Gość: ann IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 18.03.05, 09:16 znacie ten lokal? niedaleko dworca. co myslicie? kiedyś często tam sie siedziało ze znajomymi ale ostatnio mam wrażenie ze dreski zaczynają tam chodzić i słabo sie robi.a szkoda !!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: nasza szkapa - pub IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.05, 09:28 masz racje, w ciagu ostatniego roku troche sie tam pozmienialo. nie ta muzyka co kiedys, inni ludzie, nie jest tak kameralnie jak za dawnych czasów. pub zszedł na komerchę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żona Re: nasza szkapa - pub IP: *.ats.pl / *.radom.pilickanet.pl 18.03.05, 09:40 to zawsze byla speluna.nie ma co tu kryc.a ze teraz bedzie to speluna dla dresow to juz inna bajka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: nasza szkapa - pub IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 18.03.05, 10:34 w dodatku droga speluna... Odpowiedz Link Zgłoś
aaankaaa Re: nasza szkapa - pub 24.03.05, 14:15 Ja słyszałam ze to jest bardzo fajna knajpka ,gdzie mozna kulturalnie i miło spedzic czsas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stala bywalczyni Re: nasza szkapa - pub IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 18.03.05, 12:11 Znacie, znacie i strasznie ubolewacie nad tym co zaczyna sie tam dziac, a raczej nad tym ze tam sie po prostu nic nie dzieje. Ze starych bywalcow praktycznie nie ma tam juz nikogo a Szkapa zrobila sie przystankiem pomiedzy archiwum a innymi badziewami dla plastikowych panienek i takich samych kolesi. Oby nie na dlugo..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bywalec Re: nasza szkapa - pub IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.05, 13:52 jest mały wybór piw. to po prostu kolejna knajpka która podpisała cyrograf z grupą żywiec. nie ma lecha, nie ma okocimia....lipa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ann Re: nasza szkapa - pub IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 18.03.05, 14:18 to ze nie ma stałych bywalców to jeden z powodów dla którego juz tam czesto sie nie pojawiam. kiedyś zawsze mozna było spotkac kogoś i pogadać. siedzialao sie do bólu i było mało. teraz jak tam idę to może jedna osobę spotkam. słabo.a szkoda bo to jedno miejsce w radomiu gdzie było miło i bezpiecznie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oprawca Re: nasza szkapa - pub IP: *.k.mcnet.pl 18.03.05, 16:35 No cóż stara gwardia chyba wymarla :( Trudno mi powiedziec ze bylem stalym bywalcem, siedzilaem glownie co weekend, ale fakt faktem gdy przyjechalem do radomia i wpadlem do pubu trudno mi bylo chocby ujrzec kogos z dawnej ekipy. Niestety wszystko przemija. Odpowiedz Link Zgłoś
jaosoba Re: nasza szkapa - pub 19.03.05, 17:30 Nasza szkapa to swietny lokal.Atmosfera jest tam przyjazna dla wszystkich.Ale to zasługa włascicieli jak i stałych bywalców.Jest super Odpowiedz Link Zgłoś
lisek33 Re: nasza szkapa - pub 19.03.05, 23:47 "nasza szkapa"-nazwa jest swietna .A klimat zależy od ludzi jacy przebywają w danym miejscu .Nie powinni byc wpuszczani dresiarze i pijani ,którzy przychodzą się dopić. Odpowiedz Link Zgłoś
marta_m2 Re: nasza szkapa - pub 20.03.05, 19:34 Dla zainteresowanych podaję adres strony na ktorej mozna poogladac sobie wnetrze i bywalcow naszaszkapa.com.pl/?news_from=0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: nasza szkapa - pub IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.05, 13:26 to juz nie ta sama knajpa co kiedyś. owszem, można wpaść na piwko, ale nie ma siedzenia 'do bólu' tak jak kiedyś. inny klimat i tyle. i jeszcze ta nowa barmanka...skąd oni ja wzieli? dziewczyna wyglada jak typowy blokers. trochę mnie to razi, szczególnie w takim lokalu. do niej osobiście nic nie mam, bo jej nie znam, nie gadam z nią, ale sądze ze do pracy to powinna się jednak jakoś normalnie ubrać. praca to nie podwórko. Odpowiedz Link Zgłoś
efiusikej Re: nasza szkapa - pub 21.03.05, 16:20 No z tym to masz racje .Najlepsza na barmankę jest młoda wysportowana i wysoka osiemnastka .Najlepiej zeby nosiła stringi i mini.Z pewnościa wtedy jakosć piwa zejdzie na drugi plan. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ruda Re: nasza szkapa - pub IP: 193.111.144.* 21.03.05, 16:32 nie ma co narzekac narodzie kochany..Ja do szkapy 4 lata smigam..od otwarcia...mowicie ze "stara" ekipa sie wykruszyla? ludzie wyjezdzaja..pracuja..ucza sie...wszystko 3a to zrozumiec..jesli uwazacie sie za starych bywalcow to lapcie sie za stolki i nie pozwolcie by "dresy" zabieraly Wam miejscowki.Co do barmanki: Kaska to sympatyczna dziewczyna...mnie nie przeszkadza ze chodzi w wyluzowanych ciuchach...mialaby przychodzic w tym w czym nie czuje sie dobrze?Proooooooooszeeeeeeeeeeeeeee Was... troche luzu kochani... Odpowiedz Link Zgłoś