Gość: Buciara IP: *.spray.net.pl 05.07.05, 11:43 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Buciara Re: Cześć:-) IP: *.spray.net.pl 05.07.05, 11:47 Sorry za falstart:-) a więc cześć! Poradżcie - mam piękne, długie do kolan sznurowane białe "trampki" Jaki strój, żeby było "gud"? Czekam... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: temptationnn Re: Cześć:-) IP: *.osk.enformatic.pl 05.07.05, 12:09 mini w lekko sportowym stylu. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzaba Re: Cześć:-) 05.07.05, 14:08 Cześć:) Powiewna kiecka na ramiączkach do kolan. Albo sportowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: temptationnn tralalumpek IP: *.osk.enformatic.pl 05.07.05, 12:10 co oznacza skrót n/t? często się z nim spotykam na tym forum i wypadałoby wiedzieć :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Buciara Re: Cześć:-) IP: *.spray.net.pl 05.07.05, 12:18 Też myślałam o takim "tenisowym"stroju lecz mam już pod 40-tkę i nie mam super figury modelki tylko rozmiar 42... (gdybym wyglądała jak Claudia S to nie zależnie od wieku wybrałabym strój mini a tak...no nie wiem.. n/t znaczy no text czyli nie trzeba komentarza bo wszystko już jest w temacie pozdr Odpowiedz Link Zgłoś