisiejszym osiedlu Anny Gryfitki. Czy ktos
          z Was pamieta tam dzialki?
    • Gość: Murzyn Re: Ogrodki dzialkowe IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 23.02.02, 17:02
      O rany, to tam nie bylo osiedla? :-) (zartuje - wiem, slyszalem o tych
      ogrodkach).

Uwazam ze takie ogrodki to przezytek. Wygladaja jak slumsy i sa szpetne.
    • Gość: Pati Re: Ogrodki dzialkowe IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 23.02.02, 18:09
      Mam dzialke pod Bierkowem, nie jest to super dzialka, bo nie mam czasu jej
      dogladac, ale latem czesto jezdze tam na odpoczynek. Mam tam posadzone tylko
      krzewy i drzewa owocowe.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka